Skip to content

Kuinka korjata TIKTOK on pysähtynyt -virhe Käytännön vinkkejä

4 de syyskuu de 2021
telefono aplicacion tiktok 14394

Tik Tok on sovellus, jonka kautta käyttäjä voi luoda, muokata ja jakaa videoita Lyhyesti käyttämällä suodattimia, tarroja, musiikkia, ääniä, hymiöitä, kaikki tämä älypuhelimesi mukavuuden kautta, nämä videot pyrkivät kannustamaan käyttäjien luovuutta ja antamaan heille mahdollisuuden nauttia, nauraa, oppia ja olla yhteydessä toisiinsa.

Viime vuonna sovellus on saavuttanut suurta suosiota, ylittäen siten 2 miljoonaa latausta maailmanlaajuisesti, tällä hetkellä löydät lyhyitä videoita tansseista, komediasta, kauneudesta, meikistä, muodista, urheilusta, eläimistä, muun muassa, itse asiassa sovellus pystyy esittämään käyttäjälle valikoiman videoita makunsa perusteella, se on yhtä helppoa kuin alkaa käyttää sitä tunnistamisen aloittamiseen.

Sovelluksen avulla käyttäjä voi tallentaa, lisätä omaa ääntään tai käyttää olemassa olevia ääniä, säätää nopeutta, lisätä suodattimia, sanoja ja jopa suosikkimusiikkiaan. on järjestetty soittolistoihin kaikenlaisilla genreillä rockista ansaan.

Kuinka tietää, kaatuuko TikTok tai onko se toiminnassa

On monia tapoja tietää, että sovelluksemme epäonnistuu, samoin kuin erilaisia ​​vikoja, keskitymme tänään TikTok on pysähtynyt -virhe, Tämä virhe on melko yleinen, koska se tapahtuu yleensä silloin, kun puhelin ei ole sopivissa olosuhteissa tuekseen tiettyä määrää asennettuja sovelluksia. Tämä saa sovelluksen pysähtymään ja poistumaan automaattisesti, joskus jopa mustan näytön jälkeen.

Kun TikTok epäonnistuu on välttämätöntä selvittää, onko puhelimemme viallinen, tai jos se on sovelluksen yleinen vika, yleensä silloin, kun näin tapahtuu, riittää, että siirryt Twitteriin, etsit ’TikTok’ ja katsot, puhuvatko muut käyttäjät. On myös erilaisia ​​ohjelmistoja, joiden avulla voit tietää tämän sovelluksen viimeisten 24 tunnin aikana esiintyneet virheet.

Kun olet selvittänyt, onko vika puhelimessasi (vai ei), voit jatkaa tarvittavan ratkaisun valitsemista. Yleensä hallitsemme tilannetta enemmän jos kyseessä on puhelimemme sisäinen vika, koska jos se on sovelluksen yleinen vika, joudumme odottamaan sen korjaamista.

Mahdolliset ratkaisut TikTokin pysäyttämiseen

Tik tok on todella vakaa sovellus, joka on harvoin esittänyt vikoja tai kaatumisia maailmanlaajuisesti, uusin versio on 18.9.5, joka julkaistiin 3. huhtikuuta 2021 ja jonka latauskoko on 64,40 Mt; Kaikki tämä on tärkeää ottaa huomioon, koska sovellus voi joskus pysähtyä.

Kun TikTok pysähtyy, se voi johtua eri syistä, joista yleisin on se ladattu versio on vanhentunut, ratkaisu tähän ongelmaan on todella nopea ja yksinkertainen, sinun tarvitsee vain mennä Play -kauppaan ja ladata uusin päivitys (tämä on edellä mainittu, 18.9.5).

Vapaa Ram -muisti

Monet virheet, joita voimme löytää lähes minkä tahansa sovelluksen toiminnassa, liittyvät suoraan puhelimen Ram -muistiin, ja on sovelluksia, joiden RAM -muistin kysyntä on suurempi kuin saman puhelimen kapasiteetti, joten se pyrkii yrittämään liikaa siihen pisteeseen, että se yksinkertaisesti lakkaa vastaamasta.

