Skip to content

Kuinka muuntaa Photoshop -harjat käytettäväksi muissa ohjelmistoissa? (Esimerkki)

13 de elokuu de 2021
icono de PS azul claro

,

Epäilemättä, Adobe osui maaliin Photoshopilla, palkittiin kaikin tavoin planeetan täydellisimmäksi tunnetuksi graafiseksi suunnittelijaksi. Mitä Photoshop on ja mihin se on tarkoitettu, käytettävissä on loputtomia työkaluja, kuten Photoshop -harjojen muuntaminen käytettäväksi muissa ohjelmistoissa ja tuonti ne mahdollisimman pian.

Adobe tarjoaa oletuksena tietyntyyppisiä siveltimiä, joiden avulla voit suorittaa melkein mitä tahansa harjoitukseen liittyvää toimintaa graafinen suunnittelu tai kuvankäsittely. Ne suosivat toimintaa tai projektien kehittämistä ohjelman käyttöliittymässä lisäämällä tehosteita tai suodattimia, jotka antavat suunnittelulle yksilöllisen kosketuksen.

Miten Photoshop -harjat määritellään yleensä?

Tämä erityisesti Photoshop -työkalu ei eroa liikaa perinteisistä harjoista, joita yleensä käytetään, ero on siinä, että ne ovat digitaalisia. Harjat on suunniteltu ainutlaatuiseen ja erikoistuneeseen työhön suurimpien suunnittelijoiden huipulla. Siksi on tärkeää tietää, miten tämän työkalun harjoja käytetään.

Muuttua Photoshop -harjat käytettäväksi muissa ohjelmistoissa on vain yksi vaihtoehdoista, joita tämä työkalu asettaa, mutta se ei edusta sen kaikkia mahdollisuuksia.

Kuten kangas todellisella näyttämöllä, sivellin levittää toisiinsa erilaisia ​​tekstuureja lisätäkseen dynaamisuutta työhön.

Vuorostaan ​​harjojen kautta, Photoshop on jo lisännyt heille useita oletustoimintoja, niin, että kokemus heidän kanssaan on palkitsevaa käyttäjälle.

Vastaanottaja käytä betonia ja käytä harjaa kokonaan, Siirry työkaluriville ja napsauta ”Harja” -kuvaketta päästäksesi siihen.

Voit muuttaa oletusasetuksia, pelata paksuuden, epätarkkuuden ja tekstuurivaihtoehtojen välillä tai pitää sen sellaisenaan. Sinulla on kaikki valta maailmassa tehdä päätös, joka suosii kaikin tavoin työtä, jota et ole missään tekemässä.

On huomattava, että ellet ole vapaakätisen piirtämisen ihme, älä odota ehdottomasti houkuttelevaa tulosta. Harjapiirrokset vaativat kärsivällisyyttä. Siksi tarvitset vaivaa ja aikaa oppiaksesi käyttämään niitä. Vaikka haluat asentaa parhaat siveltimet Photoshopiin, sinun tulee myös tutkia niitä ja tietää, miten niitä käytetään.

Toimenpiteet, joita Photoshop -harjat muunnetaan käytettäväksi muissa ohjelmistoissa

Photoshop -sovelluksessa tunnettujen siveltimien lisäksi käyttäjä voi asentaa mukautettuja harjoja. Tämä Adobe -työkalu voidaan jakaa tai ostaa niputtamalla .ABR -laajennukseen. Tällä tavalla sitä voidaan käyttää muissa ohjelmistoissa.

.ABR -tiedostojen erityispiirre on, että ne voidaan muuntaa onnistuneesti toiseen muotoon, kuten .PNG jotta ne voidaan viedä muille muokkausalustoille. Toisin sanoen harjat eivät rajoitu pelkästään niiden käyttöön Photoshopissa. Mutta muuntamalla ne toiseen muotoon, toinen mieleisesi toimittaja voi hyväksyä ne.

kannettava tietokone asettelupöydällä

Nykyään kehittäjät ja ne, jotka ovat vastuussa näiden pikseleinä tunnettujen työkalujen julkaisemisesta teknologiamarkkinoilla, sisältävät molemmat ABR -laajennus PNG -tiedostoja vastaavana, jotta kuluttajan ei tarvitse rasittaa muodosta toiseen siirtymistä.

On olemassa useita PS PRO -sovelluksia, joissa harjojen käyttö on helppo tehtävä. Sinun tarvitsee vain avata .PNG -tiedosto aloittaaksesi toimenpiteen. Tietäen, että Photoshop -harjoja ei tarvitse muuttaa muissa ohjelmistoissa käytettäväksi etukäteen. Koska tämä vaihtoehto tulee jo tehtaalta, voit jatkaa prosessia.

Paina ”Tiedosto” -vaihtoehtoa sovelluksen yläosassa ja valitse sitten ”Vie”. Lopuksi napsauta turvallisesti ”Mukautettu harja”. Tällä tavalla sinulla on vapaa raita uuden harjan hankkimiseen ja voit aloittaa mestariteoksesi eri ohjelmistolla. Älä unohda, että voit ladata Photoshopin ilmaiseksi sen viralliselta verkkosivustolta.