Skip to content

120 parasta kommenttia tanssiesityksestä

3 de lokakuu de 2021
120 parasta kommenttia tanssiesitykselle

Ylistysvoimaa pitäisi olla. Tutkimus tukee aina. Tiesitkö kuitenkin, että liiallinen ylistäminen tai epäasianmukainen ylistäminen voi johtaa kielteisiin vaikutuksiin? Asioiden toimittamisessa on aina oikea ja väärä. Jatkuvan kehumisen ansiosta tanssijat kehittävät oikeutta tai narsismia. Tämä voi tapahtua jopa silloin, kun vanhemmat tai valmentajat kehuvat pitkälle. Se hajottaa tanssijan.

Oikea ylistys ja inspiraatio oikeaan aikaan auttaa tanssijoita avautumaan muutoksille ja parannuksille. He ovat innokkaampia haasteisiin. Tanssijan ylistäminen on paljon parempi kuin kommentoida heidän liikkeitäan. Yritä kommentoida jopa heidän esitystään ja kuinka he laulavat. Tuomareilla näyttää usein olevan suuri kyky täydentää tanssijoita ja antaa heille rakentavia kommentteja.

Parhaat kommentit tanssiesityksestä

1. Korostus heidän ponnisteluissaan

Jokainen vanhempi ja valmentaja kymmentä keskittymään tuloksiin. Vaikka liian paljon keskittymistä lopputulokseen ja lahjakkuustuloksiin, tanssijat menestyvät kaarevasti ja jättävät heidät avuttomiksi epäonnistuttuaan. Koska aina kun he tekevät virheen, heillä on aikaa ymmärtää, että he ovat tehneet sen, koska heitä arvostetaan aina ”parhaana tanssijana” tai ”parhaana esiintyjänä”.

He pelkäävät ottaa uuden haasteen vastaan ​​kriittisten kommenttien ja epäonnistumismahdollisuuksien vuoksi. Joten ylistäessäsi heitä muista kuitenkin kiittää heidän kovasta työstään, sinnikkyydestään tai harjoituksistaan ​​makeiden kommenttien, kuten ”sinä olet paras tanssija” sijaan.

2. Ole täsmällinen ylistäessäsi

Yleensä vanhemmilla ja valmentajilla on tapana soittaa yksitoikkoista kiitosta. Kuitenkin, jos ylistät jotakin tarkoitusta varten, sillä on oltava tietty tavoite tai toiminta. Erityinen ylistys tunnustaa prosessin, jossa jokin ongelma ratkaistaan, auttaa lapsia oppimaan ja kehittämään sisäistä motivaatiota.

Aina kun kiitoksestasi tulee kuvaava, se vaatii liikaa arvailua siitä, mitä kehut. Tämä puolestaan ​​auttaa vahvistamaan positiivista käyttäytymistä siinä, mitä lapsesi tai oppilaasi haluaa toistaa. Sen sijaan, että sanoisit ”Hyvää työtä, pidän tanssitasostasi ja vaivannäöstäsi”, sinun pitäisi sanoa ”Toit A -tason harjoituksiin”.

3. Ylitä ylistämistä

Tanssijat eivät tarvitse kiitosta joka kerta, heillä on taipumus tehdä hyvää työtä tai jotain oikein. Heidän pitäisi keskittyä tärkeisiin asioihin. Jos jatkat ylistämistä, tanssijat ottavat sen kevyesti, vaikka he todella ansaitsisivat sen. Lisäksi lapset ovat viisaampia kuin uskomme, ja he voivat haistaa väärän kiitoksen ja tehdä siitä turhan.

Joten, jos työskentelet tanssiliikkeiden tai -vaiheiden parissa; sinun pitäisi olla selvää, että sinulla on edelleen vaikeuksia, älä sokeroi tilannetta. ”Tämä on mahtavaa”, pitäisi mainita joissakin kommenteissa.

