Skip to content

Miksi Call Of Duty Mobile jäätyy tai lukitaan ja kuinka korjaan sen? (Esimerkki)

24 de heinäkuu de 2021
mapas nuevos cod mobile error 9576

Epäilemättä Call of Duty Mobilen lanseeraaminen on mullistanut sovelluskaupat, koska se on ollut valtava menestys latausten määrän suhteen. Tämä sovellus ei kuitenkaan ole täydellinen, joten on mahdollista kokea tiettyjä virheitä sitä käytettäessä. Tästä syystä opetamme tänään, mitä tehdä siinä tapauksessa Call Of Duty Mobile jäätyy tai jumittuu.

Kaikista tämän erinomaisen videopelin puutteista se, että näyttö jäätyy, on yksi ärsyttävimmistä. Tämä voi tapahtua meille, kun olemme keskellä peliä tai aloitusvalikossa, mutta hyvä uutinen on, että myöhemmin näytämme sinulle useita vaihtoehtoja sen ratkaisemiseksi.

Yritä tyhjentää puhelimesi Call of Duty Mobile Cache

Tässä ensimmäisessä osassa näytämme sinulle vaiheet, joita sinun on noudatettava kirjaimeen voidaksesi korjata ongelman Freeze screen -vika, jossa on Call Of Duty Mobile tietyissä tilanteissa, kun olemme täydessä vauhdissa.

  • Aloita ensin avaamalla matkapuhelimesi asetusvalikko ja valitsemalla vaihtoehto, joka sanoo ’Sovellukset ja ilmoitukset’.
  • Paina sitten Call of Duty Mobile -sovelluksen kuvaketta.
  • Valitse nyt vaihtoehto ” Tietoja sovelluksesta ” ja paina sitten vaihtoehtoa ” Tallennus ”.
  • Myöhemmin sinun on tyhjennettävä sovelluksen välimuisti, mikä yleensä riittää korjaamaan mahdolliset virheet, joita Call of Duty Mobile saattaa aiheuttaa.

Myönnä edistyneitä käyttöoikeuksia

Jos olet noudattanut kaikkia vaiheita mobiililaitteen välimuistin tyhjentämiseksi, se pysyy edelleen jäätymässä.Call of Duty -mobiilisovellus, suosittelemme, että kokeilet tätä muuta vaihtoehtoa.

  • Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on syöttää sovellusten määritysosa asetusvalikkoon.
  • Valitse sitten Call of Duty Mobile -sovellus ja napsauta sitten Lisäasetukset-vaihtoehtoa
  • Valitse sitten vaihtoehto ’Asenna tuntemattomat sovellukset’ ja aktivoi sitten toinen vaihtoehto, joka sanoo ’Luota tähän lähteeseen’.
  • Tällä tavoin myönnämme sovellukselle lisäoikeuksia, jotta se voi paremmin hallita tiettyjen tiedostojen tallennusta, joka on tarpeen ongelman poistamiseksi tehokkaammin.

Muut myös toimivat vaihtoehdot

Tässä näytämme sinulle muita nopeita ja helppoja vaihtoehtoja, joita voit kokeilla, jos Call of Duty Mobile jäätyy kun olet pelissä tai vaikka olisit päävalikossa. Sinun täytyy yksinkertaisesti kokeilla yksitellen nähdäksesi, mikä on sinulle tehokkaampi.

Käynnistä matkapuhelin tai tabletti uudelleen

Yksi nopeimmista ja helpoimmista vaihtoehdoista, joita voit yrittää korjaa tämä virhekoska se voi olla yksinkertainen pelivirhe. Voit tehdä tämän vain pitämällä matkapuhelimen virtapainiketta painettuna ja napsauttamalla sitten Käynnistä uudelleen -vaihtoehtoa.

Suosittelemme, että kokeilet tätä menetelmää, jos se on ensimmäinen kerta pysäytä näyttö, kun soitat Call of Duty MobileaMuussa tapauksessa sinun on kokeiltava muita vaihtoehtoja pelien suorituskyvyn parantamiseksi matkapuhelimellasi.

Asenna Call Of Duty Mobilen uusin päivitys

Yleensä kehittäjät julkaisevat yleensä uusia päivityksiä sovelluksiin tiettyjen tärkeiden virheiden korjaamiseksi, jotka estävät meitä nauttimasta sovelluksen toiminnasta. Siksi sinun on aina päivitettävä kaikki sovellukset, mukaan lukien Call of Duty Mobile.

virheenkorjaus mobiilikoodi

Epäilemättä, kun päivität pelin, näet, että siinä on huomattava suorituskyvyn parantuminen, koska kuten aiemmin mainitsimme, jokaisen päivityksen yhteydessä korjataan odottamattomasti ilmenneet virheet ja virheet. Tätä varten sinun tarvitsee vain avata Android- tai iOS-sovelluskauppa, etsiä Call of Duty Mobile ja tarkistaa, onko uusia päivityksiä.

Päivitä mobiiliohjelmisto

Toinen helppo ja yksinkertainen menetelmä korjaa CoDMobile kaatuu on päivittää Android- tai iOS-matkapuhelimemme ohjelmisto. Tässä tapauksessa sinun täytyy mennä Asetukset-osioon ja valita sitten ’Ohjelmistopäivitys’.

Myöhemmin joudut odottamaan muutaman minuutin päivityksen lataamista ja joudut ehkä käynnistämään matkapuhelimesi uudelleen muutaman kerran, kunnes prosessi on valmis.