Skip to content

Kuinka ottaa offline -tila käyttöön ja poistaa se käytöstä Google Chromessa? (Esimerkki)

14 de elokuu de 2021
aplicacion chrome android

Haluamme usein tarkastella verkkosivun sisältöä, mutta sillä hetkellä meillä ei ole Internet -yhteyttä. Näissä tapauksissa voimme jatkaa lukemista offline -tila. Haluatko tietää, miten ottaa käyttöön ja poistaa käytöstä offline -tilassa google chromessa?Jos näin on, tämä artikkeli vie sinut vastaukseen.

Kuinka ottaa offline -tila käyttöön ja poistaa se käytöstä Google Chromessa?

Google Chrome tarjoaa parannuksia selaimessasi jotta voimme ottaa niistä kaiken irti. Näin on offline -tilassa, jonka avulla voit tallentaa käymäsi verkkosivustot ja tarkastella niitä myöhemmin, kun sinulla ei ole Internet -yhteyttä tietokoneesta tai matkapuhelimesta.

Mikä on offline -tila Google Chromessa?

The offline -tila tai offline -tila Se on Google Chrome -selaimen tarjoama vaihtoehto tarkastella tiettyjen verkkosivujen sisältöä ilman Internet -yhteyttä. Tässä tilassa selain luo paikallisen välimuistin ja tallentaa käymämme sivustot näyttämään ne myöhemmin, kun meillä ei ole Internet -yhteys.

Vaikka tietystä paikasta voi myös olla hyödyllistä tallentaa tietoja, kun selaat Google Chromea. Riippumatta siitä, miksi haluat aktivoida sen, olemme laatineet oppaan, jossa selitämme sen toiminnan sekä aktivointi- ja deaktivointiprosessin.

Miten offline -tila toimii Google Chromessa?

Aina kun käyt verkkosivustolla, sen tiedot tallennetaan välimuistiin. Siksi voit hyödyntää offline -tila päästäksesi nopeasti käsiksi sen sivun tarjoamiin tietoihin, jossa olet vieraillut toisessa yhteydessä.

Tärkeitä tietoja offline -tilasta Google Chromessa

On kätevää mainita, että verkkosivuston sisältö säilyy kätkö kunnes poistat selaimen Lataukset. Sinun tulisi myös tietää, että offline -tila on oletusarvoisesti poissa käytöstä, ja siksi on suositeltavaa ottaa se käyttöön, jos haluat hyödyntää sitä.

Ota offline -tila käyttöön Google Chromessa tietokoneeltasi

Jos haluat ottaa offline -tilan käyttöön Google Chromessa tietokoneeltasi, siirry selaimen osoiteriville ja liitä tämä komento: chrome: // flags / # enable-offline-mode. Hyväksymme ”Ota käyttöön” -vaihtoehdon ja käynnistämme selaimen uudelleen. Tällä tavalla offline -tila aktivoidaan.

Ota offline -tila käyttöön Google Chromessa matkapuhelimesta

Jos haluat ottaa toiminnon käyttöön matkapuhelimessasi, etsi selaimen oikeassa yläkulmassa olevat kolme pistettä; niin näet valikon. Valitse toinen kuvake (alanuoli ja viiva) ja sen seurauksena tiedoston sisältö ladataan. verkkosivusto jota visualisoimme.

Sitten viesti tulee näkyviin ”Avata” tallentamaamme sisältöä. Jos noudatamme tätä toimintoa, näemme aiemmin vieraillun verkkosivun ja viestin ”tämän sivun offline -kopion katseleminen”. Voit siis käyttää kaikkia tallentamiasi sivuja Google Chrome -valikon Lataukset -vaihtoehdosta.

Android -laite

Poista offline -tila käytöstä Google Chromessa

Voit poistaa offline -tilan käytöstä Google Chromessa siirtymällä selaimen osoiteriville ja liittämällä komennon chrome: // flags / # disable-offline-mode. Hyväksy ”poista käytöstä” -vaihtoehto ja käynnistä Chrome uudelleen.

Huomaa, että tämä määritys voidaan tehdä myös tietyillä sovelluksilla tai alustoilla. Voit esimerkiksi määrittää offline -tilan offline -tilassa Gmailissa.

Miten poistan puhelimelle lataamani verkkosivustot?

Jos haluat poistaa verkkosivustot, joita et enää tarvitse, siirry osoitteeseen ”Lataukset” löytyy selaimen valikosta. Siellä voit tarkastella luetteloa kaikista aiemmin tallentamistasi sivuista. Jos haluat poistaa, napsauta sivustoa, kunnes ”Poista” -kuvake tulee näytön yläosaan.

Chromen Internet -tilan puuttumisen edut

Offline -tilan ansiosta pääset nopeasti suosikkisivustoihisi myös niillä paikkoja, joissa on Internet -yhteys tai kun et halua käyttää dataa mobiililaitteeltasi. Lisäksi sen avulla voit pitää kaiken haluamasi sisällön käsilläsi yhdessä paikassa ja poistaa sen, kun yrität puhdistaa selaimesi.

Toisaalta, jos et halua tuhlata tietojasi, sinun on myös säästettävä mobiilidatan kulutusta, kun käytät YouTubea, mikä on yksi eniten Internet -yhteyttä kuluttavista velvoitteista.