Skip to content

Ratkaisu: ’My Cell tai Mobile ei ole yhteensopiva Call Of Duty Mobilen kanssa’

21 de toukokuu de 2021
call of duty publicidad 14177

Jos matkapuhelimesi ei ole yhteensopiva Call of Duty mobile -palvelun kanssa, Se ei tarkoita, ettet voi toistaa sitä, koska on olemassa tehokas ratkaisu, ongelman ydin on, että kaikki matkapuhelimet tai mobiililaitteet eivät ole yhteensopivia tämän pelin kanssa, koska tällä sovelluksella on tiettyjä vaatimuksia, jotta se voi toimia oikein.

Call of Duty on yksi parhaista taistelupeleistä ja muiden suorasta kilpailusta suosittuja pelejä, kuten Fornite tai Free Fire koska ne ovat tämän hetken eniten ladattuja online-pelisovelluksia, Call of Duty -palvelua ei kuitenkaan voi toistaa haluamastasi puhelimesta, jos se ei täytä pelin suorittamiseen tarvittavia ehtoja ja määrityksiä.

Call of Duty -yhteensopivuuskorjaus

Monta kertaa kun yrität ladata tätä peliä Google Play -kauppasovelluksen kautta sovellus ladataan oikein, mutta kun se on asennettu, matkapuhelimesi antaa sinulle varoituksen, että tätä toimintoa ei voida suorittaa loppuun, koska sovellus ei ole yhteensopiva puhelimesi kanssa.

Jos sinulla on tämä ongelma, älä huoli, koska samalla tavalla voit jatkaa pelin nauttimista lataamalla sen muiden virtuaalikauppojen kautta, joiden avulla voit asentaa ulkoisia sovelluksia tai joiden alkuperä on tuntematon, pelaamisen jatkaminen on välttämätöntä ladata mikä tunnetaan yleisesti nimellä apk.

Tämän toiminnon suorittamiseksi on olemassa useita sovelluskauppoja, joista osa voi maksaa, ja useimmista näistä löydät haluamasi sovelluksen ilmaiseksi tunnetuimpien ja parhaiten toimivien sovellusten sisällä. löydät Uptodown, Malavida tai ApkMirror mistä etsit haluamaasi sovellusta, tässä tapauksessa Call of Duty puhelimeesi sopivassa versiossa.

Lataa Apk of Call Of Duty Mobile

Apk-tiedostojen lataaminen on hyödyllistä paitsi silloin, kun puhelimen ja sovelluksen välillä ei ole yhteensopivuutta, koska se on myös ratkaisu, kun tämä peli ei toimi ja on suljettu emulaattoreilta, kuten bluestacsk. Siksi ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on avata haluamasi kauppa löytää Call of Duty -sovellus mobiili, joka toimii mobiililaitteilla.

Myymälöissä, kuten ApkMirror Sinun on etsittävä Lataa-osiota ja valittava sitten, mistä sana Variant viittaa, eli missä sovelluksen uusin versio sijaitsee, sen jälkeen löydät Lataa Apk -painikkeen, hyväksy, odota hetki ja kun puhelin varoittaa sinua Kun lataus on valmis, jatkat sovelluksen asentamista, lopuksi avaat sen ja aloitat toiston kahdesta eri profiilista.

Samassa mielessä, jos peli ei käynnisty tai pysyy jumissa, joudut lataamaan toisen version, joka on yhteensopiva mobiililaitteesi kanssa, jotta voit suorittaa latauksen uudelleen ja suorittaa sen paljon nopeammin, voit käyttää Uptodownia, jossa sinun tarvitsee vain etsiä sovellusta, valitset ladata uusimman version ja asentaa sitten ja pelata!

Miksi sitä ei tueta?

Syyt miksi matkapuhelimesi ei ole yhteensopiva Call of Duty -pelin kanssa se johtuu siitä, että sillä on vaatimuksia, eli puhelimesi on täytettävä tietyt parametrit, jotta voit käyttää sitä. Puhelimissa, joissa on Android-käyttöjärjestelmä, laitteen RAM-muistin on oltava yli 2 Gt: n kapasiteetti, kun taas järjestelmän vähimmäisversion on oltava Android 5.1, jotta videopeli toimii oikein.

call of dutty -mobiiliratkaisu ei ole yhteensopiva

Toisaalta matkapuhelimille ja muille iOS-tuotemerkin laitteille asetettavat vaatimukset ovat, että mainittujen laitteiden RAM-muisti on yhtä suuri tai suurempi suurempi kuin 1 Gt: n kapasiteetti; Näiden laitteiden käyttöjärjestelmän on puolestaan ​​oltava iOS 9 tai uudempi ja parempi versio. Nämä vaatimukset ovat niin, että peli ei tartu, kun käytät sitä.

Jos sinulla on kiinalaista alkuperää tai matalaa puhelinta, mikä tarkoittaa, että siinä on hidas ja matalan tason prosessori, vähän sisäistä tallennustilaa, matalan kapasiteetin RAM-muistia ja vanhojen käyttöjärjestelmä, älä odota että Call of Duty toimii sinulle koska se ei täytä vaatimuksia esiasetukset oikeaan pelattavuuteen.