Skip to content

Kuinka muuntaa TXT -tiedostot Word DOC Onlineksi ja ilmaiseksi

4 de syyskuu de 2021
pantalla word 14739

Kun yritämme siirtää TXT -tiedostoja Word DOC -ohjelmaanKaiken tyyppisten tiedostomuotojen lisäksi voimme olla hieman monimutkaisia. Jotkut turvautuvat ohjelman lataamiseen ja asentamiseen tätä tarkoitusta varten, mikä on tarpeetonta, koska se voidaan tehdä verkossa ja ilmaiseksi.

Jos haluat muuntaa tai välittää TXT -tiedostoja Word DOC -asiakirjoihin ja olet kokeillut useita tapoja ilman, että voit tehdä niin, älä huoli. Tässä esittelemme sinulle opetusohjelman, jossa opit siirtämään TXT -tiedostoja Word DOC -ohjelmaan ja päinvastoin helposti lataamatta mitään.

Mitä ovat TXT -asiakirjat?

Ne ovat tiedostoja, jotka sisältävät vain tavallisia vakiotekstejä hyödyllinen tietojen tallentamiseen ilman erityisiä muotoja, vain perusfontit ja tyylit. Sitä käytetään tekemään yksinkertaisia ​​muistiinpanoja, ohjeita tai jotain, mitä sinun on kirjoitettava nopeasti ylös.

Kuinka avata tiedosto, jossa on TXT -laajennus askel askeleelta

Kun meillä on .txt-tiedosto ja kaksoisnapsauttamalla järjestelmä ei avaa sitä oletusohjelmalla, joka sallii tämän tyyppisten asiakirjojen avaamisen, älä huoli, on olemassa erilaisia ​​tekstiohjelmia jonka voit ladata avataksesi nämä tiedostot, kerromme sinulle vaihe vaiheelta, kuinka se tehdään:

  1. Lataa ohjelma tai ohjelmisto, joka sallii .txt -tiedostotunnisteella varustetut tiedostot Windowsille, kuten Text Editor, AbiWord, Wireshark, Wordpad, Microsoft Word jne.
  2. Asennuksen jälkeen sinun on tehtävä liitä ohjelma laajennukseen .txt-tiedostosta, voit tehdä sen napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella TXT-tiedostoa ja valitsemalla Avaa, napsauta sitten valitse toinen sovellus ja Lisää sovelluksia ja etsi äskettäin asentamasi ohjelma.

Sinun on valittava Käytä aina ohjelmaa avataan .txt-tiedostot, jotta kaikki .txt-tiedostot voidaan avata vain kaksoisnapsauttamalla asiakirjaa.

Kuinka muuttaa TXT helposti DOC: ksi

Pohjimmiltaan sinun on vain sovellettava samaa menettelyä, ja vaihtoehdon ” DOC ” valinnassa sinun on valittava TXT, ja loput kaikki pysyvät samana, jatkaen klikkaa ’Muunna’ ja lopuksi tallenna tiedosto tietokoneelle.

Prosessi on todella yksinkertainen, monimutkaistamme sitä vain silloin, kun luulemme, että se ei ole ja tarvitsemme tietyntyyppisiä ohjelmia sekä niiden lataamisen ja asentamisen, soveltaa lopulta muunnosta; mutta et todellakaan tarvitse sitä, ja se voidaan tehdä itse selaimesta.

Se ei ole tekstitiedoston siirtäminen kuvatiedostoon eikä DOC Word -asiakirjan muuntaminen HTML -muotoon, mikä on vielä hankalampaa. Jos ei, nämä ovat yksinkertaisia ​​vaiheita, joita kuka tahansa, jolla on Internet -yhteys, voi käyttää.

Jos haluat käyttää muunnosta ’Convertion’ avulla, koska se on online -muunninSinun pitäisi tietää, että se on mahdollista tehdä käyttämällä Microsoft Officea verkossa, ja tämä lisää mukavuutta ja nopeutta.

