Skip to content

Call of Duty Mobilen pelaaminen PC: llä – emulaattorit

2 de syyskuu de 2021
soldados juego cod 14318

Kun teemme pienen katsauksen ampujatyyppisten ja sota-aiheisten videopelien välillä, löydämme uskomattoman kuuluisia ja tunnettuja pelejä, kuten Battlefield, Medal of Honor, Far Cry ja muita hienoja esimerkkejä. Mutta toisaalta on tärkeää huomata, että mikään näistä ei ole saavuttanut samaa suosiota ja merkitystä markkinoilla kuin Call of duty.

Call of Duty on epäilemättä yksi monialustaisista videopelisagoista, joissa on tyyliä ja sota -aiheita suurin pelaajamaailmassa. Tämä tärkeä nimikkeiden sarja ilmestyi ensimmäisen kerran markkinoille Call of Duty 1 -elokuvalla vuoden 2013 lopulla.

Sen menestys lanseerauksen jälkeen oli sellainen, että koska se oli peli vain Windows -käyttöjärjestelmää käyttäville tietokoneille, sitä mukautettiin myöhemmin seuraavana vuonna muihin päätelaitteisiin ja konsoleihin.

Ajan myötä tämä videopeli vuosi toisensa jälkeen on julkaissut useita uskomattoman mielenkiintoisia nimikkeitä ja hauska keskittyi lähes kokonaan erilaisiin sotiin, kuten ensimmäinen ja toinen maailmansota, kylmä sota, Vietnamin sota ja muut historialliset tapahtumat. Toisaalta hänen viimeisimmät saagansa keskittyvät enemmän kuvitteellisiin ja futuristisiin tapahtumiin.

Call of Duty on onnistunut laajentumaan suurimpaan osaan käyttöjärjestelmät, konsolit ja päätelaitteet luoda pelejä, jotka on erityisesti sovitettu kullekin näistä.

Viime vuosina on julkaistu erilaisia ​​nimikkeitä eri alustoille, mutta yhdellä näistä monista on ollut valtava positiivinen vaikutus mobiililaitteiden käyttäjiin.

Puhumme ei mistään muusta kuin vähempää kuin Call of Duty Mobile. Seuraavaksi kerromme lisää tästä mielenkiintoisesta pelistä ja siitä, miten voimme ladata sen tietokoneellemme. Ilman huolia seuraa meitä ja selvitä kaikki tähän innovatiiviseen ampujaan liittyvät tiedot, tiedot ja yksityiskohdat Android- ja iOS -käyttöjärjestelmille.

Mikä on Call of Duty Mobile?

Se on vuoden 2019 lopussa julkaistu Shooter -tyylinen peli, joka keskittyy Android- ja iOS -alustoihin. Call of Duty Mobilea pidettiin yhtenä niistä parhaat App Storen ja Play Kaupan pelit tuona vuonna voitti useita tärkeitä palkintoja, jotka keskittyvät tällä alalla.

pelin logo

Täältä löydät erilaisia ​​täysin mielenkiintoisia pelitiloja. Erikoisimpien joukossa voimme nimetä Battle Royale, joka perustuu vapaalle kaikille tai joukkueille avoimen maailman saaren joukkueita vastaan. Näemme myös muita vaihtoehtoja, kuten 1 vs 1, moninpeli, Capture the flag, kaksintaistelu kuolemaan ja paljon muuta.

Kuinka voin ladata ja pelata Call of Duty Mobilea tietokoneellani?

Kuten aiemmin sanoimme, Call of Duty mobile on peli, joka on luotu Android- ja iOS -alustoille. Siksi sillä ei ole virallista versiota tietokoneille. Voimme kuitenkin aina luottaa työkaluun, joka voi auttaa meitä tämän pienen haitan kanssa. Puhumme emulaattoreista.

