Skip to content

Sijoitus: Vigo: Ravintolat, joista voi ostaa elintarvikkeita l Katso miten se tehdään

25 de elokuu de 2021
comida del mar ostras

Galician rannikolla ja sen osana sijaitseva Vigo on yksi suurimmista kulttuuri-, urheilu- ja historiallisista kaupungeista. Kaikki nämä näkökohdat lisäävät hyvää ruokaa, tee Vigon kotona ruokaa ostavilla ravintoloilla on erityisluonne joka rakastuu asukkaisiinsa hetkessä.

Vigon keittiö, erityisesti korkein taso, Sitä pidetään Espanjan alueen värikkäimpänä ja mehevimpänä. Koska satamakaupunki, merelle päin tai tärkeä osa kaupunkia, on normaalia, että kalaravintola on gastronomiansa joukossa talon erikoisuus.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että ne ovat suljettuina muille tärkeille etnisille ruokalajeille, kuten aasialaiselle tai meksikolaiselle ruoalle. Päinvastoin, he sopeutuvat kasvun mahdollisuuksiin.

Parhaat ravintolat ostaa ruokaa kotiin Vigo

Goiko, osoitteessa Rúa De Rosalía De Castro, 9, on monien suosikki ja sillä on lähes täydellinen arvostus kaupallisessa liittolaisessaan Uber Eatsissa. Ovat hampurilaisten taiteen mestarit gourmet -esityksellä talo erityinen. He liittyvät kuuluisiin kanatarjouksiin, jotka saavat ystävät ja vieraat rakastumaan yhdellä puremalla.

Toiseksi se esiintyy osoitteessa Rúa De Rosalía De Castro, 51, Coren Grill Vigo, hieno gourmet -ravintola. Uber syö kelpaa ruokailijoiden maistelujen perusteella yhtenä parhaista, vain Goikon takana (jos haluat tietää enemmän näistä luokituksista, katso mitä Uber Eats on ja miten se toimii).

Leivitetty kana, Gordon Blue ja muut valmisteet tai versiot ovat erityisiä ehdokkaita voittaakseen paikan pöydässä ihmiset ostavat ruokaa kotiin Vigosta.

Sierra Madre Taquería: Meksikon ruoan toimitus Vigossa

Rúa De Alfonso XIII, 12, on tämän meksikolaisen ravintolan tarkka sijainti, ehkä ainoa, jolla on kunnollinen toimituspalvelu. Meksikon kosketuksen korostaminen yksinkertaisesti Se on kuin näyttäytyminen atsteekkien pieneen nurkkaan. Astiat, kuten nachot, joissa on poikkeuksellinen guacamole, quesadillat ja sen kuuluisa ”gringas a la brasa”, ovat sopivia vaihtoehtoja ostaa ruokaa kotona Vigosta.

Aasian ruuan toimituspaikat Vigossa

Av. Das Camelias, 88, kuuluu Great Wallin ravintolaan, joka tilaa kiinalaista ruokaa kotiin. Toimituspalvelua vahvistetaan Uber Eats -sovelluksen avulla, jotta voimme keskittyä paremmin asiakkaan pyyntöihin (sinun on vain rekisteröidyttävä Uber Eatsiin matkapuhelimellasi tai tietokoneellasi ja voit nyt tilata). Hänen vanhimmat asiakkaat suosittelevat kuuluisaa kiinalaista salaattia tai katkarapusalaattia; Kuitenkin juuri sen valikoimat tekevät siitä niin silmiinpistävän paikan.

Aasialainen aloituslevy

Omalta osaltaan, Sushi Tokyo erottuu tärkeimmästä japanilaisesta ruoan toimitusravintolasta Vigossa, joka sijaitsee osoitteessa Rúa Colón, 33. Tämän ravintolan japanilainen keittiö on otettu hyvin vastaan ​​tällä Espanjan alueella. Wakame-, kana- tai vihannes Gyozas yhdessä kuuluisien monipuolisten ruokalistojen kanssa eri sushiversioilla antavat sinun iloita ainutlaatuisista makuista.

Parhaat terveelliset ja kotitekoiset ruoan toimituspaikat Vigossa

Rúa De Rosalía De Castro, 12, on Aloha Poke -ravintolan sijainti, jonka lähtökohtana on terveellinen menu. Ne antavat voiman luo oma kulho erityisillä vihanneksilla tai hedelmillä, liittyvät parhaaseen itse tuottamaansa hummukseen.

Samoin Tortiya on mainitsemisen arvoinen! Keittiö, joka tarjoaa kotitekoista ruokaa kotona parhaalla Välimeren maulla. Rúa Da Coruña, 70, on heidän sijaintinsa ja he ovat liittolaisia, kuten kaikki aiemmin mainitut, Uber Eatsin ostamaan ruokaa kotiin Vigosta. Ja samalla tavalla, kuten muissakin ravintoloissa, niillä ei ole vain toimituspalvelua, vaan he tarjoavat asiakkailleen myös Uber Eats -koodeja alentaakseen aterioidensa hintaa.

Tortillat, salaatit ja paljon muuta ovat todella kulinaarisia mestareita tai taiteilijoita, jotka epäilemättä tyydyttävät vierailijoiden tai vakioasiakkaiden maun.

Ja olet valmis tähän, tiedät mitä tarvitset, mutta jos haluat tietää enemmän lähetyssovellusongelmista etkä vain jäädä Uberin kanssa, sinun pitäisi etsiä parhaat kotiinkuljetussovellukset, jotta sinulla olisi enemmän vaihtoehtoja .