Skip to content

Toshiba -kannettavan kosketuslevyn lukituksen avaaminen | Windows 8 ja 10

4 de syyskuu de 2021
laptop toshiba 14760

Mikä on kosketuslevyä tai kosketuslevyä Toshiban kannettavassa tietokoneessa? Miten otan Toshiba -kannettavan tietokoneen kosketuslevyn tai kosketuslevyn käyttöön, aktivoin sen tai avaan sen? Mitä vaiheita minun on suoritettava kannettavan tietokoneen kosketuslevyn lukituksen avaamiseksi?

Useimmat kannettavat tietokoneet pitävät tietokoneista kannettavissa tietokoneissa tai netbookeissa on kosketusnäyttö, joka tunnetaan yleisesti kosketuslevynä. Kosketuslevy tai ohjauslevy on vaihtoehto perinteiselle hiirelle.

Jotkut kannettavat he voivat tuoda tämän toiminnon lukkoon. Sen aktivointi, käyttöönotto tai lukituksen avaaminen on kuitenkin erittäin yksinkertaista, joten tänään miracomosehacessa selitämme kuinka se tehdään.

Mikä on Toshiban kannettavan tietokoneen kosketuslevy tai kosketusnäyttö?

Jos ihmettelet Mikä on kosketuslevy? Tämä on vaihtoehto perinteiselle hiirelle tai hiirelle. Kosketusnäyttö tai kosketuslevy löytyy useimmista kannettavista tietokoneista, kuten kannettavista tietokoneista tai netbook -tietokoneista.

Toshiban kannettavan tietokoneen kosketuslevy tai kosketuslevy sijaitsee näppäimistön alaosassa, tähän liittyy kaksi näppäintä tai painiketta, joilla on sama toiminto kuin perinteisen hiiren tai hiiren oikealla ja vasemmalla painikkeella.

Jos sinulla on perinteinen hiiri tai hiiri, voit poistaa kannettavan tietokoneen kosketuslevyn tai kosketusnäytön käytöstä, jotta voit välttää virheitä, antaa vääriä napsautuksia tai käyttää ei -toivottuja osioita.

Kuitenkin, jos sinulla ei ole hiiri tai hiiri Toshiban kannettavassa tietokoneessa tai kannettavassa tietokoneessa, voit avata kosketuslevyn tai kosketuslevyn lukituksen. Tämä on erittäin hyödyllistä käyttää kannettavaa tietokonetta mukavammin. Se on myös yhtä helppoa kuin kannettavan tietokoneen kameran aktivointi tai deaktivointi.

Missä Toshiba -tietokoneen kosketustulo on?

Toshiba -tietokoneen kosketustulo sijaitsee täsmälleen näppäimistön alareunassa, joten sen mukana on useita tai useampia painikkeita, jotka suorittavat saman toiminnon kuin hiiren oikealla ja vasemmalla puolella oleva painike.

Miten avaan kannettavan tietokoneen kosketuslevyn tai kosketuslevyn lukituksen?

Jos haluat avata Toshiba -kannettavan tietokoneen kosketuslevyn lukituksen, sinun on aktivoitava kannettavan tietokoneen Fn -näppäin. Tätä varten sinun on vain pidettävä pitämällä Num Lock -näppäintä painettuna samalla kun painat Fn -näppäintä.

Kun aktivoit Fn -näppäimen Toshiba -kannettavassa tietokoneessa tai kannettavassa tietokoneessa, sinun on löydettävä kosketusnäytön kuvake näppäimistön toimintonäppäinten joukosta. Toimintonäppäimet sijaitsevat näppäimistön yläosassa, ne ovat niitä ne vaihtelevat ”F1” – ”F12”.

Avain siihen omistaa kosketusnäytön kuvakkeen yleensä se on sellainen, jonka alla on suuri suorakulmio ja kaksi pientä suorakulmiota. Tämä edustaa kosketuslevyä ja sen painikkeita tai näppäimiä.

Kestää avaa Toshiba -kannettavan tietokoneen kosketuslevyn lukitus Sinun on painettava toimintonäppäintä, jossa on kosketusnäytön kuvake ja Fn -näppäin samanaikaisesti. Jos et voi aktivoida Toshiba -kannettavan tietokoneen kosketuslevyä, yritä painaa molempia näppäimiä useita kertoja peräkkäin.

kannettava toshiba touch touchpad -paneeli

Kun olet avannut kannettavan tietokoneen tai kannettavan tietokoneen kosketuslevyn lukituksen, jos se on hidas tai on menettänyt kokoonpanonsa, voit parantaa kosketuslevyn herkkyyttä ohjauspaneelin kautta.