4. Älä käytä sarkasmia

Älä anna sarkastisia tai kriittisiä kommentteja kiitokseksi. ”Lopulta opit ne vaiheet, jotka veivät sen ikuisesti” tai voit sanoa: ”Se on hieno harjoitus. Miksi et tehnyt harjoituksia niin hyvin? ” Mitä tulee sarkasmiin, jotkut lapset eivät ymmärrä huumoria. He ottavat kaiken nimellisarvoon. tanssijat eivät tarvitse sarkasmia vaan rohkaisua. Osoita menneitä virheitä ja kuinka kauan kesti oppia jotain tuottavaa. Älä keskity vain tuloksiin, vaan myös ponnistuksiin ja saavutuksiin.

5. Kommentoi liikkeitä

Näkyvin tapa arvioida heidän kykyjään on tanssijan liike. Voit kommentoida heidän liikkeitään tarkkailemalla niiden joustavuutta ja käsien käyttöä, kehoa nesteenä siirtymisestä toiseen. Toinen tapa on kertoa tarina tanssin kautta. Yhdistäminen tarinaan tanssin kautta voi antaa heidän liikkeilleen kontekstin.

Joitakin arvioinnin arvoisia kommentteja ovat ”Suuri kyky ja joustavuus” tai ”hyvä lavan käyttö”.

6. Tunteiden ylistäminen

Tanssilla on taidetta herättää tunteita tarkkailijalta. Se tekee suorituksesta kannattavaa; tunteiden puute johtaa esityksen pilaamiseen. Tunteita on vaikea havaita, mutta jos teet sen, näet seuraukset. Kommentti, kuten ”Paras esitys tunteilla ja liikkeillä”, voi olla kiitoksen arvoinen.

7. Kommentoi heidän energiaansa

Tanssi on fyysisessä tilassa taidemuoto. Ammattilaisten on sovittava siihen. Energiatasoa voidaan laskea päivän päätteeksi. Tanssija, joka antaa parhaansa, tekee aina vaikutuksen tuomariin. Ole varuillasi tekniikoista, kun olet väsynyt, koska ne alkavat liukua siihen. Kommentti, kuten ”Suurta energiaa tanssillesi”, voi tehdä päivästäsi tylsän.

8. Kommentoi kuvaa

Esittäjä saa tuomioita jo ennen kuin hän alkaa esiintyä. Heti kun tanssija alkaa tanssia, huomaat mitä hänellä on yllään. Hämmästyttävä puku saa sinut miettimään, mitä he aikovat esiintyä. Ensivaikutelma on aina tärkeä, mutta muista myös kehua tanssia. Kommentoi tanssijalle ”Upea puku, jossa on hyvä käyttää koko lavaa”.

9. Kommentoi ohjausta

Jokaisen tanssijan eri tanssityylit ja taktiikat räjäyttävät tuomareita. Jos hallitset kuitenkin hetkiesi hallinnan, se vetää ne pois. Tanssijan tulee huolehtia itseluottamuksesta, itsevarmuudesta ja ajoituksista. Kommentit, kuten ”Super -ajoitus ja rutiini, jonka ryhmäesitys antaa”, arvostavat suuresti heitä kaikkia.

10. Kommentoi parannusta

Kaikki esitykset eivät välttämättä mene oikein. Loppujen lopuksi he ovat osallistujia, eivät mestareita. Kritiikin tulee kuitenkin olla rakentavaa ja sisältää parhaat tanssijat, jotka tietävät oikeat parannukset. Yritä aina sisällyttää siihen, mitä he tekivät hyvin, ennen kuin teet valituksia. Tämä varmistaa heille, että katsoit koko esityksen syvästi ja mitä virheitä sait parantaaksesi niitä. Jos yleinen esitys oli mielestäsi hyvä, voit pyytää heitä haastamaan itsensä tekemään tulevasta esityksestä vaikeampaa ja haastavampaa liikkeilleen.

Kommentit, kuten ”Olisi hyvä nähdä enemmän parannuksia” tai ”Liikkeesi voivat olla tasaisempia, jos teet siihen teknisiä muutoksia”.

Kehu erityisiä perusteita, joilla he ovat asiantuntijoita, ja tunnusta tietty prosessi, joka ratkaisee ongelmat. Se saa heidät parantumaan ja kasvamaan. Se saa heidät ymmärtämään, mitä heiltä puuttuu.