Skip to content

Mitä Zelle on ja mihin sitä käytetään? – Androidille tai iPhonelle

20 de huhtikuu de 2022
zelle aplicacion enviar dinero 18740

Zelle on maksusovellus, jota käytetään rahansiirtoon käyttäjien välillä, joilla on pankkitili Yhdysvalloissa. Sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi kautta. Maksuja voidaan suorittaa mistä päin maailmaa tahansa, kunhan käyttäjä on rekisteröitynyt alustalle.

Mitä minun pitää tehdä, jotta voin ladata ja asentaa Zellen puhelimeeni?

Ensimmäinen askel on ladata sovellus puhelimeesi joko Play Kaupasta tai App Storesta. Tämä riippuu käyttöjärjestelmästäsi. Android- tai iOS-laite, sovellus toimii hyvin samalla tavalla molemmissa, ilman minkäänlaisia ​​rajoituksia. Sovelluksen asentamisessa voi kuitenkin esiintyä ongelmia.

Sovellus ei näy matkapuhelimeni kaupassa

Jos Zelle ei näy mobiililaitteesi kaupassa, se johtuu ehkä siitä, ei ole saatavilla tälle alueelle. Sovellus on ladattava tililtä alueella, jolla sovellus on saatavilla. Tällä voi kuitenkin olla vaikutuksia sovelluksen käyttöön, jos tämän menetelmän käyttö ei ole alustan ohjeiden mukaista. Sinun tulee myös ottaa huomioon, että Zelleä voi käyttää pankkisovelluksesta, josta löydät tytäryhtiön.

Sovellus ei asennu matkapuhelimeesi

Yleisimmät virheet sovellusten asennuksessa ovat vähän säilytystilaa tarjolla joka estää sovellusta purkamasta sen lataamisen jälkeen. Vaikka joskus se voi johtua yhteensopivuusvirheistä laitteen tai käyttöjärjestelmän kanssa. Kun jokin näistä ongelmista ilmenee, sovellus latautuu, mutta ei asennu.

Ensimmäinen asia, joka on tehtävä tällaisissa tilanteissa, on vapauttaa tallennustilaa laitteesta tai päivittää laitteen ohjelmisto. Jos sovellus ei vieläkään toimi edellisen vaiheen suorittamisen jälkeen, voit ottaa yhteyttä sovellustukeen. Äärimmäisissä tapauksissa sinulla on mahdollisuus palauttaa laite tehdastilaan.

Kuinka kirjaudun Zelleen?

Rekisteröityäksesi alustalle sinun on avattava sovellus ja löydettävä ruudulta mahdollisuus luoda tili. sovellus pyytää tarvittavat tiedot tilin avaamiseksi (Nämä vaatimukset voivat vaihdella alueittain, ja sovelluksen käyttö voi olla rajoitettua käyttöalueen mukaan).

On otettava huomioon, että tämäntyyppinen sovellus joskus rajoittaa toimintojaan käyttäjän ollessa et ole vahvistanut henkilöllisyyttäsi. Sovelluksen asentamisen ja tilin avaamisen jälkeen sinun on vahvistettava henkilöllisyytesi alustan tarjoamilla tavoilla.

Kuinka käyttää Zelleä, jos olen jo asentanut sen matkapuhelimeesi?

Kun sovellus on asennettu, voit aloittaa lähettää ja vastaanottaa rahaa muilta käyttäjiltä mistä päin maailmaa tahansa. Sinun tarvitsee vain tietää asiakkaan sähköpostiosoite tai puhelinnumero lähettääksesi rahaa sovelluksesta. Napsauttamalla ’Lähetä’ voit lähettää sen kenelle tahansa sovelluksen sisällä antamalla heidän sähköpostiosoitteensa.

Alusta myös pitää kirjaa sen kautta suoritetuista liiketoimista, jotta voi hallita käyttöä ja seurata sovelluksen sisällä vastaanotettua ja lähetettyä kokonaissaldoa. Mainittu tietue voidaan myös haluttaessa poistaa.

Noudatettavat vaiheet, jos aiomme vastaanottaa rahaa Zellessä

Rahan vastaanottaminen sovelluksesta tulee jakaa vain käyttäjän kanssa sähköposti tai puhelinnumero tililtä, ​​jolle haluat vastaanottaa tapahtuman. Sitten tämä henkilö voi lähettää rahat sovelluksesta, tämä saldo näkyy vastaanottavalla tilillä.

Minkä tahansa tyyppistä ylimääräiset tiedot ovat tarpeettomia, koska alusta ei tarvitse lisätietoja käyttäjiltä tapahtumien suorittamiseen. Esimerkiksi: salasanat, pankkitili tai muut yksityiset tiedot ovat virhe, joka voi vahingoittaa käyttäjän koskemattomuutta. Koska muiden asioiden jakaminen voi päättyä huijauksiin tai asiakkaiden yksityisyyden loukkauksiin.

zelle rahaa mobiililaskin

Zelle-sovelluksen avulla pankkiasiointi on nopeaa ja helppoa. Se on tapa helpottaa kansainvälisten operaatioiden edellyttämiä oikeudellisia menettelyjä. Lisäksi se on yksi parhaista vaihtoehdoista siirtää rahaa digitaalisesti kenelle tahansa henkilölle, riippumatta missä päin maailmaa olet.