Skip to content

Näytön jakaminen kahdeksi Surface Prossa – Tehokas opetusohjelma

9 de maaliskuu de 2022
surface pro vista trasera logo windows 18616

Esittelijä Microsoft-yhtiö, Surface Pro on sarja PC:n kaltaisia ​​tabletteja Intel® Evo™ -alustalla i5-i7-vaihtoehdoille Windows 11:llä. Tällä hybriditabletilla voit työskennellä ja pelata normaalisti tietokoneen kanssa, mutta kevyemmällä painolla, kynällä ja langattomalla näppäimistöllä voit mukautua tarpeisiisi.

Millä tavoilla voit jakaa näytön kahteen osaan Surface Prossa?

Nyt kaikissa Surface Pro -sarjan tableteissa on tietokoneen perusominaisuudet, vähemmän melua ja enemmän yhteyksiä, jotta voit nauttia Windows 11:stä paljon luovuudella, sekä perustoimintoja, jotka voit saavuttaa tällä tabletilla. jakaa näytön kahteen osaan, kuten tavallisesti tekisimme matkapuhelimella tai PC:llä Windowsissa.

Tämä toiminto, kuten sen nimi osoittaa, jakaa näyttö kahtia käyttää eri sovelluksia lähes samanaikaisesti eri avoimissa ikkunoissa, jolloin sinun ei tarvitse käyttää aikaa sovelluksen etsimiseen toisella tavalla, varsinkin kun työskentelet kirjoittamisen parissa ja haluat, että muistikirja on auki inspiraatiota varten; Tällä tavalla voit avata molemmat sovellukset samalla näytöllä ja katsella niitä täydellisesti.

Suoraan tehtäväpalkistasi

Näytön jakaminen on mahdollista kaikissa laitteissa, joihin on asennettu Windows 10-11 -käyttöjärjestelmä, joten et tarvitse kolmannen osapuolen sovelluksia näytön jakamiseen. Voit kiinnittää sovelluksia siirtymällä näytön alareunassa olevaan tehtäväpalkkiin ja etsimällä ’tehtävänäkymä’ -kuvakejossa voit valita haluamasi sovelluksen hiiren oikealla painikkeella.

Sillä tavalla voit valitse ”telakka…” -vaihtoehto, siellä voit valita suunnan, johon haluat sijoittaa sovelluksen näytölle, joko vasemmalle tai oikealle, niin se sopii täydellisesti näytön keskelle valitsemallesi puolelle; Valitse sitten vain muista avoimista sovelluksista tehtävänäkymässä, jotta se mahtuu automaattisesti näytön toiseen puoleen käyttääksesi moniajoa Windows 10:ssä.

Hiiren vetäminen

Toisena menetelmänä voit sijoittaa avoimen sovelluksen suoraan hiiren avulla näytön ensimmäiseen puoliskoon. Voit tehdä tämän siirtymällä sovelluksen tai välilehden otsikkoriville tai yläpalkkiin, painamalla hiirtä ja vetämällä sitä, kunnes saavutat näytön vasempaan yläkulmaan, aseta itsesi sinne vapauttamatta napsautusta, odota muutama sekunti, kunnes lähes läpinäkyvä laatikko merkitsee, että sovellus mahtuu siihen puoleen näytöstävapautat napsautuspainikkeen.

Sitten se avaa välittömästi tehtävänäkymän, jossa on kaikki käytettävissä olevat sovellukset näytön toisella puolella, jotta voit valita yhdistettävän ja säädettävän sovelluksen. Tämä on loistava ominaisuus, kun toistamme videoita ja haluamme kirjoittaa arvosteluja tai muistiinpanoja katsomastamme.

käyttämällä näppäimistöäsi

Surface Prossa on lisävarusteena tyylikäs, pienikokoinen langaton näppäimistö, jossa on täystoimintonäppäimet ja taustavalo nopeaa ja tarkkaa kirjoittamista varten. Toisaalta perinteisin tapa suorittaa tämä menetelmä on näppäimistöllä, se on tehokkain pikanäppäin suoritettavana Windows 10 käyttöjärjestelmä.

pinta pro näkymä

Saavuttaaksesi yllä mainitut näppäimet, sinun on löydettävä Alt- ja Tab-näppäimet näppäimistöltä, pidettävä ensimmäistä painettuna, kun taas toisella painat siirtyäksesi välilehdestä toiseen, kunnes löydät oikean. Avaamisen jälkeen sinun on säädettävä käytät sovellusta manuaalisesti.

Yllä oleva otsikkorivillä olevalla ”maksimoi”-painikkeella, joka sijaitsee oikeassa yläkulmassa; säädä sitten kokoa hiirellä ikkunan kulmista niin, että se on vain puoliksi täynnä. Nyt paljon helpompi ja tehokkaampi seuraava pikanäppäin on painaa näppäintä ”Windows + vasen tai oikea nuoli” käytössä olevan sovelluksen sisällä.

Kuinka poistaa jaettu näyttö Surface Prosta tarvittaessa?

Kun sinun on poistettava jaettu näyttö Surface Prosta Windowsissa, sinun tarvitsee vain painaa the maksimoi-painike oikeassa yläkulmassa jostain sovelluksesta ja se vie koko näytön koon ja yksi ikkuna avautuu jälleen; Voit käyttää tätä toimintoa niin monta kertaa kuin haluat.

Voit myös jakaa näytön enintään neljälle sovellukselle, sinun täytyy tehdä, kun näyttö on jo jaettu kahteen osaan, ottaa yksi osa ja vetää se takaisin nurkkaan ja sinne muodostuu toinen pieni laatikko Jaa tämä tila kahteen osaan.

Miksi et voi jakaa Surface Pron näyttöä kahtia ja mitä tehdä?

pinta pro näppäimistö

Yksi yleisimmistä virheistä, kun halutaan suorittaa näytön jakaminen jollakin yllä kuvatuista menetelmistä, on tehdä se Windows tablettitilassakoska toiminnot ovat täysin erilaisia ​​kuin silloin, kun Windows toimii työpöytätilassa, joten varmista ensin, missä tilassa työskentelet.

Varmista myös, että näytönohjaimesi on päivitetty. Voit tehdä tämän siirtymällä hakupalkkiin ja kirjoittamalla ”Laitehallinta” ja etsimällä sitten Näyttösovittimet>ominaisuudet>päivitä ohjain, Windows etsii automaattisesti uusimman version. tietokoneellesi tai verkossa ja asenna se.