Skip to content

Missä maissa Zelleä voidaan käyttää rahan lähettämiseen ja vastaanottamiseen?

18 de toukokuu de 2022
transferencia dinero 18756

Kun puhumme Zellestä, tarkoitamme suosittua sähköistä maksujärjestelmää, joka kuuluu Early Warning Services -palveluun. Viime vuosina siitä on tullut yksi eniten käytetyt alustat rahan lähettämiseen ja vastaanottamiseen. Sen avulla voit lähettää maksusi kenelle tahansa, vaikka sinulla ei olisi pankkitiliä Yhdysvalloissa. Kunhan sinulla on heidän sähköpostiosoitteensa tai puhelinnumeronsa myös Yhdysvalloista.

Mitä maita Zelle-palvelut kattavat?

Tämä työkalu on tullut melko suosittu viime vuosina. Koska se on yksi helpoimmin käytettävistä sähköisistä maksualustoista, joita nykyään on olemassa. Sen lisäksi, että se on yksi luotettavimmista, voit suorittaa tapahtumia ja poistaa maksuhistorian. Vain tarvitset sähköpostia ystävältäsi, sukulaiseltasi tai velkojaltasi käyttääksesi sitä.

Jos sinulla ei ole tätä, voit myös käyttää puhelinnumeroasi niin kauan kuin olla kotoisin Yhdysvalloista. Sen on oltava sidoksissa pankkitiliin, kuten Bank of America, Wells Fargo tai jokin muu maalle kuuluva pankkitili.

Ihmiset ihmettelevät usein, kattavatko Zellen palvelut muualla kuin Yhdysvalloissa, ja vastaus on ei. Tällä hetkellä ei voida sanoa, että sillä olisi kattavuutta muissa maissa. Koska se on järjestelmä, joka toimii Yhdysvalloissa sijaitsevien pankkitilien kanssa.

Jos asut jossain muussa maassa ja haluat luoda sellaisen, et voi liittää sitä pankkitiliin alueella. onko voit käyttää Zelleä Yhdysvaltojen ulkopuolella niin kauan kuin sinulla on pankkitili Pohjois-Amerikan maassa. Koska tämä on sivulle rekisteröitymisen päävaatimus.

Onko Zelle katettu Euroopassa?

Kuten aiemmin mainitsimme, Zelle-alusta vain lainaa sen palveluja tietyille pankeille Yhdysvaltain alueen omistuksessa. Siksi sillä ei ole kattavuutta Euroopassa.

Jos puhumme tietueiden luomisesta alueen pankkiorganisaatioiden kanssa, on sääli, että muiden maiden tahot eivät ole liittyneet tähän alustaan. Koska Zelle on yksi eniten käytetyt digitaaliset lompakot tänään sen luotettavuudesta ja siitä, kuinka helppoa on poistaa tai hallita maksuhistoriaa tai suorittaa tapahtumia.

Joten kysymykseen vastaten, tällä hetkellä järjestelmä ei toimi pankkitileillä, jotka eivät sijaitse Yhdysvalloissa. Jotta voit kerätä varoja Zellen avulla, sekä lähettäjällä että vastaanottajalla on oltava pankkitili tässä maassa. Samoin voit käyttää Zelleä missä tahansa päin Eurooppaa, niin kauan kuin sinulla on USA:n tili.

maat, joissa zelleä voidaan käyttää rahan lähettämiseen ja vastaanottamiseen

Kuinka saada Zelle-tili Espanjassa?

Kuten olemme aiemmin maininneet, Zelle-tiliä ei ole mahdollista luoda alueella, joka on sidoksissa alueen pankkiin. Koska tällä hetkellä se on alusta, josta vain sen käyttö tehostuu, jos Sinulla on tili Yhdysvalloissa.

Voiko Zelleä käyttää Meksikon alueella?

Voit nauttia Zellestä atsteekkien kaupungissa, jos olet jo rekisteröitynyt alustalle. Joka on sidoksissa pankkitiliin Yhdysvalloissa. Zelle voidaan käyttää Yhdysvaltain alueen ulkopuolella jo rekisteröityneiden ihmisten välillä.

Nykyään niille, joilla ei ole omaa USA:n pankkitiliä, on yleistynyt tehdä siirtoja lainattujen Zelle-tietueiden välillä. Monet ihmiset käyttävät tätä menetelmää maksuvälineenä Yhdysvalloissa olevien perheen tai ystävien avulla. Muistutamme, että jotta rekisteröidy itse Zellessä sinulla on oltava pankkitili, joka sijaitsee Yhdysvalloissa.

Sen jälkeen sinun tarvitsee vain rekisteröityä. Täytä lomake, joka on melko samanlainen kuin Western Union -lomake. Joten voit nauttia tämän alustan palveluista ilman rajoituksia.