Skip to content

Logroñon parhaat ravintolat tilattavaksi

26 de elokuu de 2021
dibujo app delivery

Bilbaon eteläpuolella on yksi kaupungeista, joilla on useita kauneimpia matkailukohteita Pohjois -Espanjassa. Kuvittele, että yhdistät Santa María la Redondan katedraalin, Museo de la Riojan ja Paseo del Espolónin parhaiden ravintoloiden kanssa, jotta voit tilata ruokaa kotiin Logroñossa. Epäilemättä, tuloksena on jotain mahtavaa ja alueen arvoista suuruuden vuoksi.

Ja juuri siksi olet tullut tähän paikkaan, koska haluat tietysti nauttia kaikista kaupungin hyvistä asioista hyvän aterian kanssa ilman, että joudut poistumaan kodin mukavuudesta tai paikasta, jossa olet.

Kaupungin symboli tälle alueelle on kävellä Riojanasin viinitiloilla viininmaistelua varten. Samaan aikaan ravintolat ovat vastuussa Logroñon parhaiden herkkujen, kuten perunat a la riojana, karitsanleipä viiniköynnöksen versoilla tai caparrones.

Parhaat paikat tilata ruokaa kotiin Logroñossa

Jos haluat yksitoikkoisen ja maailmankuulun ruuan, CC Parque Riojan KFC: n pitäisi olla listan ensimmäinen. Ei ole tarpeen mainita, kuinka herkullinen heidän ruokalistansa perustuu erilaisiin kanan versioihin ja vuorostaan ​​heidän 2×1 tarjousta tekevät kokemuksesta kestävämmän tämän amerikkalaisen ravintolan kanssa.

Toisaalta, jos haluat tilata japanilaista ruokaa kotiin, japanilainen ravintola Yoshi, Victoria Street, on sinua varten. Alkaen mereneläväsalaatit, gyozat, jopa niiden katkarapu tempura, he todella kertovat tai ennustavat uniateriaa.

Lisäksi heidän ruokatoimitustarjouksensa ovat yksinkertaisesti parhaita tällä alueella. Jos ostat vähintään 10 euroa, säästät 3 heidän koko valikostaan. Ruoan tilaaminen kotona Logroñosta Yoshin kanssa on varsin mukavaa.

Kiinalaisen ruoan toimitusravintolat Logroñossa

Aasialaisesta ruokakulttuurista puheen ollen Shanghai Chinese Restaurant tuo parhaan ruokalistan ja ulkoasun paikalle. Paistettu Wan-Tun, kiinalainen salaatti tai taskurapu, ne ovat vain joitain tasoja tai tuotteita, jotka ovat osa vaihtoehtojen valtamerta. Se sijaitsee Calle Chilessä ja kuten kaikki edellä mainitut ravintolat, se on liitetty Uber Eatsin kanssa tilaamaan ruokaa kotiin Logroñossa (siksi sinun pitäisi tietää, mitä Uber Eats on ja miten se toimii).

Samoin, jos makuasi valitsee terveellisen ruoan kotona ja suuremman ravintolan, kokeile Sushicatessenia. Älä mene lankaan sen nimestä, koska sushi on vähiten viimeistelyjä. Havaijilaista ja kasvisruokaa, jälkiruokia, salaatteja tai muhennoksia yleensä Logroñon kosketuksella, ne ovat upeita ruokia. Käy vain Víctor Pradera -kadulla tai pyydä toimitusta Uber Eatsin kanssa. Tätä varten sinun on vain rekisteröidyttävä Uber Eatsiin ilmaiseksi ja siinä kaikki (paras asia rekisteröitymisessä on, että voit valita Uber Eats -koodit alentamaan elintarvikkeiden hintoja).

Parhaat meksikolaiset ruokatoimituspaikat Logroñossa

Quintana Roo ja La Katrina ovat nimet, jotka sinun tulee muistaa, jos haluat tilata ruokaa kotona Logroñosta. La Katrina sijaitsee Vitoria -kadulla odottamassa arvostettua asiakaskuntaansa ja nachos -erikoisuuksiaan. Samoin, salaatit ja tacot eivät jätä mitään mielikuvitukselle kun tulee tilata yksi näistä herkuista.

taco -palvelu ananaskastikkeella

Sitä vastoin Quintana Roo sijaitsee Av. Club Deportivossa, ja se tarjoaa periaatteessa saman valikon kuin La Katrina. Merkittävin ero on ravintolan ainutlaatuinen kosketus ja sen gourmet -viimeistely, joten se on tärkein vaihtoehto niille muodollisemmille illallisille tärkeillä päivämäärillä kotona.

Cookinshop: Paras vaihtoehto kotitekoiselle ruoalle

Se on pieni ja mukava ravintola, joka sijaitsee Huesca de Logroño -kadulla ja jossa on ensisilmäyksellä erittäin kodikas tunnelma. Heidän ruokalistansa koostuu heidän talon erikoisuuksista, kolme herkkua riisi ja sen kanahampurilainen juustokastikkeessa.

Huolimatta siitä, että se on ravintola, jonka sisustus on altis päivittämiselle tai parantamiselle, se on nykyään vähiten. Sen toimituspalvelu on täysin toimiva +34 941 27 51 78.