Skip to content

Kuinka luoda tilaa sumuilla ja tähdillä Adobe Photoshopissa – vaihe vaiheelta (esimerkki)

25 de elokuu de 2021
Liukuvarin lisaaminen ja asettaminen muotoon Corel DRAW ohjelmalla esimerkki

Suunnittele fantastista sisältöä sekä sumut ja tähdet Adobe Photoshop CC: ssä Se voi olla vaikeaa, mutta se ei todellakaan ole sitä. Tämä voi itse asiassa olla helppo luoda, jos sinulla on kehotteet ja oikea opas edetä.

Luo sumujen ja tähtien tausta Adobe Photoshop CC: ssä

Joten ensimmäinen asia on luoda tausta, joka kuljettaa sumuja ja tähtiä, käyttämällä vasemman palkin maalityökalua, jonka muoto on ämpäri.

Vaihtoehdon valinta ”Maalipankkityökalu”, Musta väri valitaan, ja kun näyttöä napsautetaan, taustan sävy muuttuu.

Käytä kohinatehostetta kuvan taustalla

Jos haluat lisätä tähtien vaikutuksen Adobe Photoshop CC: hen, sinun on käytettävä suodatinta, joka aiheuttaa eräänlaista vääristymää kuvan taustalla.

Tätä varten sinun on valittava välilehti ”Suodattimet”. Vaihtoehtojen joukossa on yksi, joka sanoo: ”Melu”. Kun asetat osoittimen sen päälle, muut vaihtoehdot näytetään, napsauta ”Lisää melua”.

Samalla avautuu ponnahdusikkuna, jossa voit muokata ”Melu”, Jossa sinun täytyy aseta prosenttiosuudeksi 400%.

Kopioi kerros ja levitä Gaussin sumennus

Jos haluat kopioida, valitse kerros napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla vaihtoehto ”Kaksinkertainen”. Samoin ensimmäinen kerros on piilotettu prosessin jatkamiseksi toisessa.

Photoshopin avulla voit ottaa tason, kuvan tai valintoja ja käyttää kopioi ja liitä -vaihtoehtoa.

Tässä on käytettävä Gaussin efektiä, joka voidaan saavuttaa ”Suodattimet”, Valitse sitten”Hämärtää”Ja lopulta”Gaussin hämärtyminen”.

Tämä avaa uuden määritysikkunan, joka on säädettävä 0,5 pikselin alueelle, ja napsauta sitten ”Okei”.

Muuta tasot toisessa kerroksessa ja Gaussin sumennus ensimmäisessä

Nyt väritasoja on muutettava muokkaamisen jatkamiseksi. Ja tätä varten pääset välilehdelle ”Kuva”Ja sitten asento”Säätö”Ja sitten sisään”Tasot”.

Ensimmäinen kolmesta näytetystä nuolesta on asetettava arvoon 201 ja siirrettävä sitä oikealle, kun taas toinen on 0,75. Kolmas jätetään ennalleen.

Jos haluat jatkaa sumu- ja tähtitehosteen luomista Adobe Photoshop CC: ssä, ota ensimmäinen kerros uudelleen käyttöön ja käytä Gaussin sumennusta asettamalla säde 1.

Sitten sen on säädettävä tasonsa asettamalla ensimmäinen nuoli 160: een ja kolmas 169: een. Myöhemmin Gaussin sumennusta käytetään uudelleen kohdassa 1.2.

Valitse kaikki tähdet kanavista

Sitten sinun on mentävä ”Kanavat”Valitse oikeanpuoleisen palkin kerrosten vieressä olevasta osiosta painike, jossa on useita pisteitä alareunassa. Kanavat -vaihtoehdon avulla voit muuntaa kerroksen kanavaksi.

Tällä tavalla olet valinnut kaikki tasojen tähdet, seuraava asia on vetää ensimmäinen kerros ja poistaa se.

Joten uusi luodaan ja maalataan kokonaan valkoiseksi. Sitten välilehdellä ”Valinta”On valittu”Poista valinta”.

värillinen photoshop -logo

Napsauta sitten tasoa ja valitse sitten valintaruutu ”Ulkoinen hehku”. Napsauta seuraavaksi mitä tahansa tasoa hiiren kakkospainikkeella ja valitse ”Yhdistä näkyvä”.

Viimeiset vaiheet sumujen ja tähtien luomiseksi

Jatkoa varten luodaan uusi kerros ja maalataan mustaksi. Tässä samassa kerroksessa menemme välilehdelle ”Suodattimet”jälkeen”Tulkita”Ja sitten sisään”Pilviä”.

Valitse seuraavaksi tasovaihtoehdot ja valitse ”Päällekkäisyys”. Myöhemmin luodaan uusi kerros, jonka jälkeen valitaan harjatyökalu, jonka opasiteetti on 8%.

Lisäksi harjan vaihtoehtoja säädetään, joissa on vain merkintä ”Sileä”, Halutun värin valitseminen ja koko kerroksen maalaus halutulla tavalla.

Samoin sinun on levitettävä Gaussin sumennus uuteen 90 pikselin kerrokseen ja valittava sitten muut värit siveltimellä ja viimeistettävä sumut ja tähdet Adobe Photoshop CC: ssä.

Jos olet kiinnostunut kaikista tehosteista, joita voit luoda Adobe Photoshop CC: llä, sinun on tiedettävä, että voit myös luoda valonheijastustehosteen objektiiviin.

Koska aiot luoda sumu- ja tähti -taustan, koska et myöskään yritä luoda kuvayhdistelmää ja laittaa kaverisi, perheenjäsenesi tai sinun valokuvasi taustalle.