Skip to content

Kuinka palauttaa tehdasasetukset Ubuntun ja Linux Mintin menettämättä tietoja

15 de kesäkuu de 2021
mujer laptop trabajando

On hyvin todennäköistä, että milloin käyttää elektroniset laitteet kuten tietokoneet tai mobiililaitteet, nämä voivat aiheuttaa vikoja, joita emme osaa korjata. Jotkut niistä voivat johtua virusinfektiosta, vähän suorituskykyä, sovellukset tai ohjelmat eivät toimi kuten pitäisi.

Jos esität joitain näistä vikoista laitteissasi, näytämme sinulle ratkaisun, joka auttaa sinua palauttaa Ubuntun ja Linux Mintin tehdasasetukset menettämättä tietoja.

Tehdasasetusten palautus menettämättä tietoja Se on hieno vaihtoehto, koska käytämme aina varovasti näitä äärimmäisiä toimenpiteitä pelkäämme menettää video-, valokuva- ja dokumenttitiedostomme. Ja sinun täytyy olla miettinyt, mutta miten tämä on mahdollista? Tämä toimenpide on mahdollista Resetter-sovelluksella.

Ja kun kuulet sen, se on sovellus, jonka avulla voit nollata tietokoneen koko käyttöjärjestelmän ikään kuin se olisi tehtaalta. Ja ilman CD: n, DVD: n, USB: n käyttöä, kun käytät sitä tietokoneellesi, se poistaa käyttäjät, jotka eivät ole aktiivisia. Se poistaa ne sovellukset, jotka eivät ole oletusasetuksia ja poista vanhat paketit.

Kuinka palauttaa Ubuntun ja Linux Mintin tehdasasetukset menettämättä tietoja

Linux Mint -laitteissa tätä toimintoa voidaan käyttää tehdasasetusten palauttamiseen menettämättä tietoja Ne ovat: Linux Mint 18, Linux Mint 18.1 ja Linux Mint 17.3. Ubuntu-tiimeille on saatavana Ubuntu 14.04, Ubuntu 16.04, Ubuntu 16.10 ja Ubuntu 17.04 tuleva Ubuntu-distro.

Aloita siirtymällä seuraavaan linkkiin, jonka tarjoamme täällä, jotta voit ladata sovelluksen Lähettäjä. Tältä sivulta selitetään miten voit lataa ja asenna sovelluksessa ilman mitään ongelmia. Mutta meidän on annettava järjestelmänvalvojan salasana, kun tämä on tehty, aiomme suorittaa ohjelman.

Nyt aiomme etsiä laitteita, joihin ne on asennettu, tätä varten siirrymme välilehteen Hae tietokoneelta ja kirjoitamme jälleenmyyjäohjelmien nimen. Tällöin se pyytää meitä uudelleen syöttämään salasanan ja napsauttamaan sitten Authenticate. Tämän jälkeen ohjelma ilmestyy näytölle.

Kuinka käyttää ohjelmaa tietokoneen nollaamiseen menettämättä tietoja

Siellä voimme nähdä, että se on havainnut kaikki laitteitamme koskevat tiedot, kuten käyttöjärjestelmä, versio ja kovakoodattu nimi. Voimme myös nähdä kaksi vaihtoehtoa, joita se tarjoaa meille palautuksen suorittamiseksi. Mutta aiomme valita vaihtoehdon Mukautettu korjaus ja tällä tavalla voimme nähdä, miten sovellus toimii tiimissämme.

Automaattinen korjaus valitaan, jotta saat käsityksen siitä, mikä toiminto suoritetaan, kun ensimmäinen vaihtoehto, joka näyttää meille, mikä se on. Jos valitset tämän vaihtoehdon, ohjelma suorittaa nollaus kohdassa a Automaattinen, ilman että se pyytää sinua ehdottamaan vaihtoehtoja. Valitsemalla toisen vaihtoehdon Mukautettu nollaus, sovelluksen avulla voit valita poistettavat paketit ja tilit.

Kun valitset vaihtoehdon numero kaksi, näkyviin tulee heti ikkuna, jossa voit valita paketit, jotka on poistettava. Jos haluat poistaa ne kaikki, voit valita Poista vanhat kermelit -ruudun. Kun olet tehnyt valinnan, sinun on mentävä alareunaan ja tehtävä leike Seuraava-vaihtoehtoon.

Suorittamalla tämän vaiheen olemme saaneet päätökseen vanhojen tiedostojen poistaminen ja sovellukset, jotka eivät ole oletusarvoisesti tietokoneessa. Nyt siirrymme viimeiseen vaiheeseen, joka on leikkeen tekeminen Valmis-vaihtoehdossa. Tällä tavalla tekemämme muutokset otetaan käyttöön ja laitteidemme nollaaminen alkaa.

Ohjelma alkaa toimia ja näet järjestelmän palauttamisen edistymisen, kun se on valmis ja jos olemme päättäneet poistaa käyttäjän, ikkuna tulee näkyviin. Siinä aiomme tehdä leikkeen Ok: lle ja sitten ilmestyy viesti seuraavan viestin kanssa Käynnistä uudelleen nyt. Ja valitsemme vaihtoehdon Ja se on, tämä aiheuttaa tietokoneen uudelleenkäynnistyksen.

käyttöjärjestelmä

Uudelleenkäynnistyksen yhteydessä voit varmistaa, että laite on vasta asennettu ja onko tietojen menetys. Ja kuten näette, voit käyttää työkalua, joka antoi sinulle mahdollisuuden palauttaa Ubuntun ja Linux Mintin tehdasasetukset menettämättä tietoja.