Skip to content

Kuinka nähdä ketä seuraan Facebookissa

16 de marraskuu de 2021
Kuinka nahda mita seuraan Facebookissa

Seuraajaluettelon tarkistaminen ja seuraaminen Instagramissa on melko yksinkertaista. On kuitenkin hieman hankalaa tarkastella seuraavaa luetteloasi Facebookissa. Tämä johtuu siitä, että ihmiset, joiden kanssa olet ystäviä Facebookissa, alkavat automaattisesti seurata sinua. Jos avaat seuraavan välilehden Facebookissa, saat luettelon seuraamistasi ihmisistä.

Tämä ei kuitenkaan sisällä niitä, joiden kanssa olet ystäviä. Se on pikemminkin seuraava luettelosi. Muista nyt, että sinulla on ystäviä ja seuraajia Facebookissa.

Jos etsit vaihtoehtoa löytää seuraajasi Facebookissa, olet tullut oikeaan paikkaan. Täältä löydät täydellisen oppaan kuinka nähdä, ketä seuraan Facebookissa.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Kuinka nähdä ketä seuraan Facebookissa

Avaa Facebook-profiilisi ja napauta Ystävät-välilehteä. Täältä näet luettelon Facebook-ystävistäsi. Napsauta ”Seurataan”-välilehteä nähdäksesi ketä seuraat. Voit myös napsauttaa ”Seuraajat” -välilehteä nähdäksesi seuraajasi.

ketä seuraan facebookissa

Tärkeä muistiinpano: Jos seuraava vaihtoehto ei ole näkyvissä Facebookissa, se tarkoittaa, että et seuraa ketään tässä sovelluksessa.

Androidille:

Avaa Facebook-sovellus ja siirry profiiliisi. Valitse kolmen pisteen kuvake näytön yläreunasta ja napauta toimintalokia. Napsauta ”Seurataan”-välilehteä nähdäksesi ketä seuraat. Napsauta ”Seuraajat” nähdäksesi seuraajasi.

Kuinka estää profiiliasi seuraamasta automaattisesti ihmisiä Facebookissa

Joka kerta kun lähetät kaveripyynnön henkilölle Facebookissa, alat automaattisesti seurata häntä. On kuitenkin olemassa tapa, jolla voit estää profiiliasi seuraamasta automaattisesti ihmisiä Facebookissa.

Näin:

  • Kirjaudu sisään Facebook-tilillesi.
  • Siirry asetuksiin ja valitse julkiset viestit.
  • Valitse ”Kuka voi seurata minua” -vaihtoehto.
  • Napauta sitten ”Ystävät”.

Nämä olivat vaiheet ”seuraa”-vaihtoehdon estämiseksi muille kuin Facebook-ystävillesi.