Kuitenkin jälkimmäinen se ei ole lainkaan pakollista. Voit tehdä sen tietokoneellesi asennetusta Wordista tai ladata sen Android -älypuhelimesi kautta käytettäväksi niin kuin parhaaksi näet.

muuntaa txt -tiedostot doc -verkossa ilmaiseksi

Tallenna Word -asiakirja TXT -muodossa

Word -asiakirjat ovat yleisimpiä ja eniten käytettyjä, kun haluamme suorittaa työn tai raportin, ja sen avulla voimme tallentaa sen eri muodoissa, kuten meillä.asiakirja, .html, .htm .txt. Jos haluat tallentaa Word -asiakirjan TXT -muodossa, sinun on vain suoritettava seuraavat vaiheet:

  1. Avaa Microsoft Word tietokoneellasi.
  2. Oikeasta yläkulmasta löydät painikkeen Tiedosto.
  3. Napsauta sitten Avaa ja valitse tutkimus, siellä etsimme ja valitsemme kaksoisnapsauttamalla asiakirjaa, jonka haluat muuntaa TXT.
  4. Siirry jälleen tiedostoon ja napsauta Tallenna nimellä.
  5. Jos tiedostolla ei ole vielä nimeä, laita se sisään ja siirryt avattavaan valikkoon tallenna tyypiksi ja valitsemme siellä tiedostomuodon TXT.

Lopuksi painamme Tallenna ja saat Word -asiakirjasi laajennuksena .txt.

Kuinka muuntaa tai muuntaa TXT -tiedostoja Word DOC -asiakirjoiksi verkossa ja ilmaiseksi?

Yhden muodon muuntaminen toiseen tuetaan Se ei ole monimutkaista, itse asiassa tällä hetkellä on monia tähän tarkoitettuja alustoja, joilla kuka tahansa käyttäjä voi muuntaa tietyssä muodossa olevan tiedoston välittääkseen sen toiselle yhteensopivalle ja tarpeelliselle.

Näin monia sivustoja ja erilaisia ​​ohjelmia he onnistuvat auttamaan käyttäjiä, ja elämän eri tilanteissa tarvitsemme yhtä ja toista muotoa riippuen siitä, mitä meidän on tehtävä.

Ennen kuin kerron sinulle kuinka muuntaa TXT -tiedostot DOC: ksi Wordista Online -menetelmän kautta, joka on myös ilmainen, voimme ehdottaa, että aloitat ensin CMD -komentojen lukulaitteella luodaksesi tämän tyyppiset tiedostot.

muuntaa tai välittää txt -tiedostoja

Tämä tehdään saadakseen TXT -tiedoston ja myöhemmin muuntaa sen DOC -tiedostoksi. Nyt sinun on vain pidettävä mielessä, että tämä prosessi aloita valitsemalla mikä tahansa sivu huolehdi tästä.

Yksinkertaisuuden vuoksi suosittelemme valitsemaan ’Convertio’, ja kun olet sen käyttöliittymän sisällä, sinun tarvitsee vain napsauttaa ’Lataa tiedosto …’, valitse vaihtoehto ’to DOC’ja napsauta Muunna. Lopuksi jää vain aloittaa muunnetun tiedoston lataus ja sijoittaa se tietokoneelle.

Mitä muita asiakirjamuotojen muuntimia on olemassa ja joita voidaan käyttää verkossa?

Tosiasia valitsemalla ’Convertio’ Mukavimpana ja helpoimmin manipuloitavana vaihtoehtona se ei tarkoita, että se on ainoa olemassa oleva, joka muuntaa tämäntyyppiset tiedostot.

Itse asiassa on yllättävää, että suuri määrä online -muuntimia, joita voimme käyttää tähän tarkoitukseen, jotkut ilmaisia ​​ja toiset maksettuja.

Jos haluat kokeilla ilmaista online -muunninta, muuta kuin se, jonka jo selitimme sen prosessista, voit yksinkertaisesti hae selaimellasi Googlen kautta.

Tällä tavalla löydät useita vaihtoehtoja, ja kaikki varmasti palvelevat sinua kääntymään tai siirtymään TXT -tiedostot Word DOC -ohjelmaan.

Sinulla on tällainen ’Online-convert.com’, ’Online2pdf.com’, ’Onlineconvertfree.com’, ’Aconvert.com’ ja monien muiden vaihtoehtojen joukosta, joista voit testata, mikä on sinulle mukavin.

Tärkeintä on, että voit tee se ilmaiseksi ja verkossa, joten sinun ei tarvitse valita tietokoneeseen asennettua ohjelmistotyyppistä muunninta, eikä sinun tarvitse maksaa yksinkertaisesta muuntotyypistä.