Skip to content

Virheen ’Yksi tai useampi protokolla puuttuu tästä tietokoneesta’ korjaaminen Windows 10: ssä (esimerkki)

24 de elokuu de 2021
menu windows

Olet luultavasti törmännyt tietokoneeseen uuteen ongelmaan, jota et tiedä miten ratkaista, ettet voi avata mitään sovellusta tai ohjelmaa tietokoneellasi tai että saat jatkuvasti raportteja tietokoneesi ongelmista. Älä paniikkia, tässä selitämme kuinka ratkaista virhe ’Yksi tai useampi protokolla puuttuu tästä tietokoneesta ’

Tämä on ongelma, joka syntyy rekisterin virheen vuoksi Windows. Tämän virheen tapauksessa on tavallista, että se vaikuttaa tiettyihin rekisterin tietoihin. Tämän perusteella on normaalia, että ne ovat vaurioituneet tai eivät he eliminoivat, joten on normaalia, että tämä estää Internet -yhteyden.

Aloita korjaamalla Wi-Fi-yhteys CMD: llä

Tämä on yksi ensimmäisistä ratkaisuista, joihin voit mennä, kun näin tapahtuu, ensimmäinen asia, joka sinun pitäisi tehdä, on käyttää komentoriviä. Kaikki tämä järjestelmänvalvojana, jotta voit tehdä integroidun haun tehtäväpalkista tällä tavalla Windows 10.

Kun olemme sisällä, sinun on kirjoitettava seuraava komento ja suoritettava se sen jälkeen ja painettava Enter -näppäintä: netsh winsockin nollaus. Kun olet suorittanut nämä komennot, järjestelmä itse pyytää sinua käynnistämään uudelleen Pc, kaikki, jotta nämä Windowsin rekisteriä vastaavat merkinnät voidaan palauttaa.

Kun Windows 10 on suorittanut uudelleenkäynnistyksen, sinun tulee tarkistaa Internet -yhteyden tila. Jos haluat tehdä tämän, sinun on napsautettava Internet -yhteyskuvaketta hiiren oikealla painikkeella. Näkyviin tulee joukko vaihtoehtoja, joista sinun on valittava vaihtoehto, jossa lukee ’Ongelmanratkaisu’.

Jos kaikki parametrit näkyvät oikeassa tilassa ja työkalu ei itse ilmoita minkäänlaisesta viasta, kaikki on valmis käyttämään yhteyttä. Internet.

Kokeile asentaa uusin ohjainpäivitys verkkosovittimeesi.

Jos edellinen menetelmä ei toiminut, voit tässä vaiheessa alkaa asentaa verkkosovittimia ongelman ratkaisemiseksi. On kuitenkin tärkeää korosta päivityksesi verkkosovittimillesi ja järjestelmän muille yleensä, koska tämä voi olla tärkein syy tähän virheeseen.

Tätä päivitystä ei myöskään pitäisi tehdäLaitteen järjestelmänvalvoja ’, päinvastoin, on suositeltavaa mennä valmistajan verkkosivustolle mainitun sovittimen avulla ja valita sitten uusin versio, joka on yhteensopiva itse käyttöjärjestelmän kanssa Windows 10.

Viimeisenä vaihtoehtona kokeile seuraavaa

Jos olet jo kokeillut kaikkea ja menetät toivosi, älä kärsi enempää kuin tässä, tarjoamme sinulle viimeisen vaihtoehdon, joka varmasti toimii. Tästä lähtien viimeinen asia, joka sinun on tehtävä, on nollata Windows 10 -käyttöjärjestelmä tiedostoja menettämättä.

Tämä on melko perusprosessi, jonka avulla sinun on palautettava koko Windows 10 -käyttöjärjestelmä alkuperäiseen tilaansa eli tehdastilaan.

Kaikki nämä kokoonpanot, verkkosovittimen ohjaimet ja muut kortin kokoonpanot Langaton (Wi-Fi) tai Ethernet muuttuu päätilaansa, jotta voit hankkia kaikki tällä hetkellä saatavilla olevat päivitykset.

Windows 10 selitys

Tällä tavalla ja turvatoimenpiteenä kaikki laitteellesi tarvittavat protokollat ​​palautetaan, mukaan lukien myös Pistorasiat tai WinSock Windowsin rekisterin sisällä.

On tärkeää, että tiedät, että vaikka olet nollannut tietokoneen ja että kokoonpano palaa tehdasasetuksiin, tiedostojasi ei poisteta tai muuteta, joten ne ovat aina 100% turvassa.