Skip to content

Pamplonan parhaat ravintolat, joissa voi ostaa ruokaa – katso miten se tehdään

26 de elokuu de 2021
pan chorizo

Aina silmiinpistävä Pamplona sijaitsee Iberian niemimaan eteläpuolella, yhdistämällä hyvää ruokaa, historiaa ja urheilua. Se on täynnä hyviä ravintoloita tilaamaan ruokaa kotiin Pamplonasta, ja se on epäilemättä monien suosikki, kun on kyse erityisestä maistelusta kodin mukavuudesta.

Samoin ei pidä unohtaa San Fermínin suosittuja festivaaleja Ciudad Navarrassa. Tämän synonyymi kuluttaa alueen parhaita tyypillisiä ruokia, kuten Bacalao al ajoarriero tai pochas con chistorra. Vaikka samalla tavalla, Kukaan ei ole vapautettu kokeilemasta hienoa vierasta makua jossakin sen ruokapaikoista.

Seuraavaksi tiedät sarjan merkityksellisiä ja ihmisten paremmin arvioimia ravintoloita, jotta voit tehdä päätöksen, kun haluat nauttia hyvä ruokalautanen kodin vaatimattomasta lämmöstä.

Mistä ostaa ruokaa kotiin Pamplonassa?

Pecato Pamplona Pizzeria on yksi suosituimmista ja menneisyydestä, joka sijaitsee Calle Monasterio de Oviedolla. Heidän yhteystietonsa on +34 948 27 68 71, kun he ostavat ruokaa kotiin Pamplonasta.

Se on koko perheen suosikki, iästä riippumatta, haluat aina rakastaa yhtä heidän parhaista pizzoistaan. Omalta osaltaan myös taso 10 Pedro Adoáin -kadulla mahdollistaa ruokailijoiden tilata pizzoja puhtaimmassa tyylissään.

Ero on kuitenkin siinä, että se sisältää myös meksikolaisia ​​tai perinteisiä espanjalaisia ​​välimerellisiä ruokia, jotta ne olisivat erinomainen päätös harkita. Heidän ruokalista on saatavilla heidän verkkosivuillaan.

Parhaat paikat tilata aasialaista ruokaa kotiin Pamplonassa

Jos etsimäsi on laatu ja hyvä mauste japanilaista ruokaa tilattaessa toimitus, Koku -ravintola on listalla ensimmäinen. Se sijaitsee osoitteessa Calle Monasterio de Urdax ja sen puhelinnumero on +34 948 18 58 36.

Ruoan ostaminen kotoa Pamplonasta heidän kanssaan takaa sen, että opastat makuasi kulinaarisiin asioihin japanilaisen keittiön uusimpien tekniikoiden avulla. Toisaalta, jos haluat tilata kiinalaista ruokaa kotiin, tapa on toinen.

Se tarkoittaa, että kiinalainen ravintola Mulan on oikea tapa edetä, jos haluat kokeilla hyvää kiinalaista ruokaa. Se sijaitsee Plaza Monasterios Azuelossa ja odottaa tilauksiasi tai ottaa vastaan ​​rakkaita vieraita tiukkojen bioturvallisuustoimenpiteiden mukaisesti.

El Mexicano Pamplona: Meksikon ruokatoimitus kaupungissa

Hän ei liioittele tyypillisessä meksikolaisessa mausteessa, koska kaikki esittelyn muodostavat ainesosat ovat hyvin yhdistettyjä. Tämä ravintola sijaitsee Calle de la Estafeta -kadulla, mutta älä pelkää, he eivät kunnioita nimen nimen osoitetta, vaan hienoa ja kuuluisaa meksikolaista ruokaa.

levy tamales meksikolaisia ​​mausteita

Toinen vaihtoehto ostaa tämän tyyppistä ruokaa kotiin Pamplonasta on Taquería El Mariachi. San Franciscon kadulla, Nämä taco -mestarit eivät petä paikallisia ja vieraita palvelussaan. Henkilökohtaisen huomion puhelinnumero on +34655 16 01 95.

Kotitekoisia ruokatoimituspaikkoja Pamplonassa

Ateriat Maite Montes ja Mamá antavat meille ruokaa, ne ovat kotikeittiöt tai cacerat, joita asiakaskunta suosii eniten. Ensimmäinen ruokapaikka sijaitsee Calle Tafallalla ja sen valmisteet perustuvat erilaisiin terveellisiin vihanneksiin tai mausteisiin.

Siksi sitä pidetään myös ensisijaisena vaihtoehtona, kun on kyse terveellisen ruoan ostamisesta kotona Pamplonasta. Äiti puolestaan ​​antaa meille ruokaa ja hän ruokia, joilla on äidin tyypillinen maku ja mauste, ei kaukana takana. Se sijaitsee erityisesti Joaquín Beunza -kadulla ja sen puhelinnumero on +34948 07 41 60.

Ja valmiina tämän kanssa tiedät kaiken mitä tarvitset. Nyt suosituksena kannattaa etsiä kotipalvelusovelluksia, koska voit myös tilata tällaisilta ja monilta muilta sivustoilta (jotka tarjoavat jopa alennuksia ja ilmaisia ​​aterioita). Voit esimerkiksi etsiä, mikä on ja miten Uber Eats toimii? Tai Mikä on Glovo?, Jotka ovat tämän hetken näkyvimpiä yrityksiä.