Skip to content

100 parasta vastausta kysymykseen ”Kerro minulle jotain mitä en tiedä”

3 de lokakuu de 2021
100 parasta vastausta Kerro minulle jotain mita en tieda

Tämä kysymys esitetään yleensä hakijoiden haastatteluissa. Vastaukset ovat luultavasti kaikilta. Tämä on epävirallinen kysymys, jonka kaikki hakijat ajattelevat vastaavan omalla tavallaan, mutta siitä tulee lopulta sama. Aiheet on valmisteltu haastattelua varten, mutta oikea vastaus ohjataan juuri aiheista. Joskus vastaus on erilainen kuin muut, mutta se ei tarkoita, että läpäiset haastattelun.

Tämä kysymys kyseenalaistaa luovuutesi ja inspiroi muita. Se määrittelee sinussa jotain mielenkiintoista ja kulkee haastattelun painekattilatilanteesta. Ihmiset, jotka kykenevät keräämään asiaankuuluvia tietoja yritykseni ulkopuolelta. Tämä kysymys osoittaa älyäsi ja lukee laajalti kykysi nähdä uusia mahdollisuuksia, koska sinulla on erittäin laaja näkemys maailmasta.

Pääasiassa vuokrauspäälliköt osallistuvat päivittäisten työpaikkojen jakamiseen. Sinun pitäisi jakaa sellaiset rivit, jotka jakavat paljon kiinnostusta johtajien palkkaamiseen sinua kohtaan.

Yleensä asiakkaita haastatellaan päivittäin rutiininomaisesti kysymyksillä ja vastauksilla. Käytä kysymyksiä, jotka vaihtelevat puhelusta toiseen. Yritä saada kysymykset, jotka vaikuttavat asiakkaisiin, ja saada heidät muistamaan keskustelusi. Tämä on rento ajatteluprosessi, joka sinun on tehtävä haastatteluun valmistautuessasi. Jos haastattelijasi ei nimenomaisesti sano ”Kerro minulle jotain, mitä en tiedä”. Etsi tapa, joka vie tarinasi keskusteluun. Jos olet hyvä pitämään keskustelun kurissa, tee tehtävä yksinkertaiseksi ohjataksesi oikeaan suuntaan.

Mikä tiede on näiden linjojen takana?

Aivomme on luotu jättämään huomiotta ne asiat, jotka näyttävät normaalilta, koska normaali on yleensä turvallista. Aivomme ovat aina hälytystilassa, joka on valmis johonkin epätavalliseen, koska ne edustavat jotain vaarallista. Normaali on näkymätöntä, älä ole normaali. Ole poikkeuksellinen.

Aivomme rakastavat oppia uusia asioita. Neurotieteilijän tutkimuksen mukaan, kun tapahtuu jotain jännittävää tai odottamatonta, vapautuu kemiallinen dopamiini, joka antaa tunteen korkeudesta. Se saa meidät myös muistamaan tuon upean tapahtuman. Tämä on syy siihen, että emme muistaneet, mitä söimme viime viikonloppuna, ja muistamme hellästi teini -ikäisen vaalittuja muistoja. Tästä syystä olemme kovakantisia. Inspiroiva, epätavallinen, ainutlaatuinen tai yllättävä tarina laukaisee varmasti dopamiinin vapautumisen, joka vaikuttaa aivoihin. Kiireinen tarina palaa välittömästi heidän muistiinsa, pidit siitä tai et. jos annat tällaisen haastattelun, olet todennäköisesti muistetuin ehdokas.

Jos haastattelija pyytää kertomaan minulle jotain, mitä en tiedä, menet mielessäsi täysin tyhjäksi siitä, miten vastata haastattelijalle. Haastattelut voivat olla toisinaan pelottavia ja vaikeita samaan aikaan. Se riippuu eri ehdokkaista. Jokainen asia, jonka haastattelija saattaa kysyä, pitäisi tietää. Jotkut saattavat olla helpompia, kun taas toisiin on vaikein vastata.

Vinkkejä kysymykseen ”Kerro minulle jotain mitä en tiedä” vastaamiseen

Kaikki tietävät, miten he ovat, asia on se, miten he kehittävät sen. Kuinka vahva ehdokas voi olla haastattelua antaessaan tai kuinka luottavainen hän voi olla, hän ei osaa vastata kysymyksiin joistakin linjoista kertoa itsestään, koska hänen mielestään jokaisen haastatteluvastauksen pitäisi olla erilainen kuin muut.

Älä panikoi ja pidä mielesi rauhassa, se ei auta, vakavasti! Ole rauhallinen ja hengitä muutaman kerran syvään. Lepää mielesi levossa tai muuten kiirehtii ja sanat loppuvat. He eivät halua historiaa, kun he pyytävät: ”Kerro minulle jotain, mitä en tiedä”; he haluavat lyhyen ja point-to-point-vastauksen.

Haastattelija haluaa tietää, mikä on erilaista jokaisessa ehdokkaassa. Jokaisen haastattelijan mieli ei ole sama. Pienet vihjeet haastattelun aikana saavat sinut vastaamaan paremmin kuin he haluavat tietää sinulta. Lisäksi on esitetty joitakin mahdollisia vinkkejä, jotka osoittavat sen vastauksen kysymykseen ”Kerro minulle jotain, jota en tiedä”.

Haastattelija saattaa haluta ottaa mukaan kiinnostuksensa siinä, mitä pidät sopivana sen sijaan, että ajattelisit, mitä haastattelija ajattelee aiheesta. Joskus puhuessasi aiheesta, yhtäkkiä puhut aiheesta, joka mielestäsi ei ole relevantti tai oli välttämätöntä mennä tällä tavalla. Yritä välttää tällaisia ​​keskusteluja tai pysähtyä väliin, kun huomaat menneesi väärään suuntaan.