Skip to content

Mikä on paras sovellus ruoan tilaamiseen kotiin, tilata nyt, Rappi tai Glovo?

15 de elokuu de 2021
repartidores glovo rappi pedidosya

Nykyään on käytännössä pakollista tilata alusta, joka toimii nopeasti toimituspalvelujen kanssa. Kuitenkin vähemmän asiantuntijoille aiheesta, Joskus on usein hämmentävää päättää, mikä on paras sovellus tilaamaan ruokaa kotiin, joiden tärkeimmät näkymät ovat tilaukset Ya, Rappi tai Glovo.

Valitse paras sovellus, jolla voit tilata ruokaa kotiin tilausten, Rappin ja Glovon välillä

Muista, että kriittinen ja järkevä ajattelu erottaa ihmiset villieläimistä. Tämä tarkoittaa, että mitä tapahtuu seuraavaksi, lopullinen päätös on sinun.

Kuten jo mainittiin, nämä kolme sovellusta eivät ole virheettömiä, mutta tekemä työ on huomionarvoista. Ilmeisesti tarjota innovatiivisia palveluja eri näkökulmista asiakkaalle, kun valitset parhaan sovelluksen tilata ruokaa kotiin.

Tilaa ruokaa kotiin Glovon avulla, mitä odottaa tällä alustalla?

Sijaitsee Barcelonassa, Glovo on yksi viimeisimmistä vuonna 2014 perustetuista yrityksistämutta nykyään se on jo otettu käyttöön kansainvälisesti. Käsineiden tai jakelijoiden kautta se ostaa, kerää ja lähettää tavaroita, tuotteita tai yksinkertaisesti ruokaa asiakkailleen.

Yli 100 kaupunkia ympäri maailmaa osallistuu tähän alustaan, jossa paitsi ruoan tilaaminen kotiin on uutuus. Lisäksi se ylittää tämän lähtökohdan, tarjoaa näkemyksen palvelusta, joka on hyvin erilainen kuin mitä muut yritykset tarjoavat asiakkailleen.

Ja se on, että Glovo hallinnoi sovelluksensa kautta luetteloa sivustoista, kaupoista, ravintoloista, supermarketeista ja muista. Minkä vuoksi? Jotta asiakas voi valita mahdollisuuksiensa joukosta kotonaan tarvitsemansa tuotteen.

Käytä mitä tahansa tai mitä tahansa, se on käytännössä Glovon motto sen perustamisesta lähtien. Lyhyesti sanottuna, valitsemalla Glovo parhaaksi sovellukseksi tilata ruokaa kotiin, se ei olisi huono, koska suosikkihampurilaisen tilaamisesta syntymäpäivälahjojen ostamiseen se on mahdollista heidän kanssaan.

Miten Rappi voi tilata ruokaa kotiin?

Vuonna 2015 perustettu Rappi seuraa tarkasti Glovon palvelusuuntausta. se on kotoisin Latinalaisesta Amerikasta Ja tänään on 9 maata ja 200 kaupunkia, jotka nauttivat tästä mukavasta alustasta.

se on luokiteltu alueen ”superppiksi”, hallinnoi samalla luetteloa kaikenlaisista yleisön saatavilla olevista kaupoista. Siksi ruoan tilaaminen kotiin on tosiasia, mutta on myös mahdollista maksaa esimerkiksi lelu.

toimitus pyöräilijä

Rapilla on lisäpalveluja, kuten kävelylenkkejä ja lemmikkien hoitoa. Rappi puolestaan ​​tarjoaa ostettavan tuotteen esityksen reaaliajassa, jotta oston yhteydessä ei tapahdu virheitä.

Tilaa nyt, miksi valita tämä alusta muiden sijaan?

Toimitus sankarin mukaan, Tilaukset Se on jo vuonna 2009 syntynyt Uruguayn alusta joten se on alueen edelläkävijä. Sen painopiste on selvästikin liittoutua ravintolan kanssa ja kuljetuksen logistiikka. Tätä varten se käyttää kahta näkökohtaa, joiden avulla ravintolan menu voidaan yhdistää asiakkaan kanssa välittömästi sen toimitusmiesten kautta.

Samaan aikaan ja toiseksi se pystyy aktivoimaan jakelukuljetuksen käyttäjien palveluksessa tiettyjä tilauksia varten. Tämän lisäksi he ovat avanneet ”pimeän myymälän”, jossa he markkinoivat ja myyvät Rappi -brändin tuotteita sähköisen kaupankäynnin mukaisesti. Rappi on keksinyt itsensä uudelleen, mutta ehkä ei kahden nimetyn jättiläisen hallinnoimien alueiden ulottuvilla.

Tietenkin sen systematisointi ja organisointi ovat esimerkillisiä, joten tarjotusta palvelusta ei tule melkein valituksia. Ja sinä, lukenut kaiken, olet päättänyt, mikä on paras sovellus tilata ruokaa kotiin kotoa Glovo, Rappi ja Orders Ya? Todennäköisesti kyllä. Aloita tilaaminen!