Skip to content

WiFi Protected Setup: Mikä on reitittimen WPS-painike ja mihin se on tarkoitettu? Kuinka kytkeä sen päälle ja pois päältä? (Esimerkki)

19 de kesäkuu de 2021
wps.principal

Turvallisuus, joka kerta, kun näemme tämän sanan, haluamme heti tietää, mistä he puhuvat, ja näyttää siltä, ​​että digitaalisessa maailmassa, erityisesti Internetissä, näyttää siltä, ​​että turvallisuus on aliarvostettu termi.

WiFi Protected Setup Mikä on reitittimen WPS-painike ja mihin se sopii? Kuinka kytkeä se päälle ja pois päältä

Monet meistä ovat etsineet tapaa tehdä langattomista yhteyksistämme turvallisempia tutkimalla erityyppisiä avaimia ja salausta WiFi-tietoturvan parantamiseksi ja vaikka olisimme yhteydessä mobiilidatan kautta. Joka vuosi uudet verkkohyökkäykset ja verkkohuijaukset pakottavat meidät vahvistamaan turvatoimiamme. Toisin sanoen, olemme jatkuvasti etsimässä konfiguroimaan ja parantamaan WiFi-reitittimen yhteysturvaa.

Tästä syystä tässä artikkelissa puhumme suojausmenetelmästä, joka on melkein kaikilla reitittimillä, jotka tuottavat yhteyksiä. Wifi. Aloitetaan tietämällä paremmin, mikä se on WPS ja mihin se on tarkoitettu.

Mikä on WPS ja mihin se on tarkoitettu?

WiFi WPS -painike

WPS, tarkoittaa Wi-Fi Protected Setup, on vakio turvajärjestelmä, jota esiintyy monissa reitittimissä ja jonka avulla voimme muodostaa langattoman yhteyden napin painalluksella.

Tämä uusi kytkentäjärjestelmä tuli esiin vuonna 2006 yrityksen toimesta Wi-Fi-liittouma, joka on suunnitellut tämän järjestelmän turvallisuuden lisäämiseksi, mutta myös helpottamaan reitittimen yhteysprosessia.

Hänen ajatuksellaan oli heti vaikutus, ja tästä hetkestä lähtien kaikki yritykset liittyivät muutokseen, he alkoivat sijoittaa WPS-painiketta.

Yleensä WPS yksinkertaistaa yhteysprosessia ja lisää tietoturvaa hieman, vaikka joillekin se on yksinkertaisesti toinen yhteysprosessi, monista paikoista, joissa Wi-Fi-verkkoja hyökätään jatkuvasti, siitä on tullut yleinen tapa muodostaa yhteys.

Jos olet juuttunut WPS: n kanssa, haluat nyt tietää, miten se toimii, miten se kytketään päälle, mistä tiedän, että reitittimessäni on WPS. Älä huoli, myös näihin huolenaiheisiin on vastaus.

Kuinka kytkeä sen päälle ja pois päältä?

Tärkeintä on tunnistaa WPS reitittimissä, koska tuotemerkit, kuten TP-Link tai tunnettu Belkin, WPS-yhteys.

WPS-painikkeen löytämiseksi sinun on mentävä reitittimen takaosaan ja näet painikkeen, joka on yleensä merkitty sanalla ”WPS”Ja nuoli. Tätä painiketta painetaan ja sitä käytetään yhteysprosessissa.

Käynnistä se

Tässä kerromme kahdella yksinkertaisella vaiheella, kuinka WPS-yhteys otetaan käyttöön.

Vaihe 1

Ensin tietää, onko se Aktivoin WPS: n Meidän on mentävä reitittimen verkkoon ja katsottava, onko se aktiivinen, jos se ei ole, meidän on kytkettävä se päälle WPS-vaihtoehdosta, joka näyttää meidät siellä.

Useimmiten se tulee oletusarvoisesti. Löydämme sen aina Suojaus-valikosta, sitten siirrymme WLAN-verkkoon ja etsimme välilehteä WPS-pikayhteys ja valitsemme vaihtoehdon WPS käytössä tai WPS pois käytöstä.

Vaihe 2

Tämän jälkeen meidän on löydettävä fyysinen painike selässä ja painamalla sitä tällä tavalla on aktiivinen. Seuraava asia on etsiä laitteestamme, Wi-Fi-osiosta ja valita yhteys WPS: n kautta.

Poista se käytöstä

Deaktivoimiseksi voimme tehdä sen valikosta, jonka mainitsimme aiemmin asetus reitittimestämme, jonka näemme verkossa. Mutta yleensä WPS deaktivoidaan aina, ellet paina sitä varten tarkoitettua painiketta.

WiFi Protected Setup -sovelluksen käyttäminen on erittäin hyvä, jos etsimme nopeutta, se on myös hyvä tapa, kun he pyytävät meiltä Wi-Fi-salasanaa, jotta se olisi nopeampi eikä siten olisi rekisteröi salasanan laitteeseen jolle annoimme avaimen. Kokeile vaihtaa uuteen tietoturvatapaan.

Ja koska tiedämme, että etsit aina uusinta, voit lukea ja oppia määrittämään reitittimen langattomaksi WiFi-modeemiksi helposti lukemalla tämän artikkelin.