Skip to content

Kuinka tietää ja tarkastella luetteloa ihmisistä, joita seuraan Facebookissa (esimerkki)

14 de elokuu de 2021
ver publicaciones persona

Tänään aiomme nähdä miten saan selville ja katsella luetteloa ihmisistä, joita seuraan Facebookissa. Sosiaalinen verkosto pystyy seuraamaan ihmisiä ilman, että he ovat ystäviä. Se on erinomainen työkalu pysyä ajan tasalla kiinnostuneiden ihmisten toiminnasta.

Näemme askel askeleelta kuinka nähdä kaikki ihmiset, joita seuraan FacebookSe on melko yksinkertainen ja samasta paikasta voimme hallita tätä luetteloa ilman minkäänlaisia ​​ongelmia. Se on melko yksinkertainen opetusohjelma, että jos noudatat sitä kirjaimellisesti, voit tehdä sen muutamassa minuutissa.

Kuinka seurata henkilöä Facebookissa

Henkilön seuraaminen on itse asiassa varsin yksinkertaista ja erinomainen vaihtoehto, kun et halua saada liikaa ystäviä tai ehkä mainittu henkilö on saavuttanut heidän rajansa eikä voi hyväksyä lisää kaveripyyntöjä.

Sinun pitäisi mennä kyseisen henkilön profiiliin ja näet painikkeen, jossa lukee ”Seuraa, jatka”Tai”tilata”. Joissakin profiileissa tämä vaihtoehto saattaa näkyä tai ei, riippuen siitä, onko se aktivoitu tililläsi vai ei.

Kuinka lopettaa henkilön seuranta Facebookissa

Voit puolestaan ​​lopettaa ystävän seuraamisen. Mitä tämä tekee? Se lopettaa kaikkien julkaisujesi näkymisen poistamatta niitä ystäväluettelostasi. Se on ihanteellinen tilanteisiin, joissa et halua ongelmia tai valituksia, jos poistat ystävän ystäväluettelostasi, mutta et halua nähdä lisää viestejä tietystä henkilöstä.

Sitten kirjoitat hänen profiiliinsa painikkeen sijaan ”Ystävät”Poistaaksesi sen. Sinä valitset ”Lopeta seuraaminen”ja valmis. Tämä henkilö ei millään tavalla tiedä, että lopetit hänen seuraamisensa, etkä näe hänen viestejään uutissyötteessäsi.

Kuinka tietää, ketkä ihmiset seuraan Facebookissa

  • On erittäin helppo tietää, keitä ihmisiä seuraat Facebookissa. Sinun on ensin kirjauduttava sisään tililläsi ja siirryttävä profiiliisi.
  • Napsauta tätä varten yksinkertaisesti valokuvaa nimesi kanssa, joka näkyy sosiaalisen verkoston yläosassa.
  • Kun olemme profiilissamme, meidän on napsautettava ”Ystävät”Löytyy kansikuvan alta.
  • Täällä voimme nähdä muutamia osioita: ”Kaikki ystävät”,”Seuraajat”Y”Seuraamasi ihmiset / sivut”.
  • Napsauttamalla viimeistä osiota näet kaikki seuraamasi ihmiset. Täältä voit valita, haluatko lopettaa niiden seuraamisen.

Kuinka nähdä luettelo ihmisistä, joita seuraan Facebookissa

Se on hyvin yksinkertainen katso luettelo seuraajistasi Facebookissa. Samassa ystävien osiossa näet paitsi seuraamasi ihmiset. Mutta voit myös nähdä ihmiset, jotka seuraavat sinua.

katso luettelo ihmisistä / sivuista, joita seuraan

Tästä samasta osiosta voit hallita sekä seuraajiasi, joita seuraat, että myös kaikkia ystäviäsi. Jotta voit hallita tiliäsi tältä osin.

Se on erittäin helppo oppia miten saan selville ja katsella luetteloa ihmisistä, joita seuraan Facebookissa. Muista, että ei ole sama asia olla ystävä ihmisenä kuin seurata häntä. Jos seuraat, näet kyseisen henkilön viestit, mutta se ei tarkoita, että kyseinen henkilö näkee sinun.

Tietyssä määrin se on kuin tykkäyksen antamista Facebook -sivulle. Siellä voit olla vuorovaikutuksessa ja nähdä heidän julkaisujaan, mutta ilmeisesti sinun ei katsota muita, jotka eivät seuraa sinua tai joilla ei ole ystäviä.