Skip to content

Aikasi Facebookissa auttaa viettämään vähemmän aikaa sovelluksessa

30 de kesäkuu de 2021
Facebook Mobile Featured

Facebook on erittäin aikaa vievä; se on tosiasia. Jos haluat ainakin yrittää rajoittaa Facebookin käyttöä, voi olla toivoa. Sosiaalinen verkosto on tuonut mobiilisovellukseensa ominaisuuden, joka auttaa vähentämään siihen käytettyä aikaa. Näin voit hyödyntää sitä ja saada jonkin verran elämästäsi takaisin.

Aikasi Facebookissa

Oikeudenmukaisesti ainoa tapa päästä kokonaan Facebookista on deaktivoida tilisi. Tai mikä vielä parempaa, poista Facebook-tilisi kokonaan ja älä koskaan katso taaksepäin.

Mutta jos haluat hitaasti irrottaa itsesi loputtomista tunneista, kun selaat erilaisia ​​meemejä ja suuttumuksia, uusi työkalu voi auttaa tukahduttamaan riippuvuutesi. Uuden ominaisuuden avulla voit nähdä, kuinka paljon aikaa vietät (tuhlataan) sovelluksessa. Sen avulla voit myös asettaa rajoja. Ja saat ilmoituksia, kun ylität mainitut rajat.

Huomaa, että alla olevat kuvakaappaukset ovat peräisin Android-puhelimesta. Ominaisuus toimii kuitenkin käytännössä samalla tavalla iPhone-sovelluksessa.

Tilastot ja työkalut

Löydät sen napauttamalla valikkopainiketta näytön oikeassa yläkulmassa olevassa Facebook-sovelluksessa. Vieritä sitten alas kohtaan Aikasi Facebookissa. Siellä näet tämänhetkiset tilastot viikosta.

Napauttamalla joka päivä saat tarkan sovelluksessa käytetyn ajan.

Tämä näyttö sisältää myös pikakuvakkeet muihin asetuksiin, joiden avulla saat kaiken irti Facebook-ajastasi. Voit muokata uutissyötteessäsi näkyviä tietoja ja hallita kaveripyyntöjä. Voit myös muokata ilmoituksia. Oletettavasti vähemmän ilmoituksia tarkoittaa vähemmän aikaa tarkistaa sovellusta.

Mikä todella auttaa, on kuitenkin Aseta päivittäinen muistutus vaihtoehto. Napauta tätä ja aseta aika, jonka haluat viettää Facebookissa joka päivä. Jos asetat sen yhdeksi tunniksi esimerkiksi sen jälkeen, kun olet käyttänyt kyseisen ajan sovelluksen käyttämiseen, saat ilmoituksen.

Käytetään yhdessä jonkin muun kuin Androidin kanssa Digitaaliset hyvinvointityökalut, tämä voi auttaa sinua laskemaan älypuhelimesi hieman enemmän. Loppujen lopuksi kaikki riippuu kuitenkin omasta tahdosta.