Skip to content

Viimeisimpien tiedostojen poistaminen Photoshop CC: n aloitusnäytöstä

26 de elokuu de 2021
adobe photoshop 2

Sitten nähdään kuinka poistaa viimeisimmät tiedostot Photoshop CC: n aloitusnäytöstä melko yksinkertaisella tavalla ja ennen kaikkea hyvin harvoissa vaiheissa.

Yksi edistyneimmistä graafisista editorista tänään on Photoshop. Tämän ohjelman avulla voimme luoda, muokata ja suunnitella kaikkea mitä mieleen tulee. Voimme jopa luoda kuvituksia ja valokuvayhteyksiä, vaikka tätä varten meillä on jo oltava paljon tietoa ohjelman toiminnasta.

Sen käyttö ei kuitenkaan ole ollenkaan monimutkaista. On melko intuitiivinen sovellus Kaikessa mielessä sen avulla voit tehdä hyvin yksinkertaisia ​​asioita, mutta myös melko monimutkaisia.

Käytettävissä olevien tehosteiden ja vaihtoehtojen määrä tekee siitä lyhyesti sanottuna mahdottoman selitettävän näin lyhyessä artikkelissa. Totuus on, että voit luoda virheettömiä malleja, kunhan sinulla on paljon harjoitusta ohjelman käytössä.

Mahdollisuudella mahtuu lukemattomille paneeleille sinulla on haluamasi tapa. Voimme myös tehdä luettelon viimeaikaisista tiedostoista, jotta voimme avata ne nopeasti tarvittaessa.

Jos et kuitenkaan tarvitse niitä etkä halua nähdä kyseistä luetteloa, on parasta on poistaa kaikki nämä tiedostot Photoshopin viimeaikaisista tiedostoistaTämän tekeminen ei ole ollenkaan monimutkaista, ja vain vähän alempana katsomme, miten meidän pitäisi edetä tavoitteemme saavuttamiseksi.

Se on liian yksinkertainen opetusohjelma, kahdessa tai kolmessa vaiheessa kaikki äskettäin avaamasi asiakirjat poistetaan luettelosta. Aloitetaan yksityiskohtaisesti tämän vaiheittaisen opetusohjelman avulla.

Kuinka poistaa viimeisimmät tiedostot Photoshopin aloitusnäytöstä

Poista luettelo viimeaikaiset tiedostot se on helpompaa kuin luulet. Aiomme nähdä askel askeleelta, miten sinun pitäisi tehdä se, koska se on äärimmäisen yksinkertaista ja kahdessa vaiheessa koko luettelo viimeaikaisista tiedostoista poistetaan kokonaan.

  • Ensimmäinen asia, joka sinun pitäisi tehdä, on avata ohjelma tavalliseen tapaan.
  • Kun olet avannut sen, sinun on siirryttävä näytön vasempaan yläkulmaan ja napsautettava ”Tiedosto”.
  • Näkyviin tulee valikko, jossa on suuri määrä vaihtoehtoja.
  • Täällä todella kiinnostaa meitä se, joka sanoo: ”Avaa Viimeisimmät”Sinun ei tarvitse napsauttaa sitä, koska kun siirrät hiiren sen päälle, näkyviin tulee toinen alivalikko.
  • Nyt voimme arvostaa kaikkia tiedostoja, jotka olemme hiljattain avanneet Photoshopilla. Jos katsot tämän luettelon alareunaa, näet, että siinä lukee ”Tyhjennä viimeaikaisten tiedostojen luettelo”.
  • Sinun tarvitsee vain napsauttaa sitä ja voila, kaikki äskettäin avaamasi tiedostot on poistettu.

Kuinka poistaa viimeisimmät tiedostot heti, kun avaamme Photoshopin

Tällä yksinkertaisella tavalla kaikki viimeisimmät tiedostot tai asiakirjat poistetaan ja voit jatkaa muiden tiedostojen käsittelyä. On selvää, että tämä ei aiheuta tiedostojen poistamista.

Nämä tiedostot tallennetaan edelleen tietokoneellesi. Kaikki mitä se tekee on puhdistaa ”ennätys”Sama Photoshopissa, jotta ne eivät näy uusimmissa.

photoshop -esitys

Tällä tavalla voit aloittaa työskentelyn muiden asiakirjojen kanssa ilman, että sinun tarvitsee nähdä aiemmin käyttämiäsi asiakirjoja. Se on varsin hyödyllistä, kun työskentelet useiden projektien kanssa samanaikaisesti ja sinun on järjestettävä itsesi voidaksesi siirtyä eteenpäin.

Toivomme, että se on sinulle selvää kuinka poistaa tai poistaa viimeisimpien asiakirjojen luettelo Photoshop CC: ssä, kuten näette, se on todella yksinkertaista. Jos sinulla on kuitenkin epäilyksiä, voit jättää sen kommenttikenttään, jonka näet hieman alla.