Skip to content

Ulkoisten linkkien tai hyperlinkkien sijoittaminen tai asettaminen Photoshopiin

26 de elokuu de 2021
Logo Photoshop simbolos

Tekniikka on saavuttanut kaikki kentät, jotta kaikki tavallisesti tekemämme tehtävät olisivat paljon helpompia ja käytännöllisempiä. Samoin meillä on tällä hetkellä työkaluja, jotka auttavat meitä tekemään asioita, jotka aiemmin näyttivät mahdottomilta.

Tällainen on tapaus graafiset editorit tai grafiikan muokkausohjelmat, nämä ovat työkaluja, joita voimme käyttää laitteistamme. Lataamisen jälkeen voimme hyödyntää kaikkia toimintoja, joita heillä on tarjota meille, ja muokata kuvia.

Vuosien varrella niitä on monia editointiohjelmia jotka ovat saatavana heidän virallisilta sivuiltaan, joista monet ovat ilmaisia ​​ja muita maksuja.

Mutta vain parhaita ovat ne, jotka menestyvät ja säilyvät vuosien varrella, kuten Photoshopissa, ja sitä pidetään yhtenä kehittyneimmistä muokkausohjelmista.

Mikä on Photoshop ja mihin hyperlinkit ovat?

Voimme ladata tämän ohjelman kokonaan vapaa sen viralliselta sivulta, kun se on ladattu, voimme alkaa käyttää kaikkia sen työkaluja,

Se julkaistiin virallisesti vuonna 1990, ja sen julkaisemisen jälkeen sitä on pidetty yhtenä parhaista.

Tämä on tehnyt Photoshopista maailman laajimmin käytetyn kuvankäsittelyohjelman, koska se on yksi kaikkein täydellisimmistä ohjelmista, joita voimme löytää kaikenlaisilla työkaluilla, joita voimme käyttää.

Suorittaa ammattitason editointityöt Nyt se on mahdollista Photoshopin ansiosta, mutta on huomattava, että vaikka se on yksi kehittyneimmistä ohjelmista, sen toiminnallisuus on erittäin käytännöllinen, mikä tekee sen käsittelemisestä erittäin helppoa.

Yksi sen monista toiminnoista on teho hyperlinkkikuvat Haluamme sen tällä tavalla, tämä on laajalti käytetty toiminto, joka koostuu salatun linkin sijoittamisesta, jonka napsauttanut henkilö ohjataan haluamallemme sivulle.

Tätä työkalua käytetään laajalti erityisesti alueella digitaalinen mainonta, jossa ihmisten on käytävä sivuilla.

Tässä artikkelissa opimme helposti ja yksinkertaisesti kaikki vaiheet, jotka meidän on noudatettava ulkoisten linkkien tai hyperlinkkien lisäämiseksi Photoshopiin.

Vaiheet ulkoisten linkkien tai hyperlinkkien sijoittamiseen tai asettamiseen Photoshopiin

Sijoita linkit Photoshopiin

Ensimmäinen asia on avata Photoshop -ohjelma, kun se on avattu lisäämme minkä tahansa kuvan, tai etsimme työtä, jossa haluamme toteuttaa hyperlinkin, kun tämä on tehty, on otettava huomioon useita tekijöitä.

Jotta hyperlinkki toimisi, meidän on toimittava kiinnitä johonkin tekstikenttään lisäämme sen, jotta se olisi paljon luettavampi ja tunnistettavampi käytettäessä. Kun tämä on selvää, voimme siirtyä seuraavaan vaiheeseen.

Kun kuva on näytöllä, käytämme työkalua nimeltä ”Sektori tai sektorityökalu”. Tämä sijaitsee näytön vasemmassa palkissa, kun löydämme sen, valitsemme sen.

Seuraavaksi siirrymme tekstiin, johon haluamme sijoittaa hyperlinkin, ja piirrämme tekstin ympärille laatikon. Kun laatikko on tehty, meidän on napsautettava sitä hiiren kakkospainikkeella ja valittava vaihtoehto ”Muokkaa sektorivaihtoehtoja”.

Ruutu avautuu automaattisesti ruutuun, tässä ikkunassa voimme määrittää hyperlinkin, jonka otamme käyttöön kuvassa. Ensimmäinen asia, joka meidän on asetettava, on nimi, joka on teksti tai sana, jonka parissa työskentelemme.

Seuraava asia meidän pitäisi enter on url tai sivulle, jolle haluamme siirtyä napsauttamalla. Suositeltavinta tehdä tämä vaihe oikein on siirtyä sivulle selaimestamme ja kopioida osoite ja liittää se palkkiin.

Seuraavassa palkissa kirjoitamme ”pankki” Siksi se avautuu ponnahdusikkunaan, sitten laitamme tekstiin viestin ja lopuksi lisäämme tunnisteen. Me annamme periksi ”OKEI” ja valmis.

Lopuksi on mainittava, että Photoshop on yksi parhaista kuvankäsittelyohjelmista. Siksi on tärkeää tuntea ja tutkia kaikkia sen tarjoamia työkaluja ja toimintoja. Tämä saadakseen siitä kaiken irti.