Android -emulaattorin kautta voimme pelata mitä tahansa mobiililaitteille tarkoitettua peliä tietokoneeltamme. On olemassa pitkä luettelo emulaattoreista, jotka suorittavat tämän toiminnon, suosittelemme joitain vaihtoehtoja, kuten Nox App Player tai Bluestacks. Molempia pidetään paras tällä alalla.

pelaava henkilö

Seuraavaksi kerromme sinulle vaiheet, jotka sinun on noudatettava jotta voit ladata ja asentaa Call of Duty Mobilen tietokoneellesi emulaattorista. Pysy ja ota selvää kaikesta.

  • Kun emulaattori on ladattu, ensimmäinen askel on rekisteröidä Google -tilimme tähän ohjelmaan ja avata sitten Play -kauppa normaalisti.
  • Kun tämä on tehty, kirjoitamme sen pelin nimen, jonka aiomme ladata (Call of Duty Mobile) myymälän oletushakukoneessa.
  • Nyt jatkamme antamista napsauta lataa. Odotamme sen päättymistä, jotta se asennetaan automaattisesti ilman ongelmia.
  • Kun kaikki tämä on tehty, etsimme pelin emulaattorin erikoisvalikosta, jotta voimme aloittaa pelaamisen.

Toinen mielenkiintoinen asia, joka meidän on korostettava, on se, että näillä kahdella aiemmin mainitulla emulaattorilla on pelaamista ja omien säätimien käsittelyä joka mukautuu tietokoneeseesi, mikä tekee pelaamisesta helppoa.

Nämä ovat parhaita saatavilla olevia Android -emulaattoreita

On olemassa suuri määrä emulaattoreita, jotka voivat pelata Android -pelejä tietokoneella. Kaikki eivät kuitenkaan toimi tehokkaasti, joten alla näytämme parhaat Android -emulaattorit:

Gameloop

Gameloop -emulaattori epäilemättä on yksi parhaista Android -emulaattoreista PC: lle, koska se on erityisesti keskittynyt pelaajien käyttäjiin ja on huomattava, että mainitun emulaattorin on kehittänyt tunnettu kiinalainen yritys Tencent.

Lisäksi Gameloop -emulaattori tarjoaa käyttäjille laajan luettelon sovelluksen omista peleistä, mutta voit myös ladata haluamasi Android -pelin, jotta voit pelata sitä helposti tietokoneellasi.

Bluestacks

BlueStacks on huomaavainen # 1 Android -emulaattori PC: lle, koska se tarjoaa käyttäjille laajan räätälöinnin ja tehokkuuden haluamaasi peliä käytettäessä.

jonka voit myös ladata samasta sovelluksesta. Viimeisimmässä päivityksessään se onnistui sisällyttämään erilaisia ​​toimintoja, joista löytyy:

  • Tehokkaampi monitehtävä, joka pystyy suorittamaan useita sovelluksia kaikua varten vähentää suorittimen kulutusta.
  • Sillä on suurempi pelikirjasto, joka pystyy pitämään noin 2 miljoonaa peliä samassa sovelluksessa.
  • Rajoita RAM -muistin käyttöä joten voit pelata pelejä sujuvasti ja nopeasti.
  • Muokkaa FPS: ää niin, että haluat nauttia peleistäsi enemmän.

call of duty android

Pelaa hiirellä ja näppäimistöllä

Lataamalla Android -emulaattorin tietokoneellesi voit parantaa pelikokemustasi, sillä sen lisäksi, että sinulla on suurempi näyttö ja parempi ääni, voit parantaa pelattavuuttasi hiiren ja näppäimistön avulla. Tai jos haluat, voit myös linkitä konsolin ohjain tai ohjain mieltymyksesi tietokoneellesi.

Sisältääkö Call of Duty Mobile klassisen moninpelin?

Yksi myönteisistä näkökohdista, jotka onnistuivat herättämään Call Of Duty Mobilen eri käyttäjien huomion, on se, että se sisältää suuri valikoima moninpelitiloja, joka sisältää vuorostaan ​​klassisia pelitiloja, kuten joukkueen kaksintaistelu, etsintä ja tuhoaminen, määräävä asema. Ja meillä on jopa mahdollisuus harjoitella tekoälyn avulla parantaaksemme taitojamme ennen kuin aloitamme pelaamisen verkossa.