Skip to content

Kuinka palauttaa kielletty tilini Call of Duty Mobile -palvelusta – tehokas ratkaisu

3 de syyskuu de 2021
juego call of duty 14277

Tällä hetkellä online -moninpelejä mobiililaitteille on tullut erittäin suosittuja, erilaisten pelien julkaisu Battle Royale -tilassa ovat saaneet suuren määrän käyttäjiä mieluummin lataamaan ja pelaamaan älylaitteeltaan.

Hyviä pelejä, kuten Free fire, Pubg ja jopa Call of duty -matkapuhelin, joista jälkimmäisestä on tullut erittäin suosittu ja laajalti useimpien pelaajien pelaama jotka käyttävät Android- tai iOS -laitteita silmiinpistävän ulkonäön, mukavan painikeliittymän ja korkean laadun ja grafiikan ansiosta, joita voidaan muokata koko pelin ajan, jotta se muistuttaisi enemmän konsoliversioita.

Call Of Duty Mobile on tänään yksi suosituimmista mobiililaitteiden peleistä, ja sen julkaisun jälkeen se onnistui saavuttamaan yli 145 miljoonaa latausta alustalla ja virallisessa kaupassa Google Play Kauppa.

Muiden online -pelien tapaan Call Of Duty Mobilen pelaamisen aloittamiseksi sinun on kirjauduttava Activision -tilille, tai jos sinulla ei ole sellaista, sinun on luotava tili päästäksesi peliin,

On kuitenkin sanottu, että useat käyttäjät, jotka pelasivat Call Of Duty Mobilea, onnistuivat aiheuttamaan ongelmia tilin kanssa, koska he ovat saavuttaneet tilit on kielletty tai suljettu pois väärän sanaston tai pelisääntöjen rikkomisen vuoksi tai myös harvoin a kielletty ilman syytä.

Eri tapoja saada pääsy estettyyn tiliisi

Jos COD Mobile -tilimme on kielletty, emme voi enää käyttää sitä samalla käyttäjällä, koska peli estää sen tietyn ajan riippuen tekemästämme rikoksesta. Suurin osa näistä pakotteista kärsivistä ihmisistä päättää poista tilisi ja luo uusi, ainoa tapa palauttaa tilisi on:

Palauta tilisi ottamalla yhteyttä COD Mobile -tukeenTätä varten sinun on kirjoitettava tilin avaamista koskeva pyyntö mahdollisimman avoimesti, koska tämä on vahvistettu, täytät kaikki henkilötietosi ja voila, saat lyhyen ajan kuluessa vastauksen ja on mahdollista, että saat takaisin tili.

Menetelmiä kiellon kiertämiseksi ei ole tällä alustalla, sillä tällä hetkellä voit tehdä vain tämän tyyppisiä pyyntöjä.

Mitä tarkoittaa, että tilisi on estetty palvelimelta?

Call of Duty Mobile -tilin kieltäminen et pääse peliin Käyttämällä kyseistä tiliä, koska se on estetty, ja tehtyjen virheiden mukaan mainittu kielto voi olla tilapäinen tai pysyvä, tämä on ollut yksi tärkeimmistä syistä siihen, miksi ihmiset päättävät luoda uuden tilin ja poistaa aiemman tilinsä menettää edistymisen ja joukkueet voittavat vanhalla tililläsi.

Yleensä pysyvät kiellot tapahtuvat todennäköisemmin, jos käyttäjä menee suorittaa huijauksia, hakata tai temppuja Online -pelin aikana Activision -yhtiö pitää tätä rikosta anteeksiantamattomana, koska se on täysin epäoikeudenmukainen muita pelaajia kohtaan.

Mitä suosittelemme pelata rehellisesti sinun ei tarvitse käyttää huijauksia tai temppuja, kun aloitat Call Of Duty Mobile -pelin.

On olemassa useita tapoja palauttaa kielletty tai poissuljettu tili, jos se on pysyvästi. Jatka tämän artikkelin lukemista, koska sitten opetamme sinulle kuinka palauttaa kielletty tili laitteesi Call Of Duty Mobile -palvelussa.

Mitä tapahtuu, kun tilisi on kielletty Call of Duty mobile -palvelussa?

Kuten edellä mainitsimme, jos tilisi on estetty, et voi enää leikkiä hänen kanssaan tietyn ajan tai jos virheesi on ollut erittäin vakava, et voi pelata sillä pysyvästi.

menu call of duty mobile

Mistä syistä yleensä kiellät pelitilejä?

Yksi syy kieltäytymiseen on myrkyllinen käyttäytyminen, rasististen tai loukkaavien käyttäjätunnusten käyttö voi saada sinut kielletyksi alustalta, sinut voidaan myös kieltää pelissä tapahtuvan huijaamisen vuoksi. Activision -yhtiö ilmoitti vuonna 2020 seuraavansa tilejä, jotka käyttävät hakkereita saadakseen etuja muihin käyttäjiin nähden, poistamalla ne pysyvästi alustoilta.

On olemassa useita käyttäjiä, jotka haluavat pelata rekisteröimällä kaksi tai useampia tilejä, jos yksi on kielletty, jotta he eivät menettäisi edistymistään estetyn tai poissuljetun tilin vuoksi, samalla tavalla, jos haluat palauttaa kielletyn Call Of Duty -tilisi tai poissuljettu, näytämme sinulle useita vaiheita, joiden avulla voit palauttaa tilin:

  • Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on siirtyä Activisionin virallisen sivun ohjetukeen älypuhelimeltasi tai tietokoneen oletusselaimelta, josta voit saada tietoja tilistäsi ja Activision
  • Sitten ruudussa, jossa lukee peli, sinun on valittava Call Of Duty Mobile -peli aloittaaksesi lomakkeen täyttämisen, joka lähetetään Activision -yhteyshenkilölle
  • Sinun on täytettävä jokainen ruutu vastaavilla tiedoilla ja valittava sitten käyttöjärjestelmä, jossa käytät Call Of Duty Mobile -sovellusta, joko Android tai iOS
  • Kun olet täyttänyt nämä laatikot, sinun on tehtävä lyhyt kuvaus pelin tapahtumista, tämä vaihe on erittäin tärkeä, koska sinun on myös väitettävä erityisesti, mitä tapahtui ennen tilisi kieltämistä ja valittamalla saman tilin uudelleenarviointi
  • Kun olet lopettanut viestin, napsauta Hyväksy -painiketta, jotta kuvaus lähetetään Activision -tukeen,

Kuinka kauan kestää vastata Call of Duty -lippuihin?

Sinun on odotettava 2–5 päivää saadaksesi vastauksen yrityksen työntekijöiltä. Jos vastausta ei tule lähetä uusi lomake kunnes saat vastauksen.