Skip to content

Kuinka vastaanottaa rahaa Zellen kautta ilman Yhdysvaltain tiliä?

19 de huhtikuu de 2022
logo zelle 18746

Zelle on sähköinen maksualusta, jonka tehtävänä on lähettää ja vastaanottaa rahaa dollareina, tämä P2P-tapahtumien kautta. Tällainen siirtotapa tekee maksamisesta helppoa, minkä vuoksi Zelle on tullut niin suosituksi.

Yksi sovelluksen käyttämisen edellytyksistä on pankkitili ja puhelinnumero Yhdysvalloissa. Monet ihmiset eivät kuitenkaan täytä näitä vaatimuksia, joten he etsivät usein erilaisia ​​tapoja saada rahaa Zellen kautta ilman yhdysvaltalaista tiliä.

Kuinka kirjaudun Zellelle ilman aktiivista tiliä Yhdysvalloissa?

Koska se on erittäin suosittu sovellus Yhdysvalloissa ja sen ulkopuolella, yhä useammat ihmiset kiinnostuvat sovelluksesta. Mutta kuten jo tiedämme, Zellen käyttäminen edellyttää pankkitiliä Yhdysvalloissa. Tästä syystä monet ihmiset, joilla on vaikeuksia avata tiliä ulkomailla, ovat päättäneet etsiä ratkaisuja tähän rajoitukseen.

Tapa, jolla monet ihmiset ovat alkaneet käyttää Zelleä ilman tiliä Yhdysvalloissa, on käyttämällä välialustoja. Jotkut näistä alustoista ovat digitaalisia pankkeja, joiden avulla voit lähettää ja vastaanottaa kipua Zellen kautta. Nykyään on olemassa laaja valikoima sovelluksia, jotka suorittavat tämän toiminnon.

Yksi näistä alustoista on Bancumbre, joka on digitaalinen pankki, jossa käyttäjät voivat suorittaa erilaisia ​​​​tapahtumia. On huomattava, että joissakin välitysalustoissa voit vastaanottaa vain Zelleä, joten sinun tulee ottaa yhteyttä kyseisen sovelluksen tukeen varmistaaksesi, että voit lähettää ja vastaanottaa tapahtumia dollareissa.

Kuinka voin vastaanottaa rahaa Zelleltä ilman rekisteröitymistä?

Jotkut ihmiset ovat jossain vaiheessa elämäänsä saaneet kuulla Zelle-alustasta, mutta he eivät ole tietoisia sen eduista. Rahan lähettämistä ja vastaanottamista koskevat säännöt. Joten on hyvin yleistä, että he voivat joutua siihen virheeseen, että he voivat saada rahaa ilman rekisteröitymistä.

Yksi Zellen suurista eduista on, että sen avulla kuka tahansa voi lähettää rahaa toiselle henkilölle ilman rekisteröitymistä alustalle. Sinun on kuitenkin suoritettava useita toimenpiteitä saadaksesi ne.

Vastaanota rahaa Yhdysvalloista ilman rekisteröitymistä

Jos joku haluaa lähettää sinulle rahaa, sinun on annettava hänelle sähköpostitilisi. Jos et ole rekisteröitynyt Zelle-alustalle, sinun on tehtävä se saadaksesi rahat. Kun he ovat lähettäneet sinulle maksun, sinulla on 14 päivää aikaa rekisteröityä käyttämällä samaa sähköpostiosoitetta. Mikäli rekisteröintiä ei tehdä säädetyssä ajassa, rahat palautetaan rahanmaksun myöntäjän tilille.

Kun olet kirjautunut Zelleen, voit vastaanottaa sinulle lähetettyjä rahoja, ja sitten voit vastaanottaa sinulle lähetetyt maksut, ja saat ne muutamassa minuutissa. Lisäksi aina, kun joku suorittaa maksun tilillesi, saat ilmoituksen Zelleen yhdistämääsi sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon.

nainen suorittaa maksun mobiilisovelluksella

Toinen tapa vastaanottaa maksuja on käyttää digitaalisia lompakoita, jotka ovat erinomainen vaihtoehto vastaanottaa liiketoimia dollareina, jos sinulla ei ole tiliä Yhdysvalloissa. Jotta voit käyttää tätä menetelmää, sinulla on oltava sähköpostitili, jotta voit rekisteröityä. Lisäksi sinun on suoritettava henkilöllisyyden vahvistusprosessi.

Jotkut Zellessä asioinnissa käytetyimmistä digitaalisista lompakoista ovat Koroto App ja AKB Fintech -sovellukset. Jokainen näistä sovelluksista tarjoaa saman palvelun, mutta niiden käyttöliittymä voi olla erilainen.

Koroto App

Tässä sovelluksessa voit vastaanottaa maksuja Zellen kautta ilman yhdysvaltalaista pankkitiliä, koska sen avulla kuka tahansa voi lähettää sinulle maksun yhdysvaltalaiselta tililtä. Lisäksi voit tehdä sen käyttämällä Koroton nimissä olevaa sähköpostiosoitetta. Rahat hyvitetään sitten vastaanottajan digitaaliseen lompakkoon.

AKB Fintech

Se on sovellus, jota Zelle-järjestelmää käyttävät asiakkaat voivat käyttää ilman, että tämä luo hälytystä pankissa. varten vastaanottaa rahaa Zelleltä AKB-tilillesekä lähettäjän että vastaanottajan on rekisteröidyttävä tämän alustan digitaaliseen lompakkoon.