Skip to content

Android -sovelluksen Internet -yhteyden estäminen ilman juuria (esimerkki)

13 de elokuu de 2021
smartphone utilidades redes sociales internet chat

Laaja valikoima Android -puhelimia on jatkuvasti huolissaan suuresta osasta sen käyttäjiä, ja se on kulutusta Mobiilidata sovelluksilla, joita he eivät käytä säännöllisesti.

Tämä vaihtoehto on saatavilla ja melko yksinkertaisella tavalla iPhone -laitteissa, mutta Android -laitteissa säännöllisesti tämän saavuttamiseksi on käytettävä muita menetelmiä. Sama ongelma koskee tiettyjen verkkosivujen estämistä, joita et halua avata tai jotka joku muu tekee.

Juuri

Pääkäyttäjän tai pääkäyttäjän käyttöoikeuden ongelma Android -laitteissa on, että suurin osa sen käyttäjistä ei tiedä kovin hyvin, mitä tämä tarkoittaa sen vaikutuksesta mobiililaitteisiisi, koska tällä toiminnolla kaikenlainen takuu menetetään sinulla on laite. Sinulla voi olla joitain etuja pääkäyttäjänä olemisessa, mutta myös haittoja, jotka kannattaa ottaa huomioon.

Sovellusrajoitus

Android -maailmassa näillä suurilla ongelmilla on kuitenkin usein myös hienoja ratkaisuja. Siksi täältä löydät joukko vaihtoehtoja rajoittaa mobiilidatan käytön pääsy Android -laitteellasi oleviin sovelluksiin tehokkaalla tavalla.

Voit selvittää, mitkä sovellukset kuluttavat mobiilidataasi eniten, noudattamalla seuraavia yksinkertaisia ​​ohjeita:

 • Anna mobiililaitteen asetukset.
 • Siirry osioon Liitännät tiimiltäsi.
 • Etsi vaihtoehto Mobiiliverkot ja valitse Tietojen käyttö (Joillakin laitteilla Tiedon käyttö -vaihtoehto on erillään Mobiiliverkot -vaihtoehdosta ja sijaitsee yleensä sen alapuolella).
 • Täältä näet luettelon sovelluksista, jotka kuluttavat eniten mobiilidataa. Jos ne ovat sovelluksia, joita et yleensä käytä säännöllisesti, voit jo osoittaa sen yhdeksi postulaatteista rajoittaaksesi mobiilidatasi käyttöä.

Vaihtoehtoja Internet -yhteyden estämiseksi

Vältä kaikenlaisten ulkoisten ohjelmien lataamista tai epävarmaa alkuperää tämän toiminnon suorittamiseen laitteellasi, koska vaihtoehdot tälle ongelmalle ovat itse laitteessa ja Google Playssa.

Tietojen tallentaminen laitteelle

Ensimmäinen vaihtoehto tiedonsiirtorajoitusten asettamiselle mille tahansa laitteellesi ladatulle sovellukselle löytyy sen asetuksista.

 1. Kirjaudu sisään asetukset.
 2. Valitse osio yhteydet.
 3. Kirjaudu sisään Mobiiliverkot o Tietojen käyttö.
 4. Aktivoi vaihtoehto Tietojen säästäminen.

Tämä toiminto estää automaattisesti Internetin (mobiilidata tai Wi-Fi) käytön kaikissa sovelluksissa, jotka toimivat taustalla. Lisäksi voit tehdä poikkeuksia sovelluksiin, joita pidät tarkoituksenmukaisina.

Laitteen tietojen säästäminen

Palomuurit Google Playssa

Varmasti sana Palomuuri tai Palomuuri olet tunnettu tietokoneiden käytöstä. Tämä on tietokonejärjestelmä, joka estää tai sallii ohjelmien tai viestinnän pääsyn tietokoneeseen. Tässä tapauksessa tietokone on mobiililaitteesi. Google Playssa on laaja valikoima palomuureja, jotka suojaavat mobiilidataasi sovelluksilta:

 • Palomuuri ilman juuria: Tällä sovelluksella on 4.4 / 5 -luokitus ja yli 5 miljoonaa latausta. Ilmoita aina, kun sovellus yrittää käyttää mobiilidataasi ja Wi-Fi-yhteyttäsi, jotta voit sallia tai estää käytön heti.

Sen yksinkertaisuus erottuu sekä käyttöliittymässä että käyttöoikeuksissa: se ei pyydä pääsyä sijaintiin tai puhelinnumeroon, mikä tarjoaa käyttäjilleen enemmän mukavuutta ja yksityisyyttä.

 • NetGuard: Varmasti parhaiden joukossa. Tämän sovelluksen luokitus on 4,3 / 5 ja yli miljoona latausta Google Play Kaupasta. Tämän sovelluksen avulla voit estää valitsemiesi sovellusten Internet -yhteyden, mikä parantaa sekä mobiilidatan että akun suorituskykyä.

Siinä on yksinkertainen ja intuitiivinen käyttöliittymä. Siinä on ilmainen versio, joka täyttää käyttäjän perustarpeet, ja pro -versio, jonka toiminnot ylittävät perinteisen palomuurin.

 • Verkon esto: Kevyt ja tehokas, paino 1,5 Mt, yli 100 000 latausta ja luokitus 4,2 / 5, tämä sovellus on myös sijoitettu yhdeksi parhaista mobiilidatan valvonnan ja käytön rajoittamisen kannalta laitteellasi. juuri. Parasta tässä sovelluksessa on ärsyttävien mainosten puuttuminen.

Opi helposti kuinka tallentaa mobiilidata iPhonelle täältä.