Skip to content

TikTok: Luo markkinointikampanjoita mainostaaksesi brändiäsi

3 de syyskuu de 2021
tiktok red social 14193

Tiktok on sosiaalinen verkosto, josta on tullut trendi hyvin lyhyessä ajassa sen julkaisemisen jälkeen vuonna 2016, ja se on luotu Aasian maassa, jolla on suurin vaikutusvalta maailmassa (Kiina). Alusta on suunniteltu alle vuoden aikana, mutta sillä on ollut kadehdittava menestys, kun eri lähteet ovat ilmoittaneet, että vuoteen 2021 mennessä sillä on yli 800 miljoonan käyttäjän rekisteri ympäri maailmaa.

Toisaalta on syytä mainita, että tämä sovellus on saatavilla laitteille, joissa on iOS- ja ANDROID -järjestelmät, käytetään lyhyiden musiikkivideoiden luomiseen ja kuvaamiseen joka minuutti keskimäärin.

Tämän lisäksi lisätään, että sitä käytetään musiikin toistamiseen ilman videon tarvetta (vain yksi kuva riittää); Tässä sovelluksessa on myös järjestelmä käyttäjien itse tekemät oletusvideot ja niistä tulee trendi verkkojen maailmassa.

Tiktok yrityksille

Tämä sosiaalinen verkosto mahdollistaa korkean ulottuvuuden liittyen tuotteisiin tai palveluihin, joita organisaatio voi tarjota, jotta se voidaan tunnistaa ja tavoittaa kohdeyleisönsä tämän strategian ja erityisesti tavan tehdä videoita, jotka mainostavat eri tuotemerkkejä, kautta.

Se puolestaan ​​antaa mahdollisuuden lisätä myynnin määrää mainonnan ansiosta Tämä luo mainostamista ja julkaisemista tässä sovelluksessa ja uusien asiakkaiden tavoittamista, missä tilaa käytetään ja samalla käytettävissä olevia resursseja. Monille aloittaville yrityksille on erittäin hyödyllistä edistää liiketoimintaa tällä digitaalisella työkalulla.

TikTok -brändimainonta

Kuten aiemmin todettiin, tämä alusta ei takaa mainostamiemme tuotteiden suoraa myyntiä, joten toistamme sen tässä paikassa tarjotaan vain mainontaa, jossa tilaisuus on todella luoda strategioita viruksellisella, tuoreella, aidolla, nuorekkaalla materiaalilla, joka liittyy tavoitteeseen, jonka haluat saavuttaa ja joka liittyy yrityksen tavoitteisiin.

Tässä annamme sinulle joitain ehdotuksia, joiden avulla voit tehdä siitä hyödyllisemmän ja saada parhaan hyödyn tästä sovelluksesta yksinkertaisella ja miellyttävällä tavalla käyttäjille ja mahdollisille kuluttajille:

1. Luo sisältö

Kun sovellus on asennettu, sosiaalisten verkostojen tärkein asia on jaettu sisältö, jonka on oltava innovatiivinen, valloittava ihmisten silmissä ja houkutteleva todellisia seuraajia. myös, että se on dynaaminen, osallistava, trendaava ja osallistava (kuten videoita muilla äänillä, jäljittelemällä taiteilijoita, käyttämällä trendimusiikkia videoissa jne.). Ole luova!

2. Pysy ajan tasalla uusista suuntauksista

Tämä osa on avain siihen, että pystyt aina tai suurimman osan ajasta miellyttämään seuraajiasi ja houkuttelemaan uusia. Se, mikä menee virukseen, on huomattavaa ja ansaitsee sinun jakaa sen.

Luo tiktok -markkinointikampanjoita

3. Julkaise sisältö

Aina kun lähetät uutta materiaalia, sinun on kuultava yleisöäsi jotta he voivat kertoa sinulle mielipiteensä; He voivat myös ehdottaa uusia ideoita, jotka voivat olla erittäin hyödyllisiä brändin edistämisessä.

Vaiheet markkinointikampanjan suorittamiseksi TikTokissa

Tällä hetkellä sovellus on jolle on ominaista lähinnä iloinen yleisöTästä syystä yritykset eivät usein käytä myyntiä suoraan tälle uudelle yleisölle, vaan pikemminkin luodaan hauskoja tai viihdestrategioita näiden kuluttajien tavoittamiseksi; Yritykset käyttävät sitä hyvin vähän, koska sillä ei ole todellista ulottuvuutta tarjoamansa tilan vuoksi, koska tämä työkalu on tarkoitettu vain nautintoon.

On kuitenkin olemassa erilaisia ​​merkkejä mainostaa ja tarjota erilaisia ​​tuotteita ja palveluita tämän sosiaalisen verkoston kautta tuottamalla arvokasta sisältöä, joka edistää ”tulevia asiakkaita”, koska se on sokea veto, koska ei ole taattu, että sisältöä katsovat ovat brändin kuluttajia, mutta he hyödyntävät yrityksen tavoittavuutta. alusta houkutella todellisia seuraajia.

Koska tiktokilla on nuorten yleisö, yritykset ovat käyttäneet viihdestrategiaa ja orgaanista sisältöä tarjotakseen kiehtovia videoita tällä tavalla haastetanssien avulla. mainoskampanja täydellisellä tavalla, jotta voit tarjota tuotetta tai palvelua epäsuorasti myymättä tuotetta suoraan nuorille kuluttajille, jotka ovat Tik Tokissa

Luo tili TikTok Adsiin

Kun olet tililläsi mainostamista varten, sinun on napsauta Kampanja -vaihtoehtoa näytön yläreunassa ja jatka koskettamalla Luo -painiketta. Täältä sinun on valittava kampanjallesi tavoite, jossa on vaihtoehdot Sovellusten asentaminen, liikenne ja keskustelut.

