Skip to content

Low RAM -muistivirheen korjaaminen Photoshopissa (esimerkki)

26 de elokuu de 2021
icono de Photoshop salpicado

Photoshop on yksi Adoben muokkaustyökaluista, se ansaitsee tietokoneellamme useita eritelmiä, joita on joskus vaikea täyttää, joten virheilmoituksen lukeminen on tavallista Riittämätön RAM -muisti Photoshopissa.

Tämän ratkaisemiseksi tämän artikkelin kehityksessä esitetään erilaisia ​​vaihtoehtoja, jotka voivat olla erittäin hyödyllisiä, jos haluat käyttää tätä Ohjelmoida.

Kuinka välttää riittämätön RAM -viesti Photoshopissa?

Pääasiassa se on ymmärrettävä voit tarkastella tätä viestiä eri syistä; jos sinulla on esimerkiksi epävirallinen versio ohjelmasta tai tietokoneellasi ei ole tarvittavia tietoja ohjelman suorittamiseksi.

Mutta näihin on myös ratkaisuja haittojaJotkut ovat yksinkertaisempia kuin toiset, ja jotkut on ehkä yhdistettävä.

Asenna ohjelman virallinen versio

On yleisesti tiedossa, että Photoshop on sovellus, jota pidetään alansa ammattilaisena, ja siksi sen hinta on melko korkea; mutta jos haluat käyttää tätä työkalua työskennelläksesi, on suositeltavaa ostaa virallinen versio.

Salli RAM -muistisi käyttö

Photoshopin avulla voit muuttaa RAM -muistin määrää, jota se käyttää sovelluksen ollessa käytössä, voit lisätä ohjelmalle sallittua muistia ja ratkaista ongelman.

Tätä varten sinun on siirryttävä Photoshopiin, napsauta välilehteä ”Edicion ”, selaa valikkoa, kunnes pääset vaihtoehtoon”mieltymykset”.

Kun valikko on näytetty, siirry kohtaan ”Esitys”Siellä sinun pitäisi käyttää liukusäädintä lisätäksesi ohjelman Ram -käyttöä.

Voit ottaa sen jopa 70%, jotta muut tietokoneessa käytetyt ohjelmat eivät epäonnistu Photoshopin käytön aikana.

Päivitä RAM -ajurit

Kuten mikä tahansa tekninen laite, myös tietokoneemme tarvitsee päivityksiä optimaalisen toiminnan varmistamiseksi.

Tätä varten suosittelemme, että päivität Ram -laitteistosi ohjaimet, avaa tietokoneen alku ja kirjoita ”Laitteen järjestelmänvalvoja”.

Avaamisen jälkeen järjestelmänvalvoja etsii osan ”Laitteet, joissa on muistitekniikka”; sieltä voit etsiä Ram -laitteiston napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella, näyttää vaihtoehdot ja valita ”Päivitä ohjain”.

Järjestelmä etsii ohjaimen uusimman version ja päivittää sen, kun tämä on tehty, Ram pystyy suorittamaan Photoshopin ilman ongelmia.

Asenna lisää RAM -muistia

Jos ongelma ei ratkea aiemmilla vaihtoehdoilla, tämä viittaa siihen, että ongelma on annettu, koska tietokoneessa on liian vähän RAM -muistia Photoshopin suorittamiseen.

Jotkut kustantajat suosittelevat sitä sinulla on oltava jopa 6 Gt RAM -muistia, jotta voit käyttää Photoshopia optimaalisesti; Siksi, jos sinulla on hyvin vähän Ramia, mahdollisuus, että työkalu lähettää sinulle viestin riittämättömästä RAM -muistista Photoshopissa, on melko suuri.

suosituksia

Tiedämme, että Photoshopin hyödyllisyys on melko korkea, jos olet graafinen suunnittelija, valokuvaaja tai julkaisija, joten suosittelemme, että hankit tietokoneen, joka on yhteensopiva Photoshopin vaatimusten kanssa. Jos et tiedä, sitä käyttävät myös arkkitehdit, koska tällä ohjelmalla voit luoda arkkitehtisuunnitelman.

punainen oina

Photoshop on ohjelma, jossa on useita työkaluja, joista osa voidaan asentaa erikseen siveltimien esiasetuksina tai parhaina Photoshop -harjoina.

Voimme edelleen ehdottaa sitä käytä aina virallisesti hankittuja ohjelmistoja; Näin voit saada tarvittavat neuvot ohjelman mahdollisista haitoista.

Pidämme myös tärkeänä ulkoisen muistin tai ulkoisen kiintolevyn hallintaa, johon voit tallentaa projektisi, jolloin vähennät tietokoneen muistin käyttöä ja helpotat sen toimintaa.

Lopulta tämä ohjelma luodaan suunnittelun ammattilaiset; Jos sinulla ei ole tarvittavaa tietoa tämän ohjelman käyttämiseksi, suosittelemme, että käytät alempaa luokkaa, joka voi helpottaa valokuviesi muokkaamista.

Tämän opetusohjelman avulla toivomme selventävän epäilyksesi ja että RAM -muistin riittämättömyyden ongelma Photoshop on ratkaistu niin, että voit jatkaa luomista ja antaa mielikuvituksesi lentää tämän ohjelman tarjoamilla vaihtoehdoilla.

Koska se on ohjelma, jolla on useita työkaluja, sillä on taipumus esittää virheitä. Toinen Photoshop -ohjelman aiheuttama virhe on rajaustyökalun kaatuminen.