Skip to content

Kuinka tehdä digitaalinen albumi verkossa ja ilmaisten sovellusten avulla

1 de syyskuu de 2021
fotolibro digital

Erilaisten digitaalisten alustojen tullessa monet olivat käsitteitä, joista tuli osa tätä laajaa maailmaa. Näin on valokuva -albumeissa, jotka eivät tällä hetkellä koostu yksinomaan painetuista valokuvista, vaan pikemminkin digitaaliset valokuvat ovat muodostuneet samoiksi.

Näin helposti otat kuvia tällä hetkellä eri mobiililaitteiden ansiosta työkalu valokuvien luokitteluun ja ryhmittelyyn on välttämätön. Joten tietyn päivämäärän valokuvien paikantaminen ei ole monimutkainen tehtävä.

Tästä syystä näytämme sinulle tämän mikä on valokuva -albumi tai digitaalinen valokuvakirja ja mihin voit käyttää sitä omassa tapauksessasi. Lisäksi näytämme sinulle luettelon, joka sisältää parhaat ohjelmat, joita voit käyttää digitaalisen albumin tekemiseen.

Mitä eroa on digitaalisen valokuva -albumin ja valokuvakirjan välillä?

Ennen digitaalisen aikakauden alkua, jolloin valokuvien ottaminen mobiililaitteilla ei ollut niin helposti saavutettavissa vaan vain kameroiden avulla ja myöhemmin tulostamalla, albumit olivat pohjimmiltaan eräänlaisia ​​kirjoja, joissa oli läpinäkyviä sivuja halutut valokuvat syötettiin aiemmin painettu.

Tämä huomioon ottaen voitaisiin katsoa, ​​että digitaaliset valokuvakirjat tai digitaaliset valokuva -albumit ovat vain kehitys ja sopeutuminen digitaalisiin alustoihin näistä fyysisistä albumeista, jotka olivat täynnä painettuja valokuvia.

Tällä tavoin voitaisiin ajatella, että digitaalisen valokuvauksen tullessa voit käyttää paitsi tapoja muokata valokuvia ammattilaisen tavoin myös luoda valokuva -albumeita tai digitaalisia valokuvakirjoja. kertoa valokuviin tallennetut muistosi.

Näin voit käyttää mukavampaa tapaa muokata ja säveltää valokuva -albumia riippuen siitä, mitä idealisointia sinulla oli. Yhtä helposti kuin vanhat painetut albumit, mutta ilman rajoituksia, joita nämä asettivat alussa.

Mihin digitaalista valokuvakirjaa tai valokuva -albumia käytetään?

Valokuvia on käytetty vuosien varrella eri käyttötarkoitukset käyttäjän kiinnostuksen mukaan. Tämä koskee digitaalisia valokuva -albumeja, koska niiden käyttö riippuu sisällöstä ja tarkoituksesta, jonka digitaalisen valokuvakirjan luomisesta päättänyt henkilö haluaa antaa sille.

Toisaalta useimmat digitaalisen valokuva -albumin luovat ihmiset huomauttavat, että se se palvelee tarinan kertomista. Toisin sanoen, koska se koostuu käyttäjän määrittämistä valokuvasarjoista, ihanteellinen on, että niitä ei sijoiteta sattumanvaraisesti, vaan pikemminkin, että jokainen sijainti näyttää valokuvassa haluamasi kehityksen.

valokuva -albumi tai valokuvakirja

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että et voi luoda digitaalinen valokuva -albumi ja yksinkertaisesti aseta kuvaajat, joista pidät eniten.

Tämän tyyppisen albumin etuna on, että sen käytön rajoituksista päätät itse, joten voit sisällyttää valokuvia laitteella ottamistasi ihmisistä, matkoistasi, suosikkipaikoistasi, muokata niitä, sijoittaa tekstejä ja jopa muokata valokuvia vintage -tehosteella luoda täysin alkuperäinen digitaalinen valokuvakirja.

Mikä on oikea resoluutio digitaalialbumillesi?

Ihannetapauksessa digitaalinen albumimme on varsin kaunis ja siksi tarvitsemme erittäin hyviä kuvia ja valokuvia, koska albumimme perustuu tähän. Ihannetapauksessa valokuvat ovat hyvin otettuja, niissä on hyvä valo ja ennen kaikkea erittäin tärkeää, että niiden resoluutio on riittävä.

Jos albumimme resoluutio on hyvä, se on melko helppoa ja näyttää hyvältä, kun haluat tulostaa sen. Tätä varten suosittelemme, että voit työskennellä mukavasti, kun otat valokuvasi 300 dpi: n tarkkuudella, joten voit suurentaa sen haluamaasi kokoon etsimällä hyvää terävyyttä.

Jos kuva on pieni, sitä voidaan käsitellä 150 dpi: n tarkkuudella. Mutta yleensä 180 dpi voidaan käyttää, koska tämä on pienin resoluutio.

Kumpi on kalliimpi, digitaalinen albumi vai valokuvakirja?

Voidaan sanoa, että digitaalinen albumi on hieman kalliimpi kuin valokuvakirja. Koska albumin tulostusmateriaalit ovat korkeammat. Vaikuttavien sivujen määrän lisäksi paperin laatu on erittäin tärkeä.

Myös sovellus tai sivu, jolle teet albumisi, voi vaikuttaa, useimmat heistä voivat toimittaa tuotteen jo painettuna, jopa kannen tai kannen kanssa. Kaikki riippuu, koska niiden hinnat vaihtelevat paljon ja sisältävät toimituskulut.

Vinkkejä hyvän digitaalisen albumin tekemiseen ja olemaan tylsää

Vietä aikaa ja kärsivällisyyttä

Kerro hyvä tarina

Valitse valokuvasi hyvin ja tee hyvä kansi

Järjestä se ja tee siitä dynaaminen

Jaa se oikeiden ihmisten kanssa

Sovellukset digitaalisen online -albumin tekemiseksi

Jos haluat käyttää työkalua, jonka avulla voit helposti luoda digitaalisen valokuva -albumin, Canva on hyvä vaihtoehto sinulle. Canva -alustan avulla voit järjestää valokuvia helposti jolla teet valokuva -albumin. Lisäksi voit muokata näitä valokuvia ja käyttää Canvan eri työkaluja luomalla online -tilin.

Jos haluat nyt integroida ohjelman digitaalisen valokuvakirjan luomiseksi tietokoneellesi, Photoshop on yksi parhaista vaihtoehdoista. Tämän ohjelman avulla voit luoda albumeita mieltymystesi ja määritysten mukaan, lisäämällä haluamasi ominaisuudet kuhunkin valokuvaan. Lisäksi voit mitata Photoshopin kuvien kokoa ja mukauttaa ne digitaalisen albumin kokoiseksi.

Toinen vaihtoehto tämän tyyppisille ohjelmille on, että pääset Photo Album Designer -alustaan. Tämä ohjelma on yksi erikoistunut digitaalisten valokuvakirjojen luomiseen, koska siinä on työkaluja, jotka helpottavat luodun digitaalisen albumin muodostavien valokuvien sijaintia, muokkaamista ja integrointia.

Tee se verkossa Canvan avulla