Skip to content

Kuinka tehdä luonnoksia TikTokissa, muokata ja poistaa niitä – yksinkertainen opas

2 de syyskuu de 2021
logo tiktok aplicacion 14243

Tässä artikkelissa puhumme Tiktok -luonnokset, myös nähdä, kuinka voimme tehdä yhden, poistaa ne, palauttaa ne ja muut. TikTok on nopeasti sijoittunut nopeimmin kasvavien ja suosituimpien sosiaalisten verkostojen joukkoon, joten me kaikki haluamme luoda tilin Tik Tokiin.

TikTok on mennyt sen päivitysten ja versioiden myötä lisää toimintojaYksi näistä on luonnokset, jotka ovat tämän artikkelin pääaihe. Ilman huolia, katsotaan kaikki näistä.

Tallennetaanko TikTok -luonnokset automaattisesti?

Ei, niiden tallentaminen on tehtävä manuaalisesti, samanlainen kuin jos halusimme perustaa TikTokin. Jos sinulla on edelleen epäilyksiä, paras asia on vastata toiseen yleiseen kysymykseen siitä, miten voimme saada videoita itsellemme, ja se on Kuinka luonnoslen TikTokissa? tehdäksemme ne meidän on:

 • Siirry TikTok -mobiilisovellukseen ja tee sellainen läpi videon editointi ja napsauta lopussa seuraava.
 • Siellä hän kertoo meille ”Kuka voi nähdä tämän videon?” joten meidän on painettava ’yksityinen’
 • Myöhemmin, meillä on vaihtoehto ”luonnokset” näytön alareunassa.

Näiden vaiheiden jälkeen voimme tehdä luonnoksen TikTokissa, jonka avulla voimme suunnitella ja olla valmiimpia lataamaan sisältöä tähän sosiaaliseen verkostoon.

Mistä löydän videoni luonnokset?

Helppo, löydämme ne suoraan TikTok -profiilistamme. Pystymme tunnistamaan heidät luonnosten takia ensi silmäyksellä ne tuovat merkin, jossa lukee ”luonnos”. Aluksi saattoimme hämmentyä, kun tarkastelemme profiiliamme, mutta voimme käyttää niitä tarkasti ulkoasun järjestämiseen paremmin, tekemällä kokeiluja ja erehdyksiä.

Mitä elementtejä voin lisätä videoihini muokkauksen aikana?

Ensinnäkin, kun luot uutta TikTokia, meillä on vain videotallenne ilman muokkausta, mutta tämä sovellus tarkasti avulla voimme muokata videoitamme, joka antaa mahdollisuuden erilaisiin toimintoihin ja elementteihin, jotka lisäävät sovelluksen suurta vetovoimaa. Osa näistä on:

 • Kaikenlaiset suodattimet, taustan muuttaminen, äänemme ja kasvojemme sävyn muuttaminen, ihmisten lisääminen jne.
 • Meillä on mahdollisuus tuoda julkaisuun lisää videoita meillä on enemmän mahdollisuuksia luovuuteen sisällön luomisessa.
 • Voimme puolestaan ​​lisätä videoon tekstiä, joka kulkee ohi ja jota käytetään kuvaamaan tilanteita, viittaamaan paikkoihin tai yksinkertaisesti kuvaamaan videon sisällä.
 • Videon kertominen on myös mahdollista, lisävarusteena nauhoita ääni videolle.

Nämä ovat joitain eniten käytettyjä elementtejä videon editoinnissa. Jokaisesta on suuri määrä versioitaerityisesti suodattimien osalta, koska se vie liikaa kattamaan kaikki sosiaalisessa verkostossa olevat suodattimet.

Voinko poistaa luonnoksen, josta en pitänyt?

Itse asiassa, jos luonnos on mennyt pieleen, jätimme tehosteen lisäämättä tai pidämme siitä, miltä se näyttää. Sama meillä on mahdollisuus poistaa se, joten näillä yksinkertaisilla vaiheilla voimme tehdä sen.

 • Siirrymme TikTokiin ja painamme poistettavat luonnokset.
 • Jättämällä ne painamaan saamme mahdollisuuden poistaa se.

Jos poistan Tiktokin asennuksen, menetetäänkö luonnokset?

Kuten TikTok -tilimme valokuvien ja muiden tietojen kanssa, kaikki on sosiaalisen verkoston pilvessä katseltavissa millä tahansa laitteella, johon kirjaudumme. Joten ei, voimme poistaa TikTokin turvallisesti, koska luonnoksemme ovat edelleen siellä.

1630616041 64 Kuinka tehda luonnoksia TikTokissa muokata ja poistaa niita yksinkertainen

Kuinka palauttaa virheellisesti poistamasi TikTok -luonnos

On hyvin tavallista, että poistamme jotain vahingossa yrittämällä poistaa jotain, tapahtuen TikTokissa. Jotkut käyttäjät poistivat luonnoksia, joita ei ollut, mutta onneksi meillä on mahdollisuus saada ne takaisin. Näillä vaiheilla voit palauttaa ne, mikä on helppo menettely kenelle tahansa.

