Skip to content

Kuinka selvittää kuka on katsellut TikTok -profiiliani – Android tai iPhone

2 de syyskuu de 2021
tiktok baile telefono 14449

Epäilemättä sosiaalinen alusta TikTok on epäilemättä tuottanut suurta voimaa verkostoihin tuhansien ja tuhansien päivittäisten latausten kautta maailmanlaajuisesti, lyhyesti sanottuna, se on jäänyt luokseen suuren aallon käyttäjiä, jotka he etsivät tapaa viihdyttää ja pitää hauskaa.

TikTok on sen synonyymi, tarjoaa erilaisia ​​toimintojaSiksi monet ihmiset haluavat tietää TikTokin lataamisen ja samalla tavalla tilin luomisen.

Se on sovellus, joka perustuu luoda lyhyitä videoita ja tämän hetken haasteita, josta on tullut erittäin suosittu, tulvii verkkoja kaikin tavoin, käyttäjät haluavat yhä enemmän löytää lisää seuraajia, jotka ovat tehtävänsä tasalla.

On kuitenkin huomattava, että ihanteellinen on etsiä todellisia seuraajia sovelluksesta, koska se on mahdollista luodaan vääriä tilejä, eikä meillä ole haluamaamme näkyvyyttä, sillä on useita toimintoja, jotka tiedämme myöhemmin.

Jotkut TikTok -alustan ominaisuudet

On tärkeää tietää kaikki, mitä sovellus tarjoaa meille, jotta voimme nauttia kaikesta sen sisällöstä, ensinnäkin meillä on suodattimien käyttö, erottua hauskuudesta ja luovuudesta, mikä on kaikilla alueilla ihanteellinen saavuttaa enemmän näkemyksiä julkaisemamme sisällön ansiosta.

Se sallii myös meidän käyttää alustan tarjoamia monipuolisia musiikkiluetteloitaNiiden avulla voimme tehdä viihdyttäviä videoita yleisöllemme ja saada siten haluamamme, olipa se sitten pidetty tai nähty.

Sovelluksen alusta löydät suosituimmat videot, jotka on myös luotu tällä sovelluksella, laaja valikoima sisältöä kaikille yleisöille ja että jollain tavalla tarjota hauska matka sen läpi.

Sen avulla voimme tallentaa videoita taustamusiikilla tai räätälöityjä vuoropuheluja, minkä vuoksi sovellus erottuu niin monien samassa haarassa olevien joukossa samalla tavalla kuin voimme Ota selfieitä ja julkaise ne profiilissamme.

Videotyypit, jotka voidaan luoda TikTokilla

Jos meillä on tili TikTokissa, meidän on tiedettävä erilaiset videot, joita voimme luoda alustalla, se sallii sen tehdä lyhyitä videoita naurulla tai komedialla, jossa on vuoropuheluja, jotka saavat useat ajattelemaan hauskaa.

Samoin videoiden luominen alustan tarjoamilla erikoistehosteilla on ollut yksi käyttäjien suurimmista toiminnoista, koska niiden kautta luoda suurempi yleisö ja siksi he saavuttavat tavoitteensa ylläpitää jatkuvia seuraajia.

Myös trendikkäiden haasteiden tekeminen tai duettivideot ovat loistava vaihtoehto hengailuun käyttämällähashstags ’ jotka edistävät tekemäämme haastetta voidaksemme sijoittua etusijalle, kun muut käyttäjät tekevät hakuja tämän tyyppisiin videoihin tällä alustalla, jonka tuhannet ihmiset ympäri maailmaa ovat nimenneet.

Voitko kertoa kuka käy TikTok -profiilissani?

Joko Androidilla tai iPhonella se on sama prosessi, ja se on yksi käyttäjien suurista epäilyistä, mutta sen selvittäminen on erittäin yksinkertaista ja nopeaa, alustan sisällä on vaihtoehto nimeltä ”ilmoitusalusta ’meidän on mentävä sinne antamaan ’klikkaus’, tämä vaihtoehto on merkitty pienellä kuvakkeella muodossapäälle ’.

Kun tämä on tehty, ilmoitukset avautuvat ja näkyviin tulee ponnahdusviesti mahdollisista käyttäjät, jotka ovat käyneet profiilissamme TikTokissa, mutta ollaksemme järkevämpiä, painamme ”ponnahdusviestiä” ja näyttöön tulee luettelo todella kirjoittaneista henkilöistä.

On tärkeää tietää se tätä luetteloa päivitetään aika ajoinIlmeisesti viimeaikaisten vierailujemme osoittamiseksi monille TikTok -vierailut ovat heidän päivittäisiä ajatuksiaan, koska tämä on vaikuttanut suuresti yhteiskuntaan, mikä on positiivinen tapa viettää aikamme.

tiktok ihmiset

Kuinka tarkistaa vierailut TikTok -profiilissani

TikTok on yksi maailman suosituimmista ja tunnetuimmista sosiaalisista verkostoista. Tämä on onnistunut rikkomaan suuren määrän ennätyksiä ja ajan myötä saanut miljoonia käyttäjiä. Siksi, jos sinulla on TikTok -tili, löydät enemmän kuin todennäköistä, että löydät täältä monia ystäviä ja kerromme sinulle, kuinka Tarkista, käyvätkö nämä ihmiset profiilissasijoten pysy ja ota selvää kaikesta.

