Skip to content

Valladolidin ravintolat, jotka ostavat ruokaa kotona

25 de elokuu de 2021
cocina de restaurante

Espanjan luoteisosassa on niin siro Valladolid, historian, urheilun, kulttuurin ja ennen kaikkea uskonnon kaupunki. Kaikki nämä tekijät lisäsivät parhaita ravintoloita ostamaan ruokaa kotoa Valladolidissa, tekemään päivän kotona tai kenelläkään tällä alueella, kokemus, jonka harvat unohtavat tehtävän mahdottomuuden vuoksi.

Valladolidin kulinaarinen taide on hyvin edustettuina sen ravintoloissa ja erityisesti kotikeittiössä jättäen kaupungin korkealle. Korostus hänen välillään Tyypillisimpiä ruokia ovat Pan de Valladolid ja Torta de Oveja.

Jos kuitenkin haluat jakaa tai maistaa näitä herkkuja koti -aterioista ja näinä kiireisinä aikoina, kiinnitä huomiota. Lue seuraava luettelo näistä ravintoloista tai ruokapaikoista huolellisesti saadaksesi selville, mitä ne tarjoavat ja miten voit tilata ruokaa kotiin.

Tunnettuja ruokaostoksia kotona Valladolidissa

Jos sen sijaan haluat irrottautua hieman perinteisestä tai paikallisesta, Papa John’s tuo sinulle parhaat tarjoukset ruokatoimitus. Se sijaitsee Acera de Recoletos -kadulla ja sen 2×1 tarjousta herkullisista pizzoista ja sivusta, mikä tekee tästä ravintolasta järkevän ja suositun perheen valinnan.

Mutta jos haluat hyvän annoksen tapaksia ja annoksia sekä espanjalaista ruokaa Valladolidin kosketuksella, osta ruokaa kotona Valladolidissa Fierabras on suosituin. Ne sijaitsevat Calle Marqués Del Duerolla, jotka ovat Uber Eatsin kaupallisia liittolaisia, kuten Papa John’s jakelupalvelua varten (tästä syystä sinun on tiedettävä, mikä Uber Eats on ja miten se toimii).

Valladolidin parhaat meksikolaiset ruokaravintolat

Burrito Weystä on tullut tänä aikana uusin meksikolainen ruoka se tarkoittaa. Calle Fray Luis De León -kadulla sijaitsevat he ovat ottaneet askeleen eteenpäin toimitusalalla yhdistämällä Uber Eatsin.

Nachot, joissa on talon guacamolea, erikoistacoja ja fajitaita, ne ovat osa suurempaa valikkoa, josta kuka tahansa pitää. Jos haluat kuitenkin laajemman ulottuvuuden atsteekiruoasta, Sabores del Mundo on valinta sinulle.

Se sijaitsee Recoletosin jalkakäytävällä Pabellón de Cristalin kanssa, ja siellä on menu Se sisältää hampurilaisia, tex mexia, salaatteja, jälkiruokia, tapaksia ja annoksia. Epäilemättä Sabores del Mundo ei tuota sinulle pettymystä.

Aasialaisia ​​ruokapaikkoja, joissa on toimituspalvelu Valladolidissa

Kamado Asian Food on edelleen kärkipaikalla japanilaisen ruoan tilauksen suhteen. Sen keittiö ja lohduttavat valmisteet tekevät aasialaisesta ruokalistastaan ​​a herkkuja, jotka on tehty jumalille itselleen. Se sijaitsee Plaza del Ponientessa ja odottaa tilaustasi Uber Eatsin vieressä (sinun on vain rekisteröidyttävä Uber Eatsiin tilauksen aloittamiseksi).

katkaravut kalmari hummerit

Jos kuitenkin haluat tilata kiinalaista ruokaa kotiin, Dong Fang on edullisin hinta-laatusuhteeltaan. Calle San Luis -paikalta voit löytää ne ilman ongelmia, kun taas ruoan ostaminen kotoa Valladolidissa heidän kanssaan on mahdollista Uber Eats -sovelluksen ansiosta, joka ei ainoastaan ​​tuo sinulle ruokaa vaan antaa sinulle myös Uber Eats -koodit (alennus) alemmat hinnat. Kalaravintola, salaatit ja niiden erinomainen paistettu Wan-Tun, muuta tämä kulinaarinen kokemus tapahtumaksi, jota ei koskaan ennen ole maistanut.

Ravintolat tilaamaan terveellistä ruokaa kotiin Valladolidissa

Come Poke on tämän osion päähenkilö, joka ostaa kotona Valladolidissa terveellistä ruokaa. Heidän ruokalistaan ​​kuuluu kulhot tai mukautetut astiat eri tavoilla, jotka sisältävät monenlaisia ​​hedelmiä ja vihanneksia, jotka tekevät kitalaestasi ja terveydestäsi kiitollisia.

Ne sijaitsevat Colmenares -kadulla suoran huomion saamiseksi. Vaikka Uber Eatsin tarjoaman jakelupalvelun kanssa ei tarvitse siirtyä kilometriä maistelemaan näitä innovatiivisia herkkuja Valladolidissa.