Skip to content

Aktivoi TikTok Dark -tila

4 de syyskuu de 2021
tiktok modo oscuro 14434

Tumma tai tumma tila on toiminto, joka voi muuttaa älypuhelimien ja laitteiden näyttöjen valkoista ja kirkasta taustaa tummaa ja alkuperäistä taustaa varten. Se kehitettiin pääasiassa ajatuksella suojella käyttäjien silmiä laitteiden haitalliselta valolta.

Tämä toiminto aktivoituna voi säästää huomattavan osan akusta ja on myös visuaalisesti houkutteleva, minkä vuoksi siitä on tullut yksi käyttäjien ja sovellusten kehittäjien suosikkitoiminnoista. Tästä syystä tällä hetkellä monilla sovelluksilla on tämä toiminto ja se on myös läsnä nykyisten suosikkilaitteiden kokoonpanoissa, kuten Xiaomi, Samsung tai iPhone.

Tämän pimeän tilan vastaanotto on ollut tasaista toiminto on kehitetty työpöytäversioissa, nykyisistä suosikkisovelluksista sekä verkkosivuilta ja selaimilta, kuten Google Chrome ja Opera, kyllä, tämä voidaan tehdä. Voimme selittää vaihe vaiheelta pimeän tilan aktivoinnin kaikilla verkkosivuilla.

Mitä hyötyä on tumman tilan kytkemisestä päälle?

Edellä mainitun visuaalisen suojan lisäksi vähentää valkoisen valon aiheuttamaa rasitusta suosikkilaitteidemme lähettämiä, ja tutkimusten mukaan on todella osoitettu, että valkoiset pikselit kuluttavat enemmän akkua kuin tummat. Vaikka jotkut käyttäjät yksinkertaisesti haluavat käyttää tätä tilaa esteettisistä syistä.

On myös osoitettu, että käyttäjät, jotka kuluttavat paljon multimediasisältöä, mieluummin käyttävät tätä toimintoa, koska se on mukavampaa ja antaa sovellukselle tyylikkäämmän ilmeenJotain, mitä näemme suoratoistoalustoilla, kuten Netflix tai HBO Go, käyttävät sitä tai jopa aktivoivat pimeän tilan laitteen järjestelmässä.

henkilö, joka avaa tiktok -sovelluksen

Ota TikTokin tumma tila käyttöön automaattisesti

Kaiken edellä mainitun kanssa on loogista, että TikTok alkaa kehittää tätä toimintoa, muista se on sovellus, joka on omistettu kokonaan multimediasisällölle. Siksi on hyvin mahdollista, että sen käyttäjät kallistuvat pimeään tilaan, joka tarjoaa heille mukavuutta sen pitkäaikaisen käytön aikana.

Kyseisen sovelluksen kehittäjät alkoivat testata tätä toimintoa tammikuusta 2020 lähtien. Aluksi se oli vain joidenkin käyttäjien saatavilla, mutta tänään uusimmassa päivityksessään toiminto on nyt saatavilla kaikille laitteille.

Mielenkiintoinen tosiasia on se on mahdollista, että tämä toiminto aktivoituu automaattisesti, kun siirryt Tiktokiin jos mobiililaitteessasi on se asetuksissa ja olet aktivoinut sen aiemmin. On kuitenkin huomattava, että kaikilla laitteilla ei ole tätä vaihtoehtoa, joten tumman tilan aktivoimiseksi Meidän on otettava se käyttöön haluamissamme sovellusasetuksissa.

Toimenpide tumman tilan ottamiseksi käyttöön TikTokissa

Pimeän tilan aktivointi TikTokissa, kuten missä tahansa muussa sovelluksessa, joka sallii sen, kuten Instagram, on todella helppo toimenpide ja joka voidaan tehdä myös saman alustan kautta ilman ulkoisen sovelluksen lataamista. Seuraavaksi näytämme sinulle seuraavat vaiheet tumman tilan ottamiseksi käyttöön TikTokissa

Osoita ’minä’

Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on syöttää TikTok -tilisi, kun olet siellä, käytä profiiliasi valitsemalla ’I’ (löydät sen aloitusnäytön oikeasta alakulmasta). Sitten sinun on painettava kolmea pystysuoraa pistettä, jotta saat näkyviin lisää vaihtoehtoja, ja siirryt siten kutsuttuun valikkoon ”asetukset ja yksityisyys”.

Paina 3 pystysuoraa pistettä

Kun olet siirtynyt ”I” -osaan, sinun on käytettävä muita vaihtoehtoja, napsauta tätä kuvaketta, jossa on 3 pystysuoraa pistettä oikeassa yläkulmassa.

Paina Asetukset ja yksityisyys

Kun olet TikTokin lisävaihtoehtovalikossa, valitse vaihtoehto ’Asetukset ja yksityisyys’.

Valitse ’Yleinen’

Sitten sinun on vain valittava vaihtoehto ’yleinen ’ josta löydät suurimman osan sovellukseen liittyvistä asetuksista, joista löydät myös tumman tilan.

Ota tumma tila käyttöön

Napsauta ”tumma tila” -vaihtoehtoa ottaaksesi sen käyttöön, kun tumma tila on aktivoitu, useimmat valkoiset osat muuttuvat mustiksi, on tärkeää korostaa, että tämän vaihtoehdon aktivointi ei vaikuta sovelluksen toimintaan, se yksinkertaisesti muuttaa sen ulkonäköä vaikuttamatta sen toimintaan.

Jos haluat tarkistaa, onko sinulla tämä toiminto, sinun on vain siirryttävä asetuksiin tai määrityksiin, valitse ”näyttö”, joka ohjaa sinut osioon, jossa näet vaihtoehdon ”tumma tila”, sinun on valittava se ja aktivoitava se, ja se on kaikki . sinulla on jo tumma tila kaikissa puhelimissasi.

Se on nopea ja todella yksinkertainen prosessi, jopa joissakin laitteissa voit ohjelmoida sen niin, että se aktivoidaan vain tietyiksi määritetyiksi ajanjaksoiksi.

puhelin Tiktok -sovelluksella

Joka tapauksessa pimeän tilan toiminto on hyödyllisen lisäksi erittäin mukava ja mahdollistaa käyttäjän näkemyksen rentoutumisen viettäessään aikaa suosikki sosiaalisissa verkostoissaan, kuten Tiktokissa, ja TikTok on todella suosittu ja sijoittuu suurien, kuten Instagramin tai Facebookin (jolla on myös ”tumman tilan”) viereen, kuten useimmat nykyiset sovellukset .

Tumman tilan ottaminen käyttöön vaikuttaa akun suorituskykyyn TikTokin avulla

TikTok -sovelluksen tumma tila ei todellakaan nopeuta laitteen akun tyhjennystä, vaan joissakin tapauksissa se auttaa säästämään saman, niin kauan kuin laitteessa on OLED -näyttö. Jos puhelimessasi ei ole sitä, se ei yksinkertaisesti säästä enemmän akkua, mutta se kuluttaa normaalisti.