Skip to content

Kuinka ilmoittaa pelitilistä huijaamisesta Call of Duty Mobilessa? (Esimerkki)

22 de heinäkuu de 2021
movil cod mobile 10034

COD Mobile on yksi parhaista olemassa olevista mobiilipeleistä, tämä johtuu siitä, että se on täynnä toimintaa, ja samalla sillä on uskomattomia toimintoja (voit pelata jopa minkä tahansa Call of Duty Mobile -ohjaimen kanssa), joten kaikki haluavat pelata ilman huijaamista, ja tämä mielessä tänään näet, kuinka ilmoitetaan pelaajatili Call of Duty mobile -palvelussa?

Kukaan ei pidä huijari tai hakkeri, koska nämä pilata pelikokemuksen kenellekään ja poistaa kilpailukyvyn tunteen missä tahansa otsikossa. Tästä syystä sinun on aika ajoin otettava oikeus omiin käsiisi ja syytettävä niitä, jotka käyttäytyvät väärin.

Kuinka ilmoitat pelitilistä Call of Duty -sovelluksessa?

Nyt sinun on ensin otettava huomioon, jotta voit aloittaa heti ja oppia ilmoittamaan pelitilistä nopeasti Call of Duty -sovelluksessa raporttisi syy on perusteltava.

Eli et voi ilmoittaa joku vain siksi, että hän on parempi kuin sinä, tai koska hän teki enemmän tapoja (tarkalleen), kaikki valitukset on tuettava tosiseikoilla, koska jos tekninen tuki tarkistaa ja siinä ei ole mitään epätavallista, seuraukset voivat pudota sinulle.

Jos se on ollut sinulle selvää, on aika aloittaa. Raportin tekemiseksi sinun on odotettava nykyisen pelin päättymistä, kun olet ruudulla, jossa pelaajat ja tilastot näkyvät, paina punaista huutomerkkiä, joka on oikeassa yläkulmassa.

Tämän toiminnon yhteydessä ruudulle ilmestyy valitusruutu, näkyviin tulee luettelo pelaajista (joiden kanssa pelasit) valitaksesi syytettävän pelaajan sinun tarvitsee vain painaa sitä tai napauttaa sitä sormellasi.

Kun olet jo valinnut sen, valitse yksi ruuduista, joissa ilmoituksen syyt ovat: suullinen hyväksikäyttö, toimettomuus, huijaaminen, poissaolevat ja hyökätyt kollegat. Valittuaan sekä henkilön että syyn hän kirjoittaa lyhyen tekstin, jossa selitetään valituksen syy.

Lopuksi kun kaikki on valmis, paina ”Raportti”, raportti välitetään pelistä vastaavalle yritykselle ja heidän on sovellettava esimerkillistä rangaistusta, jos tilanne sitä edellyttää.

Edellä esitetyn perusteella on jo oltava selvää, kuinka ilmoitetaan pelaajatili Call of Duty -sovelluksessa, mutta on vielä toinen tapa tehdä raportti, eli ottaa yhteyttä Call of Duty Mobilen tekniseen tukeen.

Voit tehdä sen siirtymällä selaimeesi ja asettamalla siellä Activision-tuen. Kun poistut viralliselta sivulta, kirjoita se, kun olet sisällä paina osiota nimeltä ”Pelisi”.

aloitusnäytön turska mobiili

Tämä toiminto tuo esiin luettelon yrityspeleistä, valitse COD Mobile niiden joukosta. Nyt olet osiossa, jossa voit lähettää virhe- tai pelaajaraportteja sisällöntuottajille.

Sitä varten sinun on täytettävä vastaavat ruudut, jotka näkyvät siellä: pelisi, foorumi, kyseinen aihe ja sinulla oleva ongelma (vaikka se olisi pelaajan kanssa), kun kaikki on täytetty Sinun tarvitsee vain napsauttaa ”Lähetä”.

Tämä menetelmä on myös tehokas, mutta on suositeltavaa käyttää ensimmäistä, koska se on virallinen ja pelissä eniten käytetty. Ja voila, kaikella, mitä luet, voit sanoa sen opit ilmoittamaan pelitilistä Call of Duty -sovelluksessa.

Tämän takia voit vapaasti mennä tekemään huijausten elämästä mahdotonta, mutta ennen tätä älä unohda, että tämä peli on hyvin laaja, joten ei ole haittaa etsiä opetusohjelmia, jotka auttavat sinua ymmärtämään sitä. Voit esimerkiksi tutkia: Kuinka poistaa LAG Call of Duty Mobilesta ja lisätä FPS: ää, niin että kokemuksesi on parempi.