Skip to content

Kuinka korjata signaaliongelmat matkapuhelimessani ’Verkko EI käytettävissä’ | Katso, miten se tehdään

3 de syyskuu de 2021
hombre dificultad senal 14257

Se on erittäin suuri huolenaihe, kun ymmärrämme sen meillä ei ole verkon peittoa matkapuhelimessa, Mutta älkäämme monimutkaistuko itseämme, meillä on laaja valikoima suosituksia ja ammatteja, joita voimme soveltaa käytäntöön vähentääksemme huolenaiheemme painetta, ja voidaan jopa sanoa, että huono mieliala voi muuttua jatkamalla Mitä tehdä? tilanne?

Periaatteessa hyvä teko, jos olet kotona tarkista internetyhteytesi ja valmistaudu käynnistämään tila tai reititin ja tuolloin käytettävissä oleva wifi uudelleen.

Matkapuhelimesta katkaistaan ​​virta ja poista samalla SIM -kortti, odota järkevää aikaa ja aseta se sitten paikalleen ja käynnistä matkapuhelin. Harkitse soittamista nähdäksesi, olenko takaisin verkossa.

Miksi puhelimeni sanoo, että verkko ei ole käytettävissä?

Yksi puhelimiemme yleisimmistä ja toistuvista vikoista on varoitusviesti, joka kertoo, että matkapuhelinverkko ei ole käytettävissä, ja silloin se lopettaa soittamisen vain hätätilanteessa.

Usein puhelimen palvelun ja perustoimintojen menetys johtuu useista ongelmista, yleensä se voi olla joitakin näistä: olet jossain ei ole signaalia, voi myös tapahtua, että puhelimesi oli lukittu IMEI: llä, Toinen tapaus on, että SIM -korttisi on vaurioitunut ja viimeinen vaihtoehto on, että laitteet voivat vaurioitua.

Kuinka tietää, onko ongelma puhelimessani, sijainnissani vai SIM -kortissani

Kun haluat tietää, onko ongelma puhelimessa vai SIM -kortissa, sinun ei pitäisi huolehtia, koska se ei ole kovin vaikea prosessi. Yksi mahdollisista yleisimmistä syistä ärsyttävälle viestille, että verkko ei ole käytettävissä, on SIM -kortti hän ei ota yhteyttä oikein, koska voi olla, että matkapuhelin on saanut iskun tai jostain syystä, jos haluat varmistaa, että SIM -korttisi toimii oikein, sinun on vain sammutettava laite ja poistettava SIM -kortti turvallisesti, jotta voit puhdistaa sen kaikki lika, joka saattaa häiritä sinua saadaksesi oikean kosketuksen.

Kun olet tehnyt sen, sinun on asetettava se uudelleen ja tarkistettava, että ongelma on ratkaistu, jos ei, mitä sinun pitäisi tehdä Testaa SIM -korttisi toisella laitteella puhelimeen ja tarkista, että tämä ratkaisee ongelman. Jos ongelma jatkuu ja virhe toistuu, sinun on vaihdettava ja ostettava toinen SIM -kortti, mutta jos tämä toimii täydellisesti, sinun on korjattava puhelin.

Yleisimmät ratkaisut signaalin puutteeseen laitteessasi

Lähes aina tapoja palauttaa laitteen signaali ovat samat, alla puhumme tavallisimmista, jotka yleensä ovat, joten jatka tämän artikkelin lukemista, joka on erittäin hyödyllinen sinulle.

Käynnistä laite uudelleen

Tehokkain ja helpoin tapa ratkaista tietokoneesi signaaliongelma on käynnistää se uudelleen. Se on niin yksinkertaista, että sinun on vain paina virtapainiketta muutaman sekunnin ajan ja valitset vaihtoehdon, jossa lukee sammuta. Tällä tavalla kaikki käyttömuisti poistetaan ja kaikki prosessit, jotka saattavat häiritä laitteidesi optimaalista toimintaa, palautetaan. Tarkista, että kun kytket matkapuhelimen uudelleen päälle, voit käyttää sitä normaalisti ja ilman häiriöitä.

Vaihda Wi-Fi-puheluasetukseksi vain matkapuhelin tai matkapuhelin

Tässä vaihtoehdossa sinun tarvitsee vain tehdä Käynnistä tietokoneesi uudelleen niin, että se muodostaa yhteyden verkkoon, kirjoita kokoonpano ja muutat puheluasetuksia Wi-Fi matkapuhelinverkkoon tai myös silloin, kun se sanoo vain matkapuhelinverkon; tarkista sitten, että sinulla on jo kattavuus ja voit yrittää soittaa.

