Skip to content

Kuinka luoda yksi tai useampi uusi mainostili Facebook -yritykseen? (Esimerkki)

24 de elokuu de 2021
logo red social facebook

Nykyään freelance -työ valtaa maailman, ja yhä useammat ihmiset työskentelevät kotoa käsin, suurimmat yritykset alkavat sopeutua tähän uuteen tapaan. Facebook ei ole kaukana jäljessä, siksi Tänään opit luomaan yhden tai useamman uuden mainostilin Facebook Businessissa

Ja on, että 21. vuosisadalla se, joka ensin sopeutuu, voittaa kilpailun, eikä Facebook koskaan häviä. Koska se on yksi maailman suurimmista sosiaalisista verkostoista, oli ajan kysymys, ennen kuin ne loivat tavan, jolla voit työskennellä heidän kanssaan ja siten antaa sinulle mahdollisuuden ansaita rahaa kun he myös hyötyvät.

Tämän alustan laajuus on brutaali, ja se voi jopa ajoittaa Instagram- ja Facebook -viestit Creator Studion avulla hyödyntäen täydellisesti molempia tapoja.

Luo yksi tai useampi uusi mainostili Facebook Businessissa

Suoraan asiaan: mainostilin luominen Facebookiin on yhtä helppoa kuin henkilökohtaisen tilin luominen, joten sen ei pitäisi kestää kauan. Ensimmäinen asia, joka sinun pitäisi tehdä, on luo tili Facebook Business Managerissa.

Mahdollisuus ansaita rahaa ei ole vain Facebookista, vaan myös muista sovelluksista, jotka mahdollistavat voiton. Tämä koskee esimerkiksi YouTube -videoiden kaupallistamista helposti.

Tätä varten sinun on siirryttävä Facebook -hallintasivulle valitsemallasi selaimella, jossa näet heti sisäänkirjautumisen yhteydessä painikkeen, joka sanoo ”Rekisteröi tili”, paina sitä.

Se pyytää sinua rekisteröimään nimen (on tärkeää, että laitat sellaisen nimen, jonka muistat, jotta sekaannuksia ei syntyisi, jos haluat, että sinulla on useita tilejä), kun olet valinnut, napsauta ”Jatkaa”.

Sitten ja heti sen jälkeen sinun on annettava nimesi ja sähköpostiosoitteesi (voit valita nimesi tai yrityksen nimen, sähköpostin on oltava se, jonka haluat linkittää tiliin).

Ja voila, näillä yksinkertaisilla vaiheilla osaat jo luoda tilin Facebook -mainontaa varten. Tämän avulla voit luoda yhden tai useamman uuden mainostilin Facebook Businessiin, kun otat huomioon, että henkilökohtaisena profiilina voit olla vain yhden tilin omistaja.

Mutta, käyttäjänä voit hallita jopa 25 tiliä samanaikaisesti, joko järjestelmänvalvojana, analyytikkona tai mainostajana.

Sinua puolestaan ​​hyvitetään aina linkin tai Facebook -linkin asettamisesta verkkosivuille tarjoamasi sisällön kattavuuden lisäämiseksi.

Kolme vaihtoehtoa mainostileille

Edellä mainitulla tavalla sinulla on pääsy Facebookin yrityspäällikötilille ja voit luoda siihen mainostilisi.

Tämän saavuttamiseksi sinun on siirryttävä valikkoon ja sitten kohtaan ”Yrityksen kokoonpano”, sivupalkki tulee näkyviin, missä on vaihtoehto ”Mainontatilit”, Napsauta sitä ja näet heti toisen osion, jossa on vaihtoehto nimeltä”LisätäPaina sitä.

Kun tämä on tehty, kolme vaihtoehtoa tulee näkyviin: ”Lisää oma mainostili”, ”Pyydä pääsyä mainostilille” ja ”Luo mainostili.”

Ensimmäinen vaihtoehto on, jos sinulla on jo henkilökohtainen tili ja olet mainostanut tuotetta tai kauppatavaraa Instagramissa tai Facebookissa. Toinen on, jos haluat käyttää asiakkaan tai jo luotua tiliä (jostain syystä).

Ja viimeinen, aloittaa alusta, jos et ole koskaan tehnyt ilmoitusta tai vastaavaa. Tästä välität, jotta voit tietysti luoda yhden tai useamman uuden mainostilin Facebook Businessiin.

1629825763 828 Kuinka luoda yksi tai useampi uusi mainostili Facebook yritykseen Esimerkki

Luo mainostili

Kun valitset viimeisen vaihtoehdon, se pyytää sinua syöttämään nimen, sivun, jolta haluat mainostaa mitään, valuutan ja aikavyöhykkeen.

Jos luomasi tili on sinun (voit hallita sitä itse jne.), Sinun on valittava sekä aikavyöhyke että asuinmaan valuutta.

Mutta jos luot tämän tilin toiselle yritykselle, sinun on valittava sen valuutta ja aikavyöhyke (eli valitse tilin mainostaja).

Kun tämä on määritetty, tili luodaan ja voit alkaa hallita sitä haluamallasi tavalla lisäämällä tyylisi ja ilmeisesti sen, mitä aiot mainostaa. Joten voit jo sanoa, että olet oppinut Luo yksi tai useampi uusi mainostili Facebook Businessissa, loput ovat sinun ja kuinka hyvä yrittäjä olet.