Skip to content

Parhaat ruokaostokset Córdobassa

26 de elokuu de 2021
mesa restaurante

Córdoba on Sierra Morenan suojaama ja Andalusian kolmanneksi suurin ja väkirikkain kaupunki. Tämä on ehkä Unescon myöntämien useiden palkintojen huipulla Maailmanperintö, ovat paikkoja tilata ruokaa kotiin Córdobassa, mikä lisää ylimääräistä ainesosaa tämän espanjalaisen kaupungin suuruuteen.

Oxtail, andalusialainen gazpacho ja Cordovan salmorejo ovat vain osa valmisteista, jotka perustuvat andalusialaiseen keittiöön. Cordoba on myös kuuluisa muhennoistaan ​​ja vuorten tyypillisestä ruoasta kuten flamenquineja tai meheviä oliiveja, jotka on maustettu alueen erityisenä ja perinteisenä mausteena.

Seuraavaksi tiedät luettelon ravintoloista, joissa yhdistyvät Córdoban parhaat puolet muiden kulinaaristen kulttuurien huippuosaamiseen. Lue lisätietoja nykyisestä aiheesta.

Córdoban parhaat ravintolat tilattavaksi

Goiko aloittaa tämän sijoituksen, koska se on paras vaihtoehto ruoan tilaamiseen kotiin Córdobassa sellaisenaan. Heidän esityksensä gourmet-tyylisistä hampurilaisista ovat syvälle tunkeutuneet Cordoban asukkaiden päätöksiin, kun he päättävät heidän puolestaan ​​epäilemättä.

Se sijaitsee osoitteessa Av. Gran Gran Capitán, valmis jakamaan kokemuksia asiakkaidensa kanssa. Jos kuitenkin haluat kokeilla jotain tunnetumpaa ruoanlaiton maailmassa, KFC näyttää hyvältä vaihtoehdolta.

Heidän 2×1 ruokatoimitusta tee siitä houkutteleva vaihtoehto tuotteissa, jotka on merkitty Uber Eatsiin (parasta tässä on se, että voit käyttää ruokaa halvemmalla Uber Eats -koodeilla). Se sijaitsee Av. Del Brillantessa maailmankuulun leivotun kanan vieressä.

Tapaa Córdoban parhaat aasialaisen ruoan toimituspaikat

Kakkoi Sushi valitaan tällä kertaa sen vuoksi erikoisia valmisteita riisikulhoissa sekä kaikenlaisia ​​suhia. Calle Alcalde Sanz Noguerista on mahdollista löytää ne tai muuten, Uber Eats on tärkein liittolainen tilaamaan japanilaista ruokaa kotiin heidän kanssaan. Siksi sinun pitäisi tietää, mitä Uber Eats on ja miten se toimii, jotta voit käyttää tätä palvelua täysimääräisesti.

Sibuya Urban Sushi Bar tekee omalta osaltaan parhaan länsimaisen tyylin, kun on kyse kiinalaisesta ruoan toimituksesta. Se sijaitsee osoitteessa Av. Del Gran Capitán, ja sieltä saa ruokatoimituksia Jopa 30% alennus ”Top Sibuyasta” tai ”Täydestä yhdistelmästä”. Kevätrullat tai Kalifornia sekä niiden Wakame -salaatti ovat ihanteellisia herkkuja hienostuneimmille makuille.

La Catrina: Meksikon ruoan toimituspaikka Córdobassa

Tämän tyylisen ruoan tilaaminen kotiin Córdobassa on välttämätöntä ja enemmän La Catrinan tapauksessa, kuuluisa pikaruokaravintola. Se sijaitsee Periodista Justo Urrutia -kadulla, osoitteessa 3.

Uber Eatsin ansiosta hän voi jakaa ylpeän guacamoleensa väestölle kodin ovelle asti (parasta Uberissa on, että voit ladata sovelluksen ilmaiseksi). Samoin tuotteet, kuten ”choriqueso” tai ”panchos”, ovat myös miellyttäviä valmisteita, jotka yllättävät paikalliset ja vieraat.

Paikkoja terveellisen ruoan tilaamiseen kotiin Córdobassa

Calle Alcalde Sanz Noguerin Tapeo Ibéricon mukavuusruoka sekä sen tapakset ja terveelliset annokset ovat ihailtavia. Sen valikossa on sarja ruokia, jotka sisältävät paras kinkussa ja juustoissa koostuu alueen parhaista ravitsemuksellisista mausteista.

Serranon kinkkua ja leipävoileipiä

Koska Uber Eats on liikekumppani, on mahdollista ja jopa helpompaa kokeilla jokaista heidän ruokalistansa yleensä. Terveellistä alkuperää olevan ruoan tilaaminen Córdobasta kotiin on nykyään vaikeaa, mutta mahdollista heidän ansiostaan.

Lisäksi kun on kyse terveellistä ruokaa ja myös kotitekoista ruokaa otettavaksi, Motxillo on sinua varten. Se sijaitsee kotitekoisten jälkiruokien, salaattien, tapaksien ja yleensä annosten vieressä aivan Don Lope de Sosa -kadulla.

Ja olet valmis, sillä tiedät kaiken tarvitsemasi. Jos kuitenkin haluat vielä oppia lisää, on suositeltavaa etsiä, mitkä ovat parhaat sovellukset ruoan tilaamiseen? Jos et pidä Uber Eatsista niin paljon ja haluat etsiä muita vaihtoehtoja ruokien tilaamiseen.