Poista kotelo laitteestasi

Saatat nähdä tämän vaiheen tarpeettomana, mutta joskus se voi toimia ja korjata ongelman, sinun tarvitsee vain tehdä poista kotelo tai kuori varmistaaksesi, ettei se häiritse puhelimesi signaalia.

Kuinka ilmoittaa yrityksellesi sijainti, jossa ei ole palvelua

Jos mikään tekemäsi ei ole auttanut sinua lopettamaan tämän ongelman, voi olla aika tehdä niin ota yhteyttä yritykseesi tai yksinkertaisesti mene lähimpään toimistoon ja tee raportti linjastasi.

Ei signaalia mobiililaitteella työmaan aikana?

Epäilemättä on tärkeää saada kattavuus kotona, vieläkin välttämättömämpi, työssä enemmän sen kanssa, että sinun on kommunikoitava minkä tahansa yrityksen kanssa, jos työskentelet yrityksessä tai toimistossa ja vielä enemmän missä tahansa yrityksessäsi, jotta mainostaa.

Tätä varten myös saada mobiilipeitto Joko Android tai jokin muu laite, joka sinun on oltava tietoinen tai määritettävä tarkasti, jos ongelma on signaali tai se on mobiililaite voidakseen valmistautua ratkaisuun.

Yrityksessä, jossa työskentelet Voit käynnistää matkapuhelimen uudelleen ja tarkistaa, muodostaako se yhteyden heti verkkoon tai jos ongelma on tiedot, jos ei, mene toimistoon, joka hallinnoi verkkoa tällä työalueella.

Minulla ei ole signaaliverkkoa matkapuhelimessani

Toinen vaihtoehto, jonka voimme ottaa, on muuttaa 4G -matkapuhelinverkko 3G- tai 2G -verkkoon ottaen huomioon, että 2 G on puheluille ja 3G ja 4G datalle. Jos et toimi, aktivoi 4G uudelleen.

Lentokonetila matkapuhelimessani

Tietäen vielä enemmän siitä, mitä tehdä, jos signaali katoaa, auttaisimme meitä ottamaan matkapuhelimen käyttöön ilman suuria kustannuksia ja huolta. -tila aktivoituu hetkeksi ja kytkeytyy sitten pois päältä.

Meidän on otettava huomioon kerran lentokonetila Sinun on oltava tietoinen siitä, että teet sen nopeasti, äläkä jätä matkapuhelinta pitkäksi aikaa, koska lentokonetilassa matkapuhelin sammuu, joten meillä ei ole hyvää tulosta, kun käytät tätä tilaa auttaaksemme meitä halutulla peittoalueella.

On matkapuhelimia, jotka johtuvat jatkuvasta ja monikäytöstä SIM -kortti voi varmasti olla huonossa kunnossa, tämä estäisi tai estäisi signaalin hyvän vastaanoton, paras asia olisi tarkistaa toisella matkapuhelimella asettamalla korttimme ja jos ei, mene operaattorin tai teknikon luo tarkistamaan kyseinen kortti.

Tila, jossa käytämme matkapuhelinta

Voi käydä niin sen paikan tai alueen mukaan, missä olet Sinulla voi olla joitain komplikaatioita verkon muutaman aallon takia, joko kotona, töissä, kuntosalilla, supermarketissa tai kävelemällä samalla tiellä lyhyesti, sinun tarvitsee vain odottaa ja mennä etsimään sopiva paikka saada kattavuus.

verkon peitto matkapuhelimen antennilla

Sinun on selvitettävä, oletko ainoa, jolla on tämäntyyppinen ongelma, tai onko samalla alueella useita ihmisiä, joilla on tämä ongelma, jotta etsi ratkaisua molemmilta osapuoliltatai voi olla, että kyseiseltä paikalta vastaavalta yritykseltä vastaanotettu signaali ei saapu oikein.

Jos sinun on aina muutettava ja etsittävä kattavuutta, olisi parempi tarkistaa, mitkä yritykset tarjoavat meille hyvää palvelua verkkojen suhteen, toinen vaihtoehto olisi pitää kaksi SIM -korttia saatavilla eri operaattoreilta tai jos käytät ajoneuvot käyttävät olemassa olevia vahvistimia matkaviestinmarkkinoilla.

Jos tarvitaan signaalin tason havaitsemiseen, käytämme joitain sovelluksia samalla tavalla, kuten meillä: Avaa Signal Android tai IOSTämä on helppo käsitellä, ilmainen ja tarjoaa meille melko yksityiskohtaisia ​​tietoja, jotka osoittavat laitteeseen liitetyn antennin sijainnin.