Meidän ensimmäinen askel Se tulee suoraan TikTok -sovellukseen, joka isännöi sovelluslaatikkoamme. Kun olemme sisällä, sovelluksen pääkoti, menemme ilmoitusosioon, joka on merkitty kirjekuoreksi, napsauttamalla tätä.

Tästä lähtien avautuu kattava luettelo kaikista TikTok -profiilimme vierailijoista. viimeisen 24 tunnin aikanaOn tärkeää muistaa, että tämän ajan kuluttua tilastot päivitetään, joten meillä on tietoja henkilöistä, jotka vierailevat profiilissamme päivittäin.

On myös tärkeää muistaa se emme vain tiedä, kuka vierailee profiilissamme, ellei myös niitä, jotka ovat nähneet videomme TikTokissa. Tätä varten meidän tarvitsee vain siirtyä Aikajana -osioon, josta löydät kaikki julkaistut videomme. Kun olemme täällä, napsautamme Toista -painiketta vasemmalla ja lopulta voimme nähdä käyttäjät ja videon katselukertojen kokonaismäärän.

Asetukset TikTok -tietosuoja -asetuksissa

TikTok omistaa paljon vaihtoehtoja, sekä luodessa kaikenlaista sisältöä että turvallisuuden tai yksityisyyden vuoksi. Siksi on tärkeää tietää, mitä ominaisuuksia ja työkaluja tämä mielenkiintoinen sosiaalinen verkosto voi tarjota meille. Kerromme lisää näistä ominaisuuksista alla.

Ensimmäinen jakso

Ensimmäinen askel on siirtyä yksityisyysasetuksiin, tätä varten meidän on ensin siirryttävä tietosuoja- ja asetusruutuun, joka löytyy kunkin sovelluksen yleisistä asetuksista. Kun olemme sisällä, voimme nähdä a ensimmäinen osa nimeltä Näkyvyys. Täältä näemme yksityisen tilin vaihtoehdot ja ”Salli muiden löytää minut”.

Mahdollisuus sallia profiilien haku tarjoaa meille mahdollisuuden, että tiliämme voidaan ehdottaa muille käyttäjille, jotka ovat lähellä sijaintiamme. Tietenkin, jos haluamme toisin, meidän on vain poistettava tämä asetus käytöstä asetuslaatikossa.

Toinen jakso

Tästä näemme personoinnin otsikon ja tiedot, joissa on yksi laatikko. Kun napsautamme sinne, meillä on 2 vaihtoehtoa. Ensimmäinen koskee räätälöityjä mainoksia, nämä auttavat meitä keräämään makumme riippuen sovelluksessa näkemistämme toiminnoista ja sisällöstä, voimme aktivoida sen, jos haluamme, että tämä toiminto esitetään meille.

Toinen vaihtoehto tarjoaa meille toiminnon lataa kaikki tietomme TikTokistaeli kaikki luomamme sisältö. Se on tarkka kopio kaikista profiilimme videoista. Jos haluat, meidän on vain napsautettava tätä vaihtoehtoa.

tiktok -asetukset

Kolmas jakso

Viimeinen jakso Siinä on laaja luettelo vaihtoehdoista, kuten ”Kuka voi lähettää kommentteja”, ”Kuka voi reagoida videoihisi”, ”Kuka voi olla duo kanssasi”, ”Kuka voi lähettää sinulle viestejä” ja ”Kuka voi katsella videoita, jotka Pidin ’. Jokainen näistä vaihtoehdoista tarjoaa meille mahdollisuuden valita, kuka voi suorittaa nämä toiminnot ja kuka ei.

Toisaalta, loput vaihtoehdot että kolmas osio tarjoaa meille ”Salli lataus” (Voimme valita, haluammeko käyttäjien lataavan videomme vai ei), ”Suodata kommentit” (Tällä toiminnolla voimme rajoittaa kaikenlaisia ​​loukkaavia sanoja tai roskapostia) ja ”Estetty luettelo” ’(Täällä voimme valita, ketkä käyttäjät haluamme, jotka eivät näe tai pääse profiiliimme).

Kuinka tehdä TikTok -tilistäsi yksityinen

Kuten aiemmin totesimme, tämä vaihtoehto löytyy tietosuoja-asetuksetTarkemmin sanottuna Näkyvyys -osio. Jotta voimme käyttää yksityistä tiliämme, meidän on vain siirryttävä mainittuun kokoonpanoon ja jatkettava sen aktivointia.

Kun tämä on tehty, TikTok -tilimme näkyvät vain niille ihmisille, jotka hyväksymme seuraajiksi / ystäviksi, muuten he eivät voi katsella sisältöä luomamme.