Toshiban kosketusnäytön käytön edut ja haitat

Toshiban kosketusnäytön käytön suurista eduista meillä on:

 • Se tarjoaa meille a tehokkaampi ja tietysti nopeampi kun etsimme haluamaamme sisältöä.
 • Samalla tavalla se välttää kokonaan näppäimistön käytön, kuten olemme perinteisesti tottuneet.
 • Meillä on a parempi luettavuus ja kirjasinkoko kirjoittaa mukavammin koko ajan.
 • Se suosii lähinnä vuorovaikutusta käyttäjän kanssa.

Näiden kosketuslevyjen käytöllä on myös haittoja, kuten:

 • Joissakin tapauksissa voi käydä niin kosketuspaneeli on jumissa tai ei vastaa, mikä aiheuttaa huolta ja ajanhukkaa.
 • Ne eivät ole niin hallittavia tekniikan maailmaan uusille ihmisille.

Paneelin aktivointi ja deaktivointi F9 -näppäimellä

Tämä on erittäin helppoa ja yksinkertaista.Näiden laitteiden mukana tulee tehtaalta ” F9 ” -näppäin paneelin aktivoimiseksi ja deaktivoimiseksi, meidän on vain pidettävä näppäintä painettuna noin muutaman sekunnin ajan, ja siellä päättää, haluatko aktivoida vai poistaa sen käytöstä.

toshiba kannettava tietokone

Kosketuslevyn poistaminen käytöstä

Meillä on useita vaihtoehtoja, kun haluamme poistaa kosketuspaneelin käytöstä, kuten:

Oikean pikavalinnan käyttäminen

Jos epäonnistut avaa, aktivoi tai ota kosketuslevy käyttöön tai kosketuslevyä Toshiban kannettavassa tietokoneessa on toinen tapa tai pikanäppäin sen tekemiseen. Tätä varten sinun tarvitsee vain:

 • Napsauta avainta, joka sinulla on ikkunat, tämä on näppäimistön alareunassa. Jos kannettavan tietokoneen näppäimistössä ei ole tätä näppäintä, voit painaa Ctrl + Esc.
 • Etsi seuraavaksi kannettavan tietokoneen ohjauspaneeli nuolien avulla. Kun olet tämän sisällä, sinun on siirryttävä kohtaan ’Hiiri’ tai ’Hiiren asetukset’.
 • Näyttöön tulee uusi ikkuna, joka sisältää hiiren asetukset. Pääset määritysvälilehtiin napsauttamalla Alt -miinus F -näppäimet.
 • Kun määritysvälilehdet ovat näkyvissä, sinun on siirryttävä kohtaanKannettavan tietokoneen asetukset tai kosketuslevy. Sitten sinun on painettava sarkainnäppäintä ja siirry ’Ota käyttöön’ -vaihtoehtoon, jolloin olet avannut kannettavan tietokoneen kosketuspaneelin tai kosketuslevyn.

BIOS -asetuksista

 • Tätä varten meidän on vain kytkettävä tietokone tai kannettava tietokone päälle siirry BIOS -asetuksiin, on välttämätöntä painaa ” F10 ” – näppäintä tai, jos se ei onnistu, ” F2 ” – näppäintä.
 • Jos haluat navigoida BIOS -ikkunassa, meidän on käytettävä näppäimistöämme perinteinen.
 • Kirjoitamme ” edistynyt ”, sitten valitsemme vaihtoehdon, joka ilmaisee ” järjestelmän ominaisuudet ”, sitten ” laiteasetukset ” ja lopuksi painamme ” enter ” -näppäintä.
 • Valitsemme useista jaettavista vaihtoehdoista sen, joka sanoo ” sisäinen osoitinlaite ”, sitten valitsemme, aktivoidaanko vai deaktivoidaanko ja painetaan ” enter ”.
 • Painamme ” paeta ” -näppäintä poistuaksesi ja palataksesi BIOS -valikkoon, napsauta sitten ” tallenna muutokset ” ja se on siinä.

Hiiren asetuksissa

Meidän tarvitsee vain käyttää hiiren asetuksia, joten valitsemme sitten kosketuspaneelin etsimme kytkintä, ja valitsemme, haluatko poistaa käytöstä tai ottaa käyttöön mainitun kokoonpanon.