 • Siirrymme profiiliimme ja napautamme näytön oikeassa yläkulmassa olevia pisteitä.
 • Kun olemme siellä, kirjoitamme ”Yksityisyys ja suojaus” avataksemme myöhemmin kohdan ”Mukauttaminen ja tiedot”.
 • Siellä meillä on mahdollisuus ladata kaikki tietomme mukaan lukien luonnokset, jotka meillä on TikTokissa. Sovelluksen julkaisu kestää alle viikon.

Kuuluisat TikTok -videot

Se on sovellus, jossa kaikenlaisia ​​videoita ladataan. Tunnetuimpia ovat haasteet tai haasteet, vitsit tai huumorintaju, opetusohjelma tai selittävät videot, ne, jotka opettavat meille ruoanlaittoreseptin ja paljon muuta. Monta kertaa haluamme tallentaa videon TikTokiin, ja kun teemme niin, leikkaamme ja muokkaamme videota, asetamme siihen jonkin tehosteen tai suodattimen, koordinoimme musiikkia ja lisättävää tekstiä; Joka tapauksessa videon tekeminen TikToKissa on hyvin yksinkertaista.

TikTok -videon tallentaminen ja muokkaaminen voi kuulostaa erittäin helpolta ja yksinkertaiselta. Hänellä on aina aikaa koordinoida äänen kanssa tai sijoittaa tekstit ja kirjeet videoihin. Kaikki tämä, jotta videomme erottuvat, olla paras ja katsotuin TikTokissa.

kädellä tiktok -puhelinta

Älä unohda lisätä hashtagia, jotta voimme sijoittaa videomme TikTokiin ja siihen niin monet ihmiset voivat nähdä ja jakaa sen. Kaikissa TikTok -videon tallentamis- ja muokkaamisprosesseissa, kuten ammattilainen, meille voidaan esittää tapauksia, joissa meidät estetään inspiraatiosta videon täydentämiseen ja lataamiseen, ja meidän on keskeytettävä muokkaaminen, joten alustalla on mahdollisuus jättää videomme ”luonnoksiksi”, jotta voimme suorittaa sen toisinaan, kun meillä on mahdollisuus.

Voinko piirtää TikTok -videoni ja muokata niitä myöhemmin?

Kun muokkaat TikTok -videota etkä julkaise sitä heti sen päätyttyä ja suljet sovelluksen, video tallennetaan luonnoksiksi. Mitä videoita ei ole julkaistu sovelluksessa?

Jos kysymyksesi on, jos voit muokata sovelluksen luonnoksiin tallennettua videota, vastauksesi on, että se voidaan tehdä. Se on erittäin helppo tehdä ja tällä tavalla voit muokata videota haluamallasi tavalla ennen sen julkaisemista netissä.

Kuinka muokata tallennettuja videoita TikTokissa?

Luonnoksissa olevan videon muokkaamiseksi sinun on palattava ”taaksepäin” ja luonnokseen tallennetut videot tulevat näkyviin. Se on eräänlainen valikko ja täällä voit muokata videotasi lisäämällä haluamiasi tehosteita, suodattimia, tekstiä ja musiikillista taustaa.

Näin voimme todistaa hyvän TikTok -videon ansaitsee paljon tykkäyksiä, kommentteja ja näkemyksiä. Jos muokkaat ja käsittelet hyvää videota, siitä tulee erittäin suosittu video ja he voivat jopa jakaa videosi muissa sosiaalisissa verkostoissa ja saada paljon enemmän seuraajia.

Kun kuuluisaa videotasi on muokattu, sinulla on mahdollisuus ladata ja julkaista se heti verkossa ja se näkyy profiilissasi muiden videoiden kanssa. On myös mahdollisuus, että voit tallenna videosi galleriaan antaa sille haluamasi käyttötarkoituksen myöhemmin tai jakaa sen eri sosiaalisissa verkostoissa. Mahdollisuus ladata TikTokissa jo julkaistut videot on yksi parhaista työkaluista, koska tällä tavalla voimme jakaa ne minne haluamme tai lähettää ne ystävillemme ja perheellemme.

puhelin pöydällä tiktok

Videon muokkaaminen TikTokilla on erittäin helppoa, vaikka tiedämme, että koska kaikki vie aikaa, mutta kun aloitat videoiden tallentamisen, siitä tulee helpompaa ja helpompaa. Muista, että jos voit tallentaa videot luonnoksiksi, sinulla on enemmän mahdollisuuksia muokkaa videoita rauhallisesti tai muokkaa niitä, kun sinulla on mahdollisuus.