Skip to content

Kuinka tehdä suorakulmio pyöristetyillä reunoilla Photoshopissa? (Esimerkki)

27 de elokuu de 2021
logotipo de ps con interfaz de fondo

Jos haluat päästä graafisen suunnittelun teollisuuteen, yksi ensimmäisistä ohjelmista, jotka sinun pitäisi ladata ja oppia käyttämään, on Photoshop (voit saada sen sen viralliselta verkkosivustolta). Koska tämä on yksi nykypäivän täydellisimmistä ja helposti ymmärrettävistä (kirjaimellisesti PS: n avulla voit palauttaa haalistuneen, vanhan ja värjätyn valokuvan aloittelijana). Tämän mielessä tänään opit tee Photoshopissa suorakulmio, jossa on pyöristetyt reunat.

On huomattava, että pyöreiden hahmojen luominen tässä ohjelmassa on aloittelijoille, koska tapa tehdä se ei vie muutamaa minuuttia. Jos olet kuitenkin ammattilainen, joka on menettänyt tai unohtanut jotain monista työkaluista, olet tervetullut myös tähän osioon.

Mikä on Photoshop?

Ennen kuin aloitat prosessi, jonka avulla voit tehdä suorakulmion pyöristetyillä reunoilla PhotoshopissaEnsinnäkin, jotta kukaan ei hämmentyisi, on selvitettävä, mikä tämä ohjelma on ja mihin se on tarkoitettu.

No, se olisi kuvankäsittelyohjelma, jonka avulla kuka tahansa (aloittelija tai ammattilainen) voi luoda omia mallejaan tai rakentaa jonkun muun omaksi ja aloittaa sieltä.

Tähän kuuluvat työkalut, sallia kaikenlaiset toimet kuten: rajata ja kiertää kuvia, luoda geometrisia muotoja oletusmalleilla, joita voidaan muokata, luoda mukautettava väripaletti, lisätä tekstiä kuvaan (siihen voi lisätä tuhansia fontteja).

Luo ja aseta tekijänoikeus vesileima mihin tahansa muotoiluun (kalvojen kanssa), saavuttaa värin kaltevuudet (sillä on yksi suurimmista paleteista), käytä useita kerroksia valokuvayhdistelmien tekemiseen, jotka näyttävät melkein todellisilta monien muiden joukossa.

Sen tukemat muodot ovat: PSD (joka on toteutettu tälle editorille ja on nyt alan standardi), PNG, JPG, EPS, raaka, IFF, TGA, flashpix, PCX, PDF, useiden muiden joukossa.

Tämä on siis yksi joustavimmista ohjelmista nykyään suunnittelun osalta. Nyt kun tiedät kaikki nämä tiedot, on aika aloittaa oppiminen Kuinka tehdä suorakaide pyöristetyillä reunoilla Photoshopissa?

Tee Photoshopissa suorakulmio, jossa on pyöristetyt reunat

Jos haluat saada suorakulmion kaltaisen muodon pyöreiksi reunoiksi tai kulmiksi, sinun on toimittava seuraavasti: numero yksi, avaa haluamasi mitat ja tekniset tiedot Photoshopissa.

Valitse sitten työkalupalkista, joka näkyy vasemmalla puolella, ”Muodot”, Jota edustaa kuvake, kuten sisällä oleva suorakulmio.

Kun olet tehnyt tämän, avautuu avattava valikko, jossa on useita vaihtoehtoja, valitse se, joka sanoo ”Pyöristetty suorakulmio”.

Napsauta seuraavaksi kangasta työalueella, niin saat esiin valintaikkunan, jossa voit määrittää muodon koon ja pyöristettyjen kulmien säteen.

Jälkimmäinen kiinnostaa sinua, koska sen avulla voit saavuttaa tehtävän, sinun on vain valittava numero kyseiselle radiolle (se riippuu siitä, mitä haluat tehdä) ja paina lopuksi ”Okei”Jotta muutokset tallennetaan ja muoto näkyy kankaalla.

ps -logo puun taustalla

Muokkaa suorakulmion tietoja

Edellä mainitun avulla voit vihdoin Tee suorakaide pyöristetyillä reunoilla Photoshopissa. Mutta ennen kuin lähdet kokeilemaan, sinun on ensin otettava huomioon, että tätä lomaketta voidaan muokata.

Tätä varten sinun tarvitsee vain siirtyä näytön yläreunan työkalupalkkiin, jonka avulla voit lisätä suorakulmioon haluamasi värin.

Ja vuorostaan ​​voit myös lisätä eri sävyjä sen reunaan ja muuttaa sen kokoa uudelleen, jos et pitänyt siitä, miten se osoittautui. Nyt kyllä, oletko nähnyt tarpeeksi suorakulmioita tälle päivälle, Sinun on aika siirtyä ohjelmaan ja aloittaa uuden tiedon hyödyntäminen.