Luo mainoskampanja

Kun olet tililläsi mainostamista varten, sinun on napsauta Kampanja -vaihtoehtoa näytön yläreunassa ja jatka koskettamalla Luo -painiketta. Täältä sinun on valittava kampanjallesi tavoite, jossa on vaihtoehdot Sovellusten asentaminen, liikenne ja keskustelut.

ideoita tiktok -sisällölle

Määritä sijainnit, tiedot ja kohdistus

Seuraavaksi sinun on luotava mainoskampanjaan mainosryhmä, valittava segmentit ja sijainti, toisin sanoen kampanjasi sisällä voit luoda mainoksia eri yleisöille, jos sijainti on valita, millä alustoilla haluat näyttää mainoksesi.

Määritä mainosryhmän budjetti, kesto ja tavoitteet

Budjetin asettaminen tarkoittaa, että määrität, kuinka paljon olet valmis maksamaan päivässä vastineeksi mainoksesi näyttämisestä tai kokonaissumman, jonka olet valmis maksamaan koko kampanjasta. Sinun on myös määritettävä mainostesi odotettu kesto. Myös yksityiskohtia, kuten ”päivän erottaminen” mainoksesi näyttämisen helpottamiseksi tiettyinä aikoina ja tiettyinä viikonpäivinäVoit myös määrittää yksityiskohtia, kuten budjetin käyttöaste.

Suunnittele mainoksesi

Voit suunnitella omia mainoksiasi Tiktok tarjoaa sinulle työkalun ’Video Creation Kit’ josta löydät videomalleja sekä kuvia, joissa on laaja valikoima ääniraitoja, joita voit käyttää kampanjassasi. Vaikka on olemassa muita sovelluksia, jotka on suunniteltu Tiktok -mainosten luomiseen, jos haluat tehdä alkuperäisempää mainontaa.

Optimoi mainoksesi

Kun optimoit mainoksesi, se näytetään ihmisille, joilla on korkeampi tulossuunta, eli ihmisille, jotka todennäköisimmin osallistuvat tai ovat kiinnostuneita mainoksesta.

tiktok luoda kampanjoita

Kampanjatyypit TikTokissa

Tiktokista tuli yksi suosituimmista sosiaalisista verkostoista nuorten ja joidenkin aikuisten keskuudessa tavoittaakseen suurimman mahdollisen yleisön suunnitellut erilaisia ​​kampanjoita mainonta tälle alustalle, jotkut suosituimmista ovat alla mainitut.

  • Tarjouskelpoiset mainokset, Tämäntyyppinen mainonta on niin sanottua huutokauppaa tai tarjousta mainostilasta, jossa asianomaiset osapuolet tarjoavat tietyn määrän rahaa vastineeksi näyttää mainoksia tietyissä paikoissa tai päivinäTämäntyyppinen mainonta mahdollistaa maantieteellisen segmentoinnin, eli se näkyy vain tietyissä paikoissa.
  • Tuotemerkin haltuunotto, Tämäntyyppinen mainonta koostuu bannerista tai valokuvasta, jossa on viesti tai tuote, kun käyttäjä saapuu sovellukseen kun sitä kosketetaan, se ohjaa mainostajan viralliselle sivulle, vaikka se on yleensä melko invasiivinen käyttäjälle.
  • Hashtag Challenge, tämäntyyppinen mainonta on vuorovaikutteisempaa alustan käyttäjien kanssa, pohjimmiltaan se koostuu luomisesta haaste, jonka käyttäjän on vastattava Ja koska se käyttää hashtagia mainoskampanjassa, se vaatii luovuutta ja jos se on tarpeeksi silmiinpistävää, siitä voi tulla menestys.

Esimerkkejä onnistuneista kampanjoista TikTokissa

Viimeisten kahden vuoden aikana monet yritykset ovat hyödyntäneet TikTok -sovellusta saadakseen entistä suuremman yleisön luovien mainoskampanjoiden avulla. Jotkut ovat onnistuneet löytämään trendejä, esimerkkejä näistä onnistuneista kampanjoista:

  • Converse Käyttämällä omaa hashtagiaan #ConverseAllStar hän liittyi tiktokiin ja mullisti sovelluksen interaktiivisella kampanjalla se koostui käyttäjien luovuuden motivoimisesta saada heidät piirtämään omia kuvioita valkoisille urheilukengilleen. Tämä johti siihen, että yli 20 000 ihmistä osallistui hänen hashtaginsa käyttöön ja 24 miljoonaa käyttäjää näki hänen sisällön.
  • Ray-Ban tunnetusta aurinkolasibrändistä tuli trendi luo suodatin sovellukselle, joka simuloi käyttäjien tuotemerkin tuotteiden käyttöä, kuten kuuluisan tuotemerkin lentäjä -tyylisillä aurinkolaseilla varustettu suodatin. Tämä tehtiin, jotta käyttäjät voisivat ottaa selfieitä tekemällä mitä tahansa suodattimen ollessa päällä, mikä tuotti miljoonia käyntejä yrityksen viralliselle tilille.
  • ASOS, hashtagillaan #AySauceChallenge aiheutti sovelluksessa raivon käyttämällä haasteita, enemmän erityisesti tanssihaasteita. Brittiläinen muoti- ja kosmetiikkakauppias ASOS teki brändin tunnetuksi luomalla haasteen, jossa käyttäjän täytyi tanssia käyttäen verkkokaupan tuotteita.