Skip to content

RATKAISU – Miksi en voi lisätä Lisää ystäviä -painiketta Facebookiin? (Esimerkki)

7 de heinäkuu de 2021
agregar amigo facebook

Lisäksi yhdellä kertaa Facebookin käyttäjillä on ongelma, että he haluavat lisätä tuttavan ystäväluetteloonsa, mutta he ovat yllättyneitä siitä, että Lisää ystäviä -painike Facebookissa ei tule näkyviin.

Facebook on yksi vanhimmista ja edistyneimmistä sosiaalisista verkostoista, jolla on useita asetuksia, joista käyttäjät eivät joskus ole tietoisia. Facebook-käyttäjänä sinulla on mahdollisuus suojaa yksityisyyttäsi muilta, valitsemalla kuka lisää sinut ja kuka ei lisää sinua ystäväksi.

Miksi en saa painiketta lisätäksesi ystäviä Facebookiin?

Etsit tuntemasi henkilön Facebook-hakukoneesta ja haluat lisätä hänet, mutta et voi. Lisää ystäviä -painike ei ole käytössä ja sen paikalla on vain seuraa-painike. Tämä tapahtuu, koska lisättävällä henkilöllä ei ole mahdollisuutta lisätä ystäviä päälle.

Tämä tapahtuu a Facebookin tietosuoja-asetukset missä ihmiset valitsevat, kuka voi lisätä heidät ystäviksi. Jos sinulla on yhteisiä ystäviä kyseisen henkilön kanssa, Lisää ystäväni -painike tulee todennäköisesti näkyviin. Muuten voit seurata vain henkilöä.

Tämä tehdään sen varmistamiseksi, että ihmiset, jotka yrittävät lisätä sinut Facebookiin, ovat tunnettuja ihmisiä. Voit tehdä Facebook-profiilistasi täysin yksityisen, jotta vieraat eivät näe tietojasi ja ota sinuun yhteyttä.

Facebookin tietosuoja-asetukset

Jotta Määritä Facebook-profiilisi yksityisyys Ja että vain ystäväsi ystävät voivat lisätä sinut, sinun on mentävä sivun ylävalikkoon, joka on sininen palkki, ja napsauttamalla kolmion muotoista painiketta. Sitten yhdellä napsautuksella Asetukset-vaihtoehtoon.

Määritysikkuna avautuu ja sinun on valittava sivun vasemmasta paneelista Tietosuoja-välilehti. Asetukset ovat, kuinka he löytävät sinut ja voivat ottaa sinuun yhteyttä.

Tämän kokoonpanon ensimmäinen vaihtoehto on Kuka voi lähettää sinulle kaveripyyntöjä? Voit valita kaikkien, ts. Kaikkien Facebook-käyttäjien tai Ystäväni ystävät -vaihtoehdon välillä. Jos valitset toisen, voit lisätä vain ihmisiä, joiden kanssa sinulla on yhteisiä ystäviä.

Kun tämä asetus on hyödyllinen

Facebook on sosiaalinen verkosto, jota käytetään yleensä henkilökohtaisten tietojen jakamiseen. Monta kertaa emme halua muukalaisten pääsyä tällaisiin tietoihin. On oikeus yksityisyyteen, joten voit valitse, mitä tietoja haluat jakaa ja kenen kanssa haluat jakaa ne.

Kun valitset, kuka voi lisätä sinut ystäväksi, sinulla on mahdollisuus hallita, kuka käyttää yksityisiä tietojasi, ja säästät tarpeettomia ärsytyksiä.

Ystäväpyyntöasetukset

Kuinka lisätä henkilö, kun vaihtoehto lisätä kavereitani ei tule näkyviin?

Jos haluat lähettää kaveripyynnön henkilölle, jonka painike on käytössä vain ystävien kavereiden lisäämiseksi, vaihtoehdot ovat hieman rajoitetut.

Lähetä hänelle viesti

Kirjoita hänelle yksityinen viesti henkilölle, jonka haluat lisätä kaveriryhmääsi. Varmasti, jos hän tapaa sinut heti, hän hyväksyy ystäväsi pyynnön.

Yksityisen viestin lähettämisen haittapuoli on, että koska et ole ystäviä, viesti ei mene suoraan pääviestiruutuun, vaan pikemminkin Toiset tarjotin. Jos näin on, henkilö saattaa olla hidas lukemaan viestiä tai ei yksinkertaisesti näe sitä.

Lisää kyseisen henkilön ystävä

Toinen mahdollisuus on etsi ystävä, jonka tiedät heidän olevan yhteisiä, ja lisää ne. Lisää ensin kyseinen henkilö ja heillä on jo yhteinen ystävä. Kun kyseinen henkilö on hyväksynyt sinut, palaat takaisin sen henkilön profiiliin, jonka haluat lisätä, ja asetusten olisi pitänyt muuttua. Lisää ystäviä -painikkeen pitäisi nyt näkyä käytössä.