Skip to content

Kuinka päivittää Windows Update Agent uusimpaan versioon – erittäin helppoa (esimerkki)

31 de toukokuu de 2021
logotipo de windows update

Agentti Windows päivitys on erittäin hyödyllinen työkalu, jonka avulla voit pitää käyttöjärjestelmän ajan tasalla pidentääksesi sen käyttöikää.

Et ehkä tiedä sitä, mutta yksi tämän ohjelman eduista on, että voit käyttää sitä nopeasti ja helposti luomalla pikakuvakkeita Windows 10 -järjestelmästäsi.

Käyttäjät ovat kuitenkin pitäneet sitä tarpeellisena päivitä uusimpaan versioon johtuen erilaisista toimintavirheistä.

Päivitä Windows Update -agentti automaattisesti

Windowsin versiosta 7 lähtien sekä ominaisuudet että elementit päivitetään tai uusitaan yleensä tämän apuohjelman avulla.

Windows Update -sovelluksella on kuitenkin erityinen ominaisuus parantaa toimintojaan taustalla, mikä tarkoittaa sitä ei vaadi käyttäjän hyväksyntää.

Ihmisten ei tarvitse tietää tapaa päivittää tämä apuohjelma automaattisesti. Järjestelmä tekee sen yksin, kunhan verkkoyhteys on olemassa.

Silti Microsoft-käyttäjät voivat tehdä nämä muutokset manuaalisesti lataamalla Windows Update -agentin.

Päivitä päivitysversio Windows 8: n 8.1: ssä

Windows 8- ja 8.1-malleissa henkilön on napsautettava tehtäväpalkin vasemmassa alakulmassa olevaa Käynnistä-valikkoa.

Siksi sinun on siirrettävä hiiri ylöspäin ja löydettävä vaihtoehto nimeltäAsetus”. Valitse sitten ”Ohjauspaneeli”Ja sitten sisään”Windows päivitys”.

Seuraavaksi netizenin on valittava vaihtoehto “Vaihda asetuksia”, Jonka ansiosta voit painaa”Tärkeitä päivityksiä”. Sitten sinun on mentävä eteenpäin ja painettavaAsenna automaattiset päivitykset”.

Valitse sieltä suositeltujen päivitysten osiosta ruutu, jossa lukee ”Tarjoa minulle suositeltuja päivityksiä samalla tavalla kuin saan tärkeitä päivityksiä”.

Lopuksi käyttäjän on napsautettavaHyväksyä”Ja odota prosessin päättymistä, jos järjestelmä edellyttää muutoksia.

Päivitä Windows 7-, Vista- ja XP-päivitysversio

Tässä tapauksessa ja Microsoft-käyttöjärjestelmän versioissa 7, Vista ja XP Windows Update Agent on käynnistettävä uudelleen.

Tämän saavuttamiseksi käyttäjän on painettava komentojen yhdistelmää, nämä ovat Windows-avain ”Wn + R”Avaa”Juosta”.

Tyhjän kentän sisällä verkon käyttäjän on kirjoitettavapalvelut. msc”Ja paina”Tulla sisään”Pääsy palvelun hallintakonsoliin.

Siinä käyttäjän on tunnistettava Windows Updateä vastaava, napsauttamalla sitä hiiren kakkospainikkeella ja painamalla ”Lopettaa”.

Jos se toimii Windows XP: ssä, henkilön tulisi valita vaihtoehtoAutomaattiset päivitykset”Ja tällä tavalla napsauta”Lopettaa”.

Näin ollen käyttäjän on palautettava prosessi käyttämällä edellä mainittuja vaiheita, ts. Napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella palvelua ja sitten ”alkaa”.

Tietysti XP-version tapauksessa on tarpeen napsauttaa uudelleen hiiren oikealla painikkeella Windows Update -ohjelmassa ja sittenAutomaattiset päivitykset” ja lopuksi ”alkaa”.

Korjaa päivitysagenttivirheet Windows 10: ssä

Jos toimiva versio on 10, Windows Update -agentti aiheuttaa yleensä virheen pääasiassa järjestelmän oletusmuodossa.

Löydät tilanteita, joissa sinulla on ongelmia Windows 10 -järjestelmän kanssa, jotka estävät Windows Update -järjestelmän toimimasta oikein, mutta älä huoli siitä, että virhe on helppo ratkaista.

Palvelun oikean toiminnan mahdottomaksi tekeminen ja käyttäjälle ongelmien hankkiminen Microsoft-käyttöjärjestelmä.

kokoonpanoasetusten käyttöliittymä

Korjatakseen tämän ongelman, verkon käyttäjän on käytettäväOhjauspaneeli”Kirjoita Windowsin hakupalkkiin sen nimi.

Kun henkilö tulee tähän määrityskeskukseen, hänen on napsautettava vaihtoehtoa ”Ongelmanratkaisu”Sijaitsee alareunassa.

Tämä tuo esiin uuden ikkunan, jossa on muut asetukset, kuten ”Turvallisuusjärjestelmä”Jolla on linkki, joka sanoo”Korjaa Windows Update -ongelmat”.

Tällöin järjestelmä etsii kaikki ongelmat Windows Update -agentissa ja korjaa ne, jotta se voi toimia oikein.

Windows Update -ohjelman päivittäminen ei välttämättä ole niin helppoa, koska monta kertaa huomaat, että se etsii jatkuvasti päivityksiä, jotka tuovat ongelmia, koska koko tietokone jäätyy, mutta älä huoli, koska päivitysvirhe on helppo korjata.

Riippumatta Windows Update -versiostasi, joskus löydät virheen 0 x 80240034, se on yleinen ohjelman virhe, joka yleensä aiheuttaa monia haittoja, mutta se on helppo ratkaista.