Skip to content

Mitkä pankit hyväksyvät siirrot Zellestä?

24 de huhtikuu de 2022
logo zelle 18749

Zelle on sovellus, jonka avulla voit helposti tehdä rahaa P2P-prosessin kautta. Tämä mahdollistaa rahan kiertokulun kehittymisen ilman, että tarvitsee käsitellä käteistä tai mennä pankkiin. Voit siirtää valuutan kenelle tahansa henkilölle, jolla on tili Yhdysvalloissa valtuutetussa pankissa. Tästä syystä kerromme tässä lausunnossa, mitkä luottoyhteisöt sallivat tästä digitaalisesta maksujärjestelmästä johdetut toiminnot.

Pankit, joiden kanssa Zelleä voidaan käyttää rahansiirtoihin ja rahalähetyksiin

Samanaikainen järjestelmä lähes kaikkien suurten rahoituslaitosten kanssa Yhdysvalloissa Monilla on jopa tytäryhtiöpalvelu mobiilipankkisovelluksessaan. Käyttäjät, jotka lataavat maksujärjestelmien sovelluksen Sinun on annettava sähköpostiosoite tai puhelinnumero. Tämän lisäksi myös tiedot veloitusmuovistasi varojen vastaanottamisen ja lähettämisen mahdollistamiseksi.

Aina kun hankit Mastercard- tai Visa-tyypin kortin, sinulla on mahdollisuus ladata Zelle käyttääksesi sitä rahansiirtoihin ja maksujen hoitamiseen. Jos pankkisi toimii jo tämän alustan kanssa, sinun tarvitsee vain käyttää sen mobiilipankkisovellusta. Tämän avulla voit tehdä haluamasi siirron sähköisen lompakkojärjestelmän kautta.

Huhtikuuhun 2020 mennessä yli 400 pankkiorganisaatiota eri puolilla Yhdysvaltoja on liittänyt tämän sovelluksen rahasiirtoihinsa. Näytämme nyt tärkeimmät pankit, jotka sisältävät sen: Bank of America, Citi, US Bank, Fifth Third, Wells Fargo, Capital One, Chase, PNC, TD Bank, HSBC, USAA.

Pankit, jotka hyväksyvät Zellen Meksikossa

Ensinnäkin löydämme Western Unionin, erinomaisen rahoituslaitoksen, kun sinun täytyy tehdä tai vastaanottaa ulkomaanvaluuttaa toisesta maasta. Sivukonttori on vaihtoehto tämän pankin käyttäjille. Internetin kehityksen ansiosta voit vastaanottaa ja lähettää pääomaa käyttämällä tietokonettasi tai mobiililaitettasi.

BBVA:n avulla voit tehdä ja hyväksyä ulkomaisia ​​siirtoja. Jos esimerkiksi hyväksyt dollarisiirron ja sinulla on tili Meksikon pesoina, saat vastaavan summan Meksikon valuutassa. Tätä elementtiä kutsutaan kansainvälisiksi siirroiksi, joita voit käyttää tililtäsi yksinkertaisesti ja turvallisesti.

zellen tytäryhtiöiden pankkien logot

Banco Azteca, yksi tämän laitoksen eniten kokemista toimista on ulkomaansiirrot. Vastaanota valuuttasiirto digitaaliselta maksualustalta tämän pankin tilille se on mahdollista, kunhan sinulla on tarvittavat tiedot.

Niiden avulla sinulla on mahdollisuus vastaanottaa Yhdysvalloista ja muista paikoista planeetalla lähetettyä käteistä, mikä parasta, mikä tarjoaa sinulle suurimman turvan mille tahansa toiminnallesi.

Kaikki Perun pankit, jotka hyväksyvät siirrot Zellen kautta

Ensin löydämme Interbankin, joka on yksi Perun maan tärkeimmistä rahoituslaitoksista. Tällä yhteisöllä on yli 1,5 miljoonaa kuluttajaa. Se tunnetaan yhtenä Perun suurimmista verkostoista ja 3 000 kirjeenvaihtajasta valtakunnallisesti. Se on suosittu salliessa ulkomaan valuutan vastaanottaminen ulkomailta digitaalisena maksuverkon alustana.

Banca BCP, sen avulla voit tehdä siirtoja ulkomailta edullisin hinnoin ja vastaanottaa sähköposteja toimintasi varmenteilla. Tämän lisäksi voit vastaanottaa rahaa mistä tahansa planeetalla ja tehdä Internet-tapahtumia.

poika käyttää mobiililaitettaan

Scotiabank. Se on toinen pankkiyksikkö, joka tarjoaa sinulle välittömän pääomasi luovutuksen Yhdysvalloissa 24 tuntia vuorokaudessa muissa konttoreissa. Sen avulla voit vastaanottaa pääomaa ulkomailta maksujen tai luottojen kautta säästö- tai käyttötilillesi.

Pankit, jotka työskentelevät Zellen kanssa Kolumbiassa

Ensinnäkin meillä on Davivienda-pankki, rahoitusyksikkö, joka mahdollistaa pankkisiirrot ulkomailta nopeimmin ja turvallisimmin.

Bancolumbia. sen avulla voit vastaanottaa rahaa ulkomailta ilman niin suurta monimutkaisuutta, mutta kyllä täytyy asettaa tiettyjä vaatimuksia voidakseen tehdä sen. Tämän rahoitusorganisaation avulla voit lähettää ja vastaanottaa pääomaa nykyiseltä käyttäjältäsi säästötilinä.

Minkä pankkien kanssa Zelle työskentelee Venezuelassa?

Nykyään Venezuelan maassa ei ole pankkiyhteisöjä, jotka toimivat Yhdysvaltojen mobiilimaksualustan kanssa. Rahansiirrot voidaan vastaanottaa vain tämän sovelluksen kautta käyttämällä sähköistä lompakkovaihtoehtoa. Tässä esittelemme sinulle joitain:

Koroto App: digitaalinen alusta, se on rahoitusjärjestelmä, joka yhdistää useita siirtomenetelmiä samassa lompakossa kenen tahansa pääsyyn. Sen avulla lakkaat murehtimasta käteistä. Jos haluat vastaanottaa valuuttaa Zellen kautta, saat sen Koroton kautta.

Zelle taustalla Venezuela

AKB Fintech: tämän lompakon kautta digitaalista maksusovellusta käyttävät kuluttajat voivat siirtää saldoja ilman, että tämä aiheuttaa hälytyksen pankkielimelle ja niin, että tilistä tulee estoelementti. Saadakseen pääomaa Zelle-alustalta AKB-lompakkoon, molemmilla on oltava digitaalinen tili tässä järjestelmässä.

Chinchin: tämä sovellus tarjoaa asiakkailleen tukee valuutansiirtoja Zellen kautta sähköisessä lompakossasi ja maksa tytäryhtiöissä Chinchin-myyntipisteiden kautta. Alustan palkkio on 3 % saadusta kokonaissummasta.

Huomautus: On tärkeää muistaa, että nämä elektroniset lompakot toimivat vain ekonomistisiltana digitaalisten dollareiden vastaanottamisessa ja siirtämisessä.