Skip to content

Kuinka poistaa taikasauvan valinta Photoshopista askel askeleelta? (Esimerkki)

25 de elokuu de 2021
icono de PS alterno

On tärkeää tietää, mikä Photoshop on ja mihin se on tarkoitettu. Joten kerron teille, että se on sovellus, joka toimii sen valikossa olevien työkalujen perusteella ja laajentaa sen soveltamisalaa kaikille, jotka käyttävät niitä. On huomattava, että tämän työkalun hankkiminen on helppoa, sinun tarvitsee vain siirtyä sen verkkosivustolle. Tästä huolimatta on aikoja, jolloin tietyn työkalun toiminta ei ole suotuisa. Tällainen on tapaus poista taikasauvan valinta Photoshopista.

Se on toinen väline, joka on tarkoitettu optimaalinen Photoshop -suorituskyky, toimii yhtenä kolmesta työkalusta, joka suorittaa ”valitse” -toiminnon. Siksi on välttämätöntä tietää tavanomaisten toimien lisäksi, miten kohdata tilanne, joka edellyttää jo tehtyjen vaikutusten poistamista.

Mihin taikasauva oikein toimii Photoshopissa?

Läpi Taikasauva, Voit valita minkä tahansa kuvan osan automaattisesti ja samanvärisen tai samanvärisen. Sen avulla voit muokata aiemmin valittuja osia, ja instrumentin suuren tarkkuuden ansiosta et vie kauan.

Selvennetty johdonmukaisemmin, käyttämällä Photoshopin taikasauvaa, voit valita tietyn kuvan fragmentteja tai elementtejä tietyn värin perusteella; jopa sanotusta taikasauvasta voit luoda mukautetun väripaletin. Koska jokainen kuva koostuu pikseleistä, se tutkii poikkeuksetta kutakin niistä löytääkseen ristiriitoja ja salliakseen muuttaa jotain.

Se on automaattinen prosessi, joka ei vaadi paljon taitoja ja jonka lisäksi, jos et pidä kosketuksesta, riittää poista taikasauvan valinta Photoshopista tai luopua tietystä alueesta, jossa ei ole tilaa.

Valitse esimerkiksi kuva tähtitaivaasta tai keskellä kaupunkia olevasta autosta, jossa on rajuja tai vähäisesti merkittyjä muutoksia sen muodostavien osien välillä, ja napsauta ”Taikasauva” Photoshopin työkalurivillä.

Valitse kuvan pääkohde, joka eroaa väriltään muusta kuvasta, jotta taikasauva voi valita sen nopeasti. Jos haluat laajentaa valikoimaa, pitää alhaallaSiirtää”Valitse näppäimistöllä ja hiiren kohdistimella seuraava kohde, jonka taikasauva korostaa.

Seuraavaksi riippuu mielikuvituksestasi ja siitä, miten pelaat sauvan toiminnoilla. Muista, että voit muokata värejä, ”sovittaa” ne tai yksinkertaisesti poistaa ylimääräistä sisältöä kyseisestä kuvasta.

Taikasauvan valinnan poistaminen Photoshopista

Tämän prosessin tärkeänä osana on selvennettävä, että valintatyö ei aina mene suunnitellusti. Valintavaihtoehto ei ole täydellinen työkalu, vielä vähemmän täydellinen, koska muuten se olisi käytettävissä vain sovelluksen työkalurivillä.

Katkelman tai tärkeän osan valitseminen hankkeesta puolestaan ​​on yhteensopiva vain jo aiemmin mainittujen muokkaustekijöiden kanssa. Toisin sanoen parhaat Photoshop -suodattimet tai -tehosteet eivät voi vaikuttaa niihin, mikä muuttaa niiden ulkonäköä tai lisää uudempaa taiteellista kosketusta.

graafisen suunnittelun kannettava tietokone

Muista myös, että taikasauvan valinnan poistaminen Photoshopista ei koske sitä, koska Photoshopissa on muita työkaluja, kuten ”Marquee” -työkalu. Siellä on myös ”Lazo”, molemmat ne toimivat samalla periaatteella.

Poista kuvan osan valinta siinä on kaksi näkökohtaa; radikaali, joka poistaa koko valikoiman, tai konservatiivisempi, jota kutsutaan ”Vähennä valinta”. Ensimmäisen vaihtoehdon aktivoimiseksi sinun on aloitettava painamalla ”Uusi valinta” -painiketta ja pitämällä se samalla nopeudella ja napsauttamalla sitten sen alueen vieressä, jossa vanha sijaitsi.

Toisaalta on mahdollista mennä hiljaisemmalla tavalla poistamaan taikasauvan valinta Photoshopista. Tämä tapahtuu vaihtoehdon kautta ”Vähennä valinta”, yhtäkkiä korjata tai muokata olemassa olevaa valintaa.