Skip to content

Activision-tilin linkityksen poistaminen tai poistaminen Call Of Duty Mobilesta

13 de heinäkuu de 2021
call of duty mobile 12285

Tällä hetkellä älypuhelimillemme on paljon pelejä, joita voimme pelata offline-tilassa tai verkossa ja ladata täysin ilmaiseksi, mutta on pelejä, jotka erottua muista ja jota on tällä hetkellä miljoonia latauksia, koska se on suosittu markkinoilla ja innovatiivinen pelattavuus, joka pystyy houkuttelemaan suuria pelaajia.

Pelihalli-, pulmapeli-, seikkailu- tai jopa ampuja-tyylilajipelit, jotka ovat useimpien pelaajien halutuimpia, mukaan lukien videopelit, kuten Pubg, Dead trigger, infinity ops, free fire Call of duty matkapuhelin, tämä on eniten ladattu julkaisun jälkeen

Mikä on Call of Duty Mobile?

Call Ff Duty Mobile on videopelien jakelijan kehittämä monen pelaajan ampuja-tyyppinen peli, joka liittyy Call Of Duty -sarjaan. Activision laitteille Android ja iOS, jossa sinun on taisteltava vihollisiasi vastaan ​​ja selviydyttävä, kunnes voit saavuttaa eniten uhreja ja saada siten kokemusta ja pisteitä, jotka voit myöhemmin vaihtaa uusiin laitteisiin ja lisävarusteisiin.

Koska olet online-peli, voit pelata ihmisiä ympäri maailmaaValitsemalla pelityypin ja muokkaamalla matchmaking-vaihtoehtoja tai jos haluat, pelillä on mahdollisuus luoda yksityinen huone, johon voit kutsua vain ystäväsi pelaamaan.

On huomattava, että asennettaessa Call Of Duty Mobile joudut tekemään niin kirjaudu sisään Activision-tiliin Tai jos sinulla ei ole sellaista, voit luoda sen saadaksesi useita eksklusiivisia palkintoja ja olla tietoinen pelin viimeisimmistä uutisista ja parannuksista.

ampujapeli-aseet

Kuinka luoda Activision-tili Call Of Duty Mobilelle?

Kun olet ladannut Call Of Duty Mobile -sovelluksen Google Play Kauppa tai APK Internetistä, sinun on luotava tili Activisionissa, jotta pääset peliin ja nautit kaikesta sen sisällöstä täysimääräisesti.

Jotta voit luoda tilin Activisionissa mene sen viralliselle sivulle ja täytä sitten laatikot tarvitsemillaan tiedoilla, kuten sähköposti, etu- ja sukunimi, haluamasi käyttäjänimi mm.

Voit myös linkittää Xbox-, PlayStation Steam-, Nintendo- ja Blizzard-tilisi Activision-tiliin seuraavasti:

 1. Kirjaudu sisään sen käyttöympäristön tilille, jonka haluat linkittää
 2. Kirjaudu Activision-tiliisi uudella selainvälilehdellä
 3. Siirry osioon Tilin linkittäminenja valitse sitten tili, jonka haluat linkittää
 4. Napsauta vaihtoehtoa Jatkaa, ohjata sinut sen alustan sivulle, jonka valitsit linkityksen loppuun saattamiseksi.

Vaiheet Activision-tilin linkityksen poistamiseksi tai poistamiseksi Call Of Duty Mobilesta

Voit poistaa valitsemasi alustan henkilökohtaisen tilisi linkityksen Activision-tililtä, ​​mutta pidä mielessä, että tämä toiminto voidaan suorittaa kerran vuodessaJos haluat poistaa tilisi linkityksen, toimi seuraavasti:

 1. Siirry viralliselle Activision-verkkosivustolle ja kirjaudu sisään
 2. Valitse sitten vaihtoehto UNLINK kohdassa Acoount-linkitys tililtä, ​​jonka linkityksen haluat poistaa
 3. täytä vahvistusruutu ja paina sen jälkeen Jatkaa.

Jos haluat poistaa Activision-tilisi, sinun on otettava yhteyttä Activisionin tekniseen tukeen sen virallisella sivulla. Suorita sitten seuraavat vaiheet

 1. Kun pääset Activisionin teknisen tuen sivulle, sinun on valittava peli Call of duty matkapuhelin
 2. Valitse seuraavassa ruudussa alusta, jolla sinulla on joko Android tai iOS
 3. Laatikkoon, jossa lukee ”Teema”Valitse aihe, joka liittyy eniten ongelmasi, tässä tapauksessa yleinen tieto.
 4. Sen jälkeen siinä osassa, joka sanoo Aihe / mikä on ongelmasi, napsauta vaihtoehtoa ”Minulla on kysymys pelistä” ja sitten painiketta lisää ehdotuksia.
 5. Lopuksi meidän on napsautettava vaihtoehtoa ”keskustella Activision-agentin kanssa”, jossa meidän on täytettävä ruutu sähköpostilla ja kuvaus siitä, miksi haluamme poistaa tilin, jotta alusta voi toimia.