Skip to content

Mitkä ovat parhaat ideat lisätä myyntiä viinakaupassa?

26 de elokuu de 2021
botellas licores 10618

Viinakauppa tarjoaa erilaisia ​​tuotteita, joilla on ostohistoria, mutta se ei takaa, että sillä on korkea myynti. Kuten minkä tahansa yrityksen, sinun on keskityttävä potentiaalisten asiakkaiden löytämiseen ja siten voittojen kasvattamiseen.

Näiden myymälöiden johtajat käyttävät usein erilaisia ​​strategioita, jotka auttavat heitä lisäämään näiden tuotteiden myyntiä. Siksi tässä viestissä puhumme the parhaat ideat myynnin lisäämiseksi viinakaupassa.

Parhaat ideat lisätä myyntiä viinakaupassa

Ensimmäinen asia, joka sinun pitäisi tehdä, on analysoida myyntitietosi toimipaikkasi väestötietojen perusteella. Luo näiden tietojen perusteella myyntistrategia selvittääksesi, mitkä tuotteet myyvät parhaiten.

Jos huomaat, että halvempia oluita ja tavaramerkittömiä viinaa myydään enemmän ja kauppasi sijaitsee alueella, jossa on pienituloisia asuntoja, keskity myymään kyseiset tuotteet halvemmalla. Hanki jakelijat, jotka tarjoavat sinulle hyviä alennuksia joukkoostoksista ja jaa nämä edut asiakkaillesi.

Jos kauppasi sijaitsee alueella, jolla on paljon resursseja ja huomaat, että viinejä ja hienoja väkeviä alkoholijuomia myydään enemmän, keskity tuotteiden laatuun. Voi olla, että sinulla ei ole hyvää makua, voit neuvotella viinikirjoittajan tai sommelierin kanssa.

Kampanjatarjoukset

Kampanjat ovat erinomainen strategia kiinnittää potentiaalisten asiakkaiden huomio. Ostajat huomaavat pitämällä tarjouksia usein. Voit tarjota alennus irtotavaranaEsimerkiksi: ”Osta yksi, hanki toinen puoleen hintaan.”

Luo maine asiantuntijana

Kerro asiakkaille miten hyvä alkoholijuomien tuntija ja toimittajaeli maine asiantuntijana. Tätä varten etsi älykkäitä tapoja näyttää se. Jos mahdollista, julkaise artikkeli tai kaksi eri paikallisissa sanomalehdissä tai verkkosivustoilla, jotka sisältävät juomareseptejä tai myymälässäsi myymiä erityyppisiä viinejä.

kaksi lasillista viinaa

Toinen asia, joka voi auttaa sinua rakentamaan mainetta asiantuntijana, on YouTube -kanavan luominen. Julkaise YouTube -videoita itsestäsi kokeillessasi eri merkkejä tai juomasekoituksia ja arvioi ne yleisölle.

Mainosta strategisesti

Luo strateginen suunnitelma, jonka avulla voit lisätä myyntiäsi. Kohdista mainoksesi aikakauslehtiin, esitteisiin ja sosiaaliseen mediaan, josta löydät sellaisen henkilön, joka todennäköisesti ostaa viinaa suurempina määrinä.

Käytä paikallista mainontaa Google Mapsissa, Yahoossa, Bingissä käyttämällä avainsanoja tai lauseita jotka on suunnattu korkeamman kulutuksen markkinoille. Muista käyttää näitä samoja viestintäkeinoja kaikenlaisten tapahtumien tai tapahtumien mainostamiseen tarjouksia. Tämä auttaa sinua lisäämään myyntiä viinakaupassasi.

Suunnittele myymälä myyntiystävällisellä tavalla

Suunnittele viinakauppasi mukavalla tavalla saada kävijät ostamaan. Jos paikkasi sijaitsee alueella, jossa on paljon nuoria, voit luoda juhlabaarin, jossa ostajat yhdistävät sen miellyttäviin hetkiin ja muistoihin.

Jos viinakauppasi on tarkoitettu enemmistömarkkinoille, on suositeltavaa luoda tyylikäs, hienostunut ja laadukas ympäristö. Viehättävä ympäristö ja tyylikäs tekee impulssiostoista mahdollisia. Keskity siis loistavan designin luomiseen viinakauppaasi.

Toivomme, että tämä viesti on hyödyllinen sinulle, kerro meille kommenttisi ja mielipiteesi on meille tärkeä. Muista jakaa nämä tiedot perheellesi ja ystävillesi.