Skip to content

Mikä kuukauden päivä veloitetaan Mercadonassa ja kuinka paljon? – Mercadonan sopimus

14 de elokuu de 2021
dinero monedas reloj 11073

Mihin kuukauden päivään ja kuinka paljon rahaa voimme kerätä Mercadonassa? Tämä voi olla yksi tärkeimmistä kysymyksistä kaikille, jotka haluavat hakea töitä yritykseen. Ja se on, että tästä supermarkettiketjusta on tullut erittäin kuuluisa kaikkialla Espanjassa yksi parhaista työpaikoista.

Ei ole ihme, että Mercadonan perustaja aloitti yrityksensä ennustamisen, niin monet arvoja ja suuria mahdollisuuksia korjataan sen sisällä. Siksi sen onnistuu nykyään ylittää 100 000 työntekijää koko työvoimastaan.

Kaikki kiitos sinun kautta vaivaa ja omistautumista sekä henkilöstönsä että jokaisen asiakkaan kanssa, jotka luottavat kaikkiin tämän yrityksen tarjoamiin palveluihin. Sen lähettämisestä kussakin fyysisessä haarassa aina online -tilausten toimittamiseen Mercadonassa.

Kuinka paljon Mercadona veloittaa?

Mercadonan palkka on Espanjan supermarkettialan keskiarvoa korkeampi. Mercadonan palkkataulukoista saatujen tietojen mukaan voit veloittaa 1 328 euroa kuukaudessa aluksi, mutta meidän on selvennettävä, että erittäin suuri prosenttiosuus yrityksessä veloittaa 1780 euroa kuukaudessa. Tämä johtuu siitä, että palvelun tai palvelussuhteen aikana Mercadonassa tuotat enemmän tuloja.

The Nettotulot Siihen voi tulla muutoksia, jotka johtuvat kahdesta pääkohdasta, kuten ammattilaisryhmästä ja oleskelun kestosta. Tämä merkitsee yleensä sellaisia ​​tekijöitä kuin mahdollisuus ylennykseen Mercadonassa.

Palkkalisät

Palkanlisät ovat joukko elementtejä, jotka lisäävät huomattavasti netto palkka Mercadonan työntekijöistä. Nämä lisäykset määrittävät palkka -alueen jokaiselle yrityksessä työskentelevälle työntekijälle.

 • Henkilökohtainen: Ne määritellään yksilöllisellä tasolla siitä, mitä kukin työntekijä voi edistää yritykselle.
 • Työpaikat: Se kulkee käsi kädessä yrityksen erityistehtävään määrätyn työntekijän erinomaisten ominaisuuksien ja siinä tehtävässä suoritettujen tehtävien tehokkuuden kanssa.
 • Korvaus: Tämä on hieman monimutkaisempi täydennys, se sisältää joukon parametreja, jotka on arvioitava sen soveltamiseksi, koska se voidaan määrittää tilanteen mukaan, tässä mielessä työntekijän tehokkuus, hänen saatavuus työpäiviin voidaan ottaa huomioon huomioon, ettei hän ole velvollinen tai että hänen sopimuksensa ei estä häntä Lauantaisin, sunnuntaisin ja pyhäpäivinä.
 • Surua ja yöelämää: Aika tai työolot määräävät tämän täydennyksen, koska jos työntekijällä on aikataulu klo 22.00–6.00 tai jos työskentelyolosuhteet ovat alle 0 celsiusastetta, veloitetaan 1,95 euroa tunnissa työpisteessäsi.
 • Kieli (kielet: Tämä on bonus, joka koskee vain Mercadonan A -tyypin johtajia, koska yritys maksaa 255 euroa kuukaudessa toisen kielen osaamisesta.
 • Lisämaksut: Mercadonassa saatujen tulojen mukaan se voi myöntää työntekijöilleen ylimääräisiä maksuja, jotka jaetaan suhteellisesti.
 • Serkut: Palkkiot laskutetaan Mercadonan työntekijän kokemuksen mukaan, koska saavutusten ja tavoitteiden mukaan, jotka työntekijä saavuttaa, etuudet jaetaan esimerkiksi: Mercadonan palvelusajan mukaan (3-9 kuukauden alussa) sinulla on oikeus kerätä bonus tai palkkio.

Mercadonan sopimus

Kuten kaikki suuret yritykset, jotka ajattelevat työntekijöidensä hyvinvointia, Mercadona suostui luomaan työntekijöilleen työehtosopimuksen, joka on voimassa 5 vuotta, vuodesta 2019 vuoteen 2023. BOE, sain hyväksynnän ja allekirjoituksen yrityksen juridisista henkilöistä ja tietysti sen työntekijöistä, jotka olivat edustettuina UGT: ssä ja CCOO: ssa.

matkapuhelin mercadona -logolla

Työntekijöiden ja yrityksen johtajien välillä tehty sopimus on tärkeä askel työntekijöiden hyväksi, ja tärkeimmät ominaisuudet ovat seuraavat:

 • Heidän palkkansa on selvästi korkeampi kuin muiden supermarkettiketjujen keskiarvo, koska vähimmäistulo on asetettu 1300 euroa kuukaudessa.
 • Isyysvapaasta on sovittu pidempään kuin Espanjan lainsäädännössä, koska poissaolosta sovitaan seitsemään viikkoon syntymän jälkeen.
 • Mercadona sitoutuu maksamaan 100% palkasta, joka vastaa työntekijöitä, jotka ovat poissa työkyvyttömyyden vuoksi, enintään 18 kuukautta.
 • Pojan tai tyttären hoitamisen poissaolon käsitettä jatketaan, kunnes hän saavuttaa enimmäismäärän 12 vuotta.
 • Jos työntekijä on sukupuolisen väkivallan uhri, Mercadona sitoutuu turvaamaan työpaikkansa a enintään 3 vuoden poissaolo.
 • Tasa -arvosuunnitelma koskee kaikkia yhtiön jäseniä.