Skip to content

Löydä parhaat ravintolat kotiin ostamaan ruokaa León l Katso, miten se on valmistettu

26 de elokuu de 2021
sopa gourmet

Se on sellaisenaan Luoteis -Espanjan Leónin maakunnan pääkaupunki. Se tunnetaan pääasiassa upeasta arkkitehtonisesta järjestelystään ja uskonnollisista muistomerkeistään. Vaikka se erottuu lähinnä siitä, sen ruoka ja ennen kaikkea paras Leónin ravintolat, jotka ostavat ruokaa kotona, ovat poikkeuksellisia.

Sen kauneus maisemissa ja kiehtovat taideteokset, sekä historialliset että kulttuuriset, ovat yksi lisä, joka tekee tästä kaupungista unohtumattoman.

Gastronomia León erottuu pääasiassa El Bierzon keittiöstä, vaikka sitä täydentää voimakkaasti galicialainen ja asturialainen kosketus. Muista lukea tämä artikkeli saadaksesi lisätietoja ravintoloista, jotka tarjoavat sinulle kaikkea Leóniin liittyvää.

Ennen kuin uppoutut tähän ravintoloiden ja upeiden aterioiden maailmaan, sinun tulisi etsiä, miten voit tilata ruokaa kotiin ja mitä parhaita sovelluksia on tilata ruokaa kotiin, koska nämä tiedot ja tänään lukemasi ovat sinusta asiantuntija heti.

Mistä ostaa ruokaa kotiin Leónissa?

Gastronomisesta huolimatta se on hyvin rikas ja tyypillinen maakunnalle, kaikista León -kosketuksen ravintoloista yksi erottuu. Tunnettu Casablanca sijaitsee osoitteessa Av. De Nocedo yksi halvimmista, kun on kyse ruoan ostamisesta kotoa Leónissa.

Aamiainen, paikan erikoispizzat ja voimakas Välimeren maku, joka lumoaa kitalaen. Just Eat on tärkein liittolainen kotiinkuljetuspalvelujen tarjoamisessa kaupungin alueella.

Aasialaisia ​​ravintoloita Leonissa

Wasabin aasialainen ruoka on herkku makuun, eli japanilaisen ruoan tilaaminen kotiin tästä paikasta on melkein pakollista. Se sijaitsee Cruz Roja de León -kadulla ja sen puhelinnumero on +34 987 49 50 88.

Hinta-ruoka-suhde mukautettiin asiakaskunnan vaatimuksiin ja suosi niitä kaikenlaisia ​​sushierikoisuuksia. Wasabi odottaa omiensa ja vieraidensa jatkavan nimensä nostamista.

Toisaalta, jos etsit aasialaista ruokaa, mutta juurtunut enemmän Kiinaan, ratkaisu on tässä. Kiinalaisen Siglo Nuevo -ravintolan ansiosta parhaan kiinalaisen ruoan tilaaminen kotiin. Se sijaitsee erinomaisella paikalla Avenida País Leonesilla, ja sen puhelinnumero on +34 987 23 14 72, jos haluat ostaa ruokaa kotona Leónissa.

Terveellisen ruoan toimituspaikat Leónissa

Central Park León on ensimmäinen, joka sijaitsee tässä kahden parhaan joukossa tärkein valinta terveellisessä ruoassa. Se sijaitsee Pje. De Ordeño II ja sen suoran yhteydenoton puhelinnumero on +34 987 03 20 95. Sen valikko on kaikkien saatavilla ja sen virallisilla verkkosivuilla on lisätietoja.

Herkullisia ruokia, jotka perustuvat vihanneksiin ja hedelmiinsekä kaikenlaiset valmisteet, joissa on orgaaninen viimeistely. Central Park León voi olla tärkein liittolainen niille, jotka rakastavat herkullista mutta terveellistä ateriaa.

Toinen, mutta todennäköisesti kuitenkin paras italialainen ruokaravintola La Piccola Stanza astuu näyttämölle. Se sijaitsee Sierra Pambley -kadulla ja noudattaa mahdollisuutta ostaa ruokaa kotona Leónissa.

spagettikastiketta parmesanjuustoa

Heidän näyttävät tyypilliset italialaiset ruoat voivat vaikuttaa epäterveellisiltä, ​​mutta todellisuus on, että ne valmistetaan tiukkojen ravitsemusstandardien mukaisesti. Heidän yhteystietonsa on +34987 26 61 01.

Comidas Senex, SL: Paras vaihtoehto kotitekoisessa ruoassa kotona Leónissa

Se on ravintola, joka on suunniteltu pääasiassa take away -ruokaa varten, mutta nykyaikana heidän täytyi keksiä itsensä uudelleen. Se sijaitsee Lucas de Tuy -kadulla ja sen puhelinnumero on +34987 07 46 13.

Senexin kotitekoinen tai kodikas maku on ilo ja sen erikoisuudet empanadoissa tai jälkiruokissa yleensä saavat kitalaen rakastumaan. Sillä on joitain Leónin parhaista ruokatoimitustarjouksista tilattavien ruokien määrän mukaan.

Kahden ruoan ostamiseen saat jälkiruoan talosta lahjaksi; Tästä huolimatta, jos ostat kolme ruokaa, saat kaksi jälkiruokaa. Sinä näet? He tietävät epäröimättä tunkeutua ihmisten sydämiin ja ennen kaikkea heidän puhalluksiinsa.

Lopuksi ja lahjoista puhuttaessa muista, että monissa sovelluksissa, joissa tilataan ruokaa kotiin, ruoka voi olla jopa ilmaista kuponkeilla ja alennuksilla, joten sinun kannattaa etsiä esimerkiksi: mikä on Glovo ?, Mikä on yksi Espanjan ja Mikä se on ja miten Uber Eats toimii? Lupaamme, että näillä sovelluksilla ja nimetyillä ravintoloilla et menetä mitään syötävää kotona.