RAM -vika voi olla merkki siitä, että puhelimessasi on jotain vikaa, joten jos sinulla on jostain syystä tämä virhe toistuvasti laitteellasi, sinun on luultavasti puhdistettava RAM -muistisi, tyhjennettävä sovelluksia, välimuistia, kuvia, videoita jne.

On myös mahdollista, että puhelimesi kanavoi tarpeettomasti RAM -muistiaanJoko sinulla on aktiivisia sovelluksia ilman tarvetta, animaatioita sisältäviä taustakuvia jne. Varmista, että puhelimesi RAM -muistin kulutus on riittävä.

Päivitä Tik Tok

Joskus ongelma on yksinkertaisesti sovelluksesi päivittämisessä, koska sinulla saattaa olla melko vanha versio sovelluksesta ja sinun on aika muuttaa sitä. TikTokin päivittäminen on yhtä helppoa kuin Google Play Kauppaan siirtyminen, TikTokin etsiminen ja Päivitä -vaihtoehdon valitseminen, jos se on saatavilla ja jos se vaatii päivityksen. Jos ongelma jatkuu sovelluksen päivittämisen jälkeen, se on todennäköisesti toinen syy virheeseen.

Tik Tok -logo

Käynnistä matkapuhelimesi uudelleen

Tämä on yksi eniten käytetyistä ratkaisuista ympäri maailmaa, olipa se sitten erittäin tehokas tai ei, se vastaa puhelimessa Nintendo -nauhan tai USB -portin puhaltamiseen niin, että se toimii, en tiedä tarkasti, onko se todella saavuttaa jotain, mutta teet sen silti.

Jos käynnistät matkapuhelimesi uudelleen, tämä edellyttää kaikkien sovellusten täydellistä pysäyttämistä, jotta he myöhemmin käynnistäisivät toimintansa uudelleen. TikTokin tapauksessa voit yrittää käynnistää matkapuhelimesi uudelleen, jos tämä sovellus ei toimi, mutta muista, että tämä tekniikka on looginen käyttää sitä vain kerran, koska jos sovellus käynnistyy uudelleen, kun käynnistät sen uudelleen ei vastaa, se ei todennäköisesti ole ratkaisu.

Poista TikTok

Toinen hyvin sovellettu ratkaisu tällaiseen tilanteeseen, on poistaa sovellus, asentaa se myöhemmin uudelleen, Tämä tarkoittaa sitä, että jos sovelluksessamme tapahtui virhe, kun poistat sen ja asennat sen uudelleen, se poistuu, se on loogista, luuletko? Joskus tämäkään ratkaisu ei toimi, tässä tapauksessa ongelma on hyvin Se on todennäköisesti vain laitteesi, eikä se ole vika, jonka voimme korjata niin helposti.

TikTok -välimuisti

Toinen yleisempi syy kuin näyttää, on se sovelluksen välimuistiin on tallennettu suuri määrä tietoja ja sinun on poistettava, tämän ongelman ratkaisu on hieman monimutkaisempi, sinun on ensin siirryttävä puhelimen asetuksiin ja valittava sitten ”sovellukset ja ilmoitukset”, kun löydät luettelon älypuhelimesi sovelluksista, valitse TikTok.

TikTok -virhe

Kun sovellus on valittu, näet valikon, jossa on joitain vaihtoehtoja, joista sinun on valittava ”tallennus”, nyt sinun on vain valittava ”tyhjennä välimuisti” ja se on siinä.

Laitteen välimuistin tyhjentäminen tai tyhjentäminen poistaa vain ohimeneviä sovellustietoja, jotka ovat saattaneet aiheuttaa värikylläisyyden ja johtaneet pysäytykseen tai TikTokin toimintahäiriöOn tärkeää huomata, että tämän toimenpiteen suorittaminen ei poista tiliäsi.

Muut mahdolliset syyt

Ongelma voi johtua myös siitä, että sinulla on suuri määrä sovelluksia auki tai käynnissä taustalla, Tämä kuluttaa puhelimen RAM -muistia ja voi aiheuttaa paitsi TikTokin myös muiden sovellusten pysähtymisen eivätkä ne toimi oikein, ratkaistaksesi sen sinun on vain suljettava mainitut sovellukset tai jopa käytettävä Ram -kiihdytintä.

Nykyään monilla älypuhelimilla on jo sisäänrakennetut RAM-kiihdytystyökalutmutta kaikki puhelimet eivät kanna sitä. Jos puhelimessasi ei ole RAM -kiihdytystyökalua, voit nopeuttaa RAM -muistia Android -laitteestasi. Joten voit ratkaista ongelmasi nopeasti, ei vain tällä sovelluksella, vaan myös muilla, joilla on virheitä.

Jos haluat nopean ja helpon ratkaisun, voit kokeilla käynnistä puhelin uudelleen, jolloin hengitystila voi aloittaa tyhjästä haluamallasi sovelluksella, tämä ei vie kauan ja voi itse asiassa ratkaista ongelman.

tiktok -logo

Kaikkia näitä ratkaisuja voidaan soveltaa riippumatta siitä, onko sinulla Android- tai iOS -laite, muista, että sovellus on saatavilla Play Kaupasta tai App Storesta molemmista käyttöjärjestelmistä.

Sovellukset, kuten Tik Tok, on suunniteltu hauskaa käyttäjillesi, inspiroi heitä kokeilemaan uusia asioita ja kutsu heidät osaksi suurta yhteisöä; miljoonat lahjakkaat luojat odottavat sinua liittymään heihin, siksi kutsumme sinut kokeilemaan sovellusta ja jos se epäonnistuu, sinulla on jo ratkaisu.

Kuinka välttää TikTok on pysähtynyt -virheen saaminen uudelleen

Jos onnistuit korjaamaan vian kerran, se on selvää et halua saada sitä uudelleen. Jos vika oli puhelimessasi eikä TikTok -järjestelmässä sellaisenaan, sinun on tehtävä se hyökkää juuriongelman kimppuun, toisin sanoen; Jos esittelet RAM -muistin vikaa, suosittelemme RAM -kortin puhdistamista, kaiken välimuistin poistamista ja tämän elementin kulutuksen pienentämistä.

Kun olet ratkaissut RAM -ongelman, loistava tapa välttää tällaiset viat uudelleen, jaKäynnistämme tehdaspuhelimen uudelleen, tietenkin luoda vastaavat varmuuskopiot tiedoistasi. Kun RAM -muistisi on hieman puhtaampi ja puhelimesi tehdasasetukset palautetaan, on erittäin todennäköistä, että et näe tätä virhettä uudelleen ainakaan vähään aikaan.

Jos virhe jatkuu, se on hyvin todennäköistä joudut vaihtamaan puhelimenKoska jos laitteessasi ilmenee tämän tyyppinen vika tämän sovelluksen kanssa, on mahdollista, että se voi esitellä ne muille ja jopa sen toiminnalle yleensä. Laitteiden päivittäminen ei koskaan satuta.

TikTok -mobiilisovellus

Miksi TikTok ei anna minun toistaa videoita?

Ensimmäinen meidän on tarkasteltava Internet -yhteyttämme, koska yleensä tämäntyyppinen ongelma johtuu huonosta tai olemattomasta Internet-yhteydestä, kun voimme tarkistaa tämän yksityiskohdan, voimme määrittää ongelman suuruuden, koska jos yhteys on hyvä, mutta TikTok ei silti toista videoita , voimme kohdata erilaisia ​​tilanteita.

Ensimmäinen tilanne on, että on mahdollista, että TikTok ja sen palvelimet ovat poissa käytöstä tai ylläpidossa, tämä tapaus on melko epätodennäköinen. Toinen ongelma, se voi olla se laitteessasi ei ole tarpeeksi muistia multimedian toistamiseen, Tämä tapahtuu melko vähän, kun puhelimet ovat halpoja, niillä ei ole paljon tallennustilaa tai RAM-muistia.

Kuinka se vaikuttaa TikTok -välimuistiin

TikTok -välimuisti, kuten minkä tahansa tyyppinen välimuisti, vaikuttaa negatiivisesti matkapuhelimiemme toimintaan, koska aluksi ne estävät RAM -muistin toimintaa, vievät tallennustilaa, täyttävät sovelluksen hakuhistorian jne. Laitteiden optimaalisen toiminnan saavuttamiseksi on tärkeää poistaa laitteidemme välimuisti jatkuvasti.