Skip to content

Kuinka muokata ja muokata valokuvia saadaksesi nuoren näyttämään vanhemmalta Photoshopin avulla

24 de elokuu de 2021
ps logo photoshop 13271

Voinko saada nuoren näyttämään vanhemmalta Photoshopin avulla? Mihin tarvitsen saa ihmisen näyttämään vanhemmalta Photoshopin kanssa? Kuinka voin retusoida henkilön kasvot, jotta ne näyttäisivät vanhemmilta?

Adobe Photoshop on erinomainen editori, koska sitä voidaan käyttää kaikentyyppisiin töihin tai projekteihin. Photoshopin monien työkalujen ansiosta on mahdollista luoda kansi tai banneri Facebookille, leikata hiuksia, tehdä tai luoda 3D -tehoste tekstissä, luoda taustoja, korjata tai korjata epätarkkoja valokuvia tai saa nuoren näyttämään vanhemmalta.

Vaikka Adobe Photoshop voi olla intuitiivinen editori ja monimutkaisempi käyttää kuin muut editorit, se on sijoitettu yhdeksi parhaista sillä ei ole rajoituksia painosten suhteen.

Jos haluat oppia käyttämään Adobe Photoshopia valokuvien muokkaamiseen tai retusointiin ja tekemään ystävistäsi ja perheestäsi vanhempia, selitämme tänään vaiheittain.

Kuinka muokata valokuvaa saadakseen nuoren näyttämään vanhemmalta Photoshopin avulla?

Jos haluat saada nuoren näyttämään vanhemmalta Adobe Photoshop -työkalulla, sinun on valittava valokuva projektillesi, tämän valokuvan on oltava nuori, jota haluat muokata Photoshopilla ja toiseksi tarvitset valokuvan vanhemmasta ihmisestä.

Aloittaaksesi nuoren näyttämisen vanhemmaksi, sinun on käytettävä Adobe Photoshop -työkaluriviä. Ensimmäinen askel on avata työkalu, jossa on kuva nuorelta, jonka haluat näyttää vanhemmalta.

Photoshopissa ei ole suositeltavaa muokata kuvaa suoraan, joten sinun on tehtävä se luo uusi kerros mistä aloittaa editointi.

Vaiheet, joilla saat ihmisen näyttämään vanhemmalta Photoshopissa

Jos haluat saada nuoren näyttämään vanhemmalta Photoshopissa, sinun on avattava valokuvan henkilöstä, jonka haluat näyttää vanhemmalta, avaamalla kuva vanhuksesta.

Seuraavaksi sinun on luotava useita oppaita kuvaan, mikä auttaa sinua sovittamaan kaksi kasvot ja siten siirtää ikäpiirteitä valokuvasta toiseen. Jos haluat luoda oppaita kuvaan, sinun on vain:

  1. Siirry päävalikkoon ja napsauta sitä ”Näytä” -osio, tämä on näytön yläreunassa.
  2. Valitse avattavasta näkymävalikosta ”Uusi opas”. Näyttöön tulee valintaikkuna, jossa sinun on napsautettava ”pystysuora” ja sitten ”Ok”.
  3. Sinun on varmistettava, että sinulla on valittu ”siirtotyökalu vasemmassa valikossa. Vedä opas nuoren nenän keskelle kohdistimen avulla, valitse kuva painamalla Ctrl + A ja siirrä sitä siten, että kasvot jaetaan kahteen osaan.
  4. Sitten sinun täytyy toista tämä prosessi silmille ja huulille. Kun olet luonut oppaasi, siirry vanhemman henkilön valokuvaan ja valitse se painamalla Ctrl + A ja kopioi se painamalla Ctrl + C.
  5. Palaa sitten ensimmäiseen kuvaan ja liitä kuva painamalla Ctrl + V vanhemman henkilön yli nuoren miehen.
  6. Sinun tulisi käyttää viiteoppaita asettaaksesi vanhuksen ominaisuudet nuoren ominaisuuksiin.
  7. Taso -osiossa vähentää kuvan peittävyyttä vanhuksesta, nyt sinun on vain poistettava ei -toivotut elementit ja voila! sait nuoren näyttämään vanhemmalta.

Miten muokkaustulokset tallennetaan?

Kun olet saanut nuoren näyttämään vanhemmalta Photoshop -editorilla, voit tallentaa tulokset napsauttamalla osio ”Tiedosto”.

Photoshop saa nuoren näyttämään vanhemmalta

Sitten sinun on painettava Tallenna nimellä -vaihtoehtoa ja valittava tiedostomuoto, johon haluat tallentaa painoksesi. Voit valita tiedostojen välillä JPG, PNG, vakio PDF ja PDF tulostamista varten.

Lopuksi sinun on vain valittava sijainti minne muokkauksesi tallennetaan ja nimi, jolla